|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
wallndwill
|
Post subject: zasek v texture Posted: 08:28 11. Mar 2011 |
|
|
zdravim,, pej jde o zname misto... safra tak ted uz ho znam taky  ) na planinach , tam kde v noci radi vampirsky netopyri a pres den zmije.. jsem se presne nad tudi dostal do neceho z ceho nemuzu ven... ani prelog nepomaha... muzete mne od tama vytahnout ... mozna nakej zataras by se tam sikl  ) jde o char Nebojsa na acc wallndwill
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: zasek v texture Posted: 10:08 11. Mar 2011 |
|
|
Pár tipů jak z toho ven i bez DM, nebot ne vždy jsou po ruce že....:
1.Relogni, ale ve chvíli kdy začne načítat mapa tak drž písmeno "W" (běh dopředu) (pohneš se tak dříve než se načtou placebly o které jsi zaseknut) 2.Pokud to nepomáhá, tak se zkus natočit jiným směrem a opakuj. 3.Pokud stále nic a DM neodpovídají, popros někoho po tellu. (oba si pro zichr udělejte screen, aby šlo vidět že k sobě jdete OOC pomoct si s bugem) Klikni na přivolaneho kamaráda řetezem automatického následování (takovej ten jednopolíčkovej řetěz) a tvůj kamaradád ať se pak pokouší běhat po lokaci. 4.Pokd ani to nepomáhá, pak bohužel musí pomoct DM.
Hezkou hru, a bacha na ten terén v planinách, na stany u sněžnejch skřetů a na veškerý dungy - tam se zasekává nejčastěji.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: zasek v texture Posted: 10:10 11. Mar 2011 |
|
|
Pokud nezastihneš DM ve hře, zkus požádat nějakého hráče ať tam přijde. Když bude dostatečně blízko, můžeš na něj dát přes předmět bytosti následovat. Pak počkej tak 10 - 15 s a ono tě to k němu "teleportuje". Když to použiješ takto, nemělo by to být bráno jako bug. Ovšem dá se to zneužít, když následující osoba je těžce přetížená a následuje jinou osobu. (Doufám, že to teď nebude nikdo zneužívat  ) EDIT: Bahnak mě předběhl.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: zasek v texture Posted: 10:34 11. Mar 2011 |
|
|
Bahnak wrote: P na stany u sněžnejch skřetů U toho stanu stačí když se správně natočíš směrem ven ze stanu a stojíš "ze stanu" co nejvíce. Pak relogneš. A po lognutí tě to z něho vyhodí. Když si natočíš kameru tak aby ses díval an vchod stanu tak se jedná o pravou stěnu stanu. EDIT: Hlavně před relogem si neukládejte postavu. Prostě natvrdo vypnout a zapnout.
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: zasek v texture Posted: 13:08 26. Mar 2011 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Z vetsiny zaseku vas dokaze vytahnou kamos jen tim, ze do vas ''nacouva zadkem'' zatim mi to fungovalo lip jak runa...
|
|
Top |
|
White wolf
|
Post subject: Re: zasek v texture Posted: 17:09 26. Mar 2011 |
|
|
Tashara wrote: Z vetsiny zaseku vas dokaze vytahnou kamos jen tim, ze do vas ''nacouva zadkem'' zatim mi to fungovalo lip jak runa... Ehm tak tohle bych nedoporučovala při zaseknutí v tom stanu u sněžných skřetů páč se lehce může stát,že tam zahučíte oba. 
|
|
Top |
|
wallndwill
|
Post subject: Re: zasek v texture Posted: 07:11 30. Mar 2011 |
|
|
tak tentokrat jsem se zasek v Urgodove hrobce u zdi.. teda pokousim se relogovat a mackat tu sipku ale bezvysledne.. nikdo jiny on line neni.. klate.. zatim jdu teda zkouset dal. ale pokud se mi to nepodari tak mne prosim pojdte stouchnout  vyreseno Seraph mne vystoural z te zdi.. timto mu dekuji i zde 
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: zasek v texture Posted: 10:13 30. Mar 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
wallndwill wrote: tak tentokrat jsem se zasek v Urgodove hrobce u zdi.. teda pokousim se relogovat a mackat tu sipku ale bezvysledne.. nikdo jiny on line neni.. klate.. zatim jdu teda zkouset dal. ale pokud se mi to nepodari tak mne prosim pojdte stouchnout  vyreseno Seraph mne vystoural z te zdi.. timto mu dekuji i zde  Čím tě vyšťoural..na něj to odhaduju tak prst smrti to funguje bezpečně edit: sry za spam
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
wallndwill
|
Post subject: Re: zasek v texture Posted: 15:02 01. Apr 2011 |
|
|
s prstem v nose to mozna udelal, jelikoz to bylo ladne rychle aprekvapujici :_))) ale prstem smrti to nebylo leda by nedal moji uber gruber magickou resistanci  ) vazne nevim cim to udelal 
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: zasek v texture Posted: 16:12 01. Apr 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Léta praxe 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Amberia
|
Post subject: Re: zasek v texture Posted: 18:03 30. Jun 2012 |
|
|
Dejte si pozor na zatím první zasek, hned po vstupu kdo jeskyně ohnivaku a kyselinových brouku, podél pravé stěny jsou nějaké textury které jdou obejít a pak je tam nějaká která prostě obejít nejde a když Vás postříkají ty brouci, tak chipnete jako ja:-) ( pač jste zaseklý a nevidíte ani na podlahu)  ) Dalši podobný je v jeskyni u Ohnivej elementalu, kde se těří i mithril, tam je před vstupem dolu take jeden čtverec cca 2x2 m který nejde přejít, jen obejít, pokud se na Vás sesypou ohniváci RIP:-)
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: zasek v texture Posted: 05:39 22. Aug 2012 |
|
|
Zasekl jsem se v magickém krámku v Kel-al-Hazru. Netuším jak se to mohlo stát, ale ten červenej drak se mi vecpal do dveří a ty teď nejdou otevřít.
Věřím sice, že restartem se to vyřeší, ale přesto pokud se tu najde nějaké DMko, mohlo by mě prosím z obchodu dostat ven (nebo tu příšeru dostat ze dveří)?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: zasek v texture Posted: 08:31 22. Aug 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Barbar321 wrote: Zasekl jsem se v magickém krámku v Kel-al-Hazru. Netuším jak se to mohlo stát, ale ten červenej drak se mi vecpal do dveří a ty teď nejdou otevřít.
Věřím sice, že restartem se to vyřeší, ale přesto pokud se tu najde nějaké DMko, mohlo by mě prosím z obchodu dostat ven (nebo tu příšeru dostat ze dveří)? Vyřešeno.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: zasek v texture Posted: 08:36 22. Aug 2012 |
|
|
Aulus wrote: Vyřešeno. ještě jednou díky za záchranu 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: zasek v texture Posted: 09:07 22. Aug 2012 |
|
|
Aulus wrote: jak se ti to vůbec povedlo? Netuším, jen jsem se ho zeptal (nechci prozrazovat IC info), pak jsem přešel ke kněžce, abych zjistil co nabízí a při odchodu jsem zjistil, že je zavřený za dveřmi a že se tam nemůžu dostat.
|
|
Top |
|