|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 19:48 19. Aug 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Nalkanar wrote: Nalkanar wrote: Je proti pravidlům těžit suroviny v Timestopu? 
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:33 20. Aug 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nalkanar wrote: Nalkanar wrote: Nalkanar wrote: Je proti pravidlům těžit suroviny v Timestopu?  Nevidím v tom problém.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:36 20. Aug 2012 |
|
|
V tom případě nechápu proč se tady v minulosti řešilo co a jak udělat aby dung u meteoru se musel vymlátit. Jistá opatření, která se vymyslela se mi teď zdají zbytečná.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:05 20. Aug 2012 |
|
|
Jenže to tu brečel hlavně Luthor, že si pro meteor dojde kdejaký "noob" a nepřišlo mi, že by to někdo krom něj a pár drowáků nějak hrotil. A upřímně... stejně má meteor kde kdo. Z toho co jsem vypozoroval na povrchu, tak jak tam někdo dojde s jedním charem, tak tam samozřejmě dojde s dalšíma, meteory se sypou mezi kamarádama atd. (aneb jak jisté postavy daly přes víkend pár epických lvlů děláním ocásků ve hvozdu a dostaly i pár kousků meteoru).
Mág si takhle sólo může dojít pro některé kovy, specificky třeba ten meteor. Jenže (teď si nejsem jistý, nejsem stálý vymetač meteoru) tam beztak bude nějaký mág, což mágovi vyžere GSko (8čka kruh, prodlouženě 9ka - pokud tam mág není, tak by se asi měl dodat) a samotný Timestop má náhodné trvání a těžba trvá víc jak jedno kolo, takže nevyjede mág kompletně všecky zdroje, jen si vezme pár kousků.
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:25 20. Aug 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Za mých mladých let se na suroviny chodilo tím stylem, že parta vlítla do lokace, vymlátilo se co se hnulo, vykutal se cel dung pomalu i s tou jeskyní okolo, pobralo se co se uneslo, co se neuneslo vzalo se v zubech a šlo se domů...
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 21:01 20. Aug 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: V tom případě nechápu proč se tady v minulosti řešilo co a jak udělat aby dung u meteoru se musel vymlátit. Jistá opatření, která se vymyslela se mi teď zdají zbytečná. Tak pod tohle se taky podepíšu, jsem měl za to že cíl teamu byl takový, aby si meteor nešel vyzobat jeden čáryfuk, a pokud ano tak aby napřed pokořil NPC co mu stojí v cestě... (viz. i zákaz sólování bossů wiznami v invisu apod.) To že to napřed "ochcali" mágové těžbou v "invisu", následně v "GSku" přece neobejdou teď tím, že tam půjdou s krumpíkem v TS? Když si vezmu lecjakou sorcku tak raději ani nepočítám kolik těch GS bude tahat nameditovaných. (+ odběhnutí za roh na rest a jedem znovu...) Já jen, zvažte to... Osobně nevidím nic jiného, než že se obchází jedna levárna levárnou druhou.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 21:07 20. Aug 2012 |
|
|
Mimochodem zkoušel to už někdo? V timestopu totiž jinak fungují některé skripty a taky některé hardcoded nwn funkce. Třeba měření času je celkem divné. Pokud v timestopu zavoláš delayCommand s libovolným zpožděním tak se velmi často stává že bud to delay ignoruje nebo se command spustí automaticky s koncem timestopu (pokud je delay dost dlouhý)....
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 21:18 20. Aug 2012 |
|
|
Shaman88 wrote: Mimochodem zkoušel to už někdo? V timestopu totiž jinak fungují některé skripty a taky některé hardcoded nwn funkce. Třeba měření času je celkem divné. Pokud v timestopu zavoláš delayCommand s libovolným zpožděním tak se velmi často stává že bud to delay ignoruje nebo se command spustí automaticky s koncem timestopu (pokud je delay dost dlouhý).... Zkoušel jsem takhle kopat a fungovalo to tak nějak "normálně", jak těžba a potvory fungují (seběhl se dung atd.)
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:53 21. Aug 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To je samozřejmě otázka. Nicméně si myslim, že ten timestiop je natolik krátkej, že to nemá žádnej větší efekt. Nehledě na to, že se tam musí ta postava i nějak dostat. Nevim, co na to ostatní. Nikdo další se k tomu zatim nevyjádřil.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:59 21. Aug 2012 |
|
|
Osobně souhlasím s Bahňákem. Jde o to, že při těžbě není nutné kopat celou dobu. Stačí jen jednou kopnout a utéct (i když nemám ponětí, proč je to tak zařízený).
Takže TSko bude dostatečně dlouhé na pokus vykopat nějaký ten ingot vzácného kovu (při opakování je to téměř jistota).
Podle mě by bylo dobré zavést i u těžby obdobné pravidlo jako u bosů. Chceš rudu/kameny? Vymlať si dung
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:09 21. Aug 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Předpokládaná reakce archetypálních hráčů českých NWN světů: Já to nemám tak to ostatním zakážu. Zamyslete se... Kolik těch timestopů má... Kolik toho stačí za ten jeden timestop vytěžit... Logicky to u většiny surovin nemá ani význam... A u těch mála je to i tak velký risk takže to užije stejně jen někdo šikovný s rychlými prsty.. 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:14 21. Aug 2012 |
|
|
TSko už tak je skoro nepoužitelné (žádný útok, žádný summoning, mág nemá ani žádný ultimátní heal, jen dohodit buff anebo soukromý útěk apod.), těžba útěkem je dost chabá varianta, protože ačkoliv mám těžbu u 80%, tak se to rozhodně nedaří vždy. A mágové skoro nic neprojdou na epických lvlech. Odbíhání za roh bych chtěl vidět, při časech na restech a nutnosti se odGSkovat pryč, je to mission impossible. Osobně mám na postavě charismu 38 a na devátém kruhu mám jen 8 spellů, když připočteme ještě fakt, že při lognutí se mi nezapočítávají itemy na charisma (bug hlášený se kterým prý nic nejde dělat) a tím páde počet seslání padá, tak to není žádné terno ani za sorcku. Timestop navíc má náhodné trvání, v případě podtemna a meteoru se né vždy kouzlo povede. Bahňák: A cílem týmu je aby celou TH vyzobával jeden bijec nadopovaný alchemkou? Já jsem třeba zase pro zrušení alchymie.  Už jen třeba ty lektvary co vidí do GS, aby bijci pojeli každého mága, když už by jim měl třeba utéct.
_________________ .
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:16 21. Aug 2012 |
|
|
A vadilo by někomu, kdyby v timestopu těžil třeba cín?
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Těžba v timestopu Posted: 12:23 21. Aug 2012 |
|
|
Bruciacullo wrote: Předpokládaná reakce archetypálních hráčů českých NWN světů: Já to nemám tak to ostatním zakážu. Zamyslete se... Kolik těch timestopů má... Kolik toho stačí za ten jeden timestop vytěžit... Logicky to u většiny surovin nemá ani význam... A u těch mála je to i tak velký risk takže to užije stejně jen někdo šikovný s rychlými prsty..  Hraju taky socku, tudíž svým názorem bojuju sám proti sobě 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:25 21. Aug 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
J.F.Payne wrote: A vadilo by někomu, kdyby v timestopu těžil třeba cín? Ano mě! 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|