|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
OneIceOne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:56 21. Feb 2008 |
|
|
huhulak wrote: dekuji Icovi za pekny kvestik s obry, skoda jen ze se to nepodarilo diky padu servru dohrat. Dohrávat se to bude.
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:31 21. Feb 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:21 21. Feb 2008 |
|
|
tož to ja tež *křisnul kladivem do kovadliny až vyletla spška jisker*
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:44 25. Feb 2008 |
|
|
Velké díky Matlafouskovy za páteční rozpravu z knězem a sobotní odpolední zpestření práce stokařů, bylo to moc hezké a pokud by to mohlo mít pokračovaní moc rád se zase zúčastním.
P.S. toho smradlavýho trpaslíka ti nedaruju jinak smekám bylo to skvělé
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:49 25. Feb 2008 |
|
|
No a za neděli bych rád poděkoval RESovi, vzal nás někam, kam se asi zase dlouho nepodíváme ... viděl jsem ty brablencopavoukotvory vůbec poprvé a dost mě to uchvátilo.
Stejně tak děkuji tvůrci ďoury obřích mravenců, krásné, napínavé (málem jsem si párkrát to ...) a s vyváženým koncem tak říkajíc na krev .... skvělé.
P.S. dvě odlišné lokace dvě odlišná dobrodružství v jeden den .... to se mi snad ještě nestalo díky
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:52 26. Feb 2008 |
|
|
dekuji DM za krasne oziveni hry  jsem rada ze to s konikem dobre dopadlo 
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:50 27. Feb 2008 |
|
|
I kdyz krapek oneskorene chci podekovat Zorzovi za Q s "hlavou" a zlobrama ... hrozne moc se mi to libilo cely od zacatku az do konce --chtel sem podekovat driv ale nejak sem na to pozabudel, sem preci jen jenom clovek A dale chci podekovat JiBovi za celou praci v otazkach Zelezne pesti a za oba skvele ukoly (ktere doted byli  ), hlavne ten s kravou byl boziiii  ...tesim se na dalsi zajimave dobrodruzstvi
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:14 28. Feb 2008 |
|
|
Chtěl bych poděkovat všem kteří postavili rozsáhlí dungeon mravenců v Dorenském lese, zažili jsme tam dnes velmi pěkné chvíle.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:00 29. Feb 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Diky Theogilovi za dnesni "odpoledni" hru. Dlouho jsem si takhle nezahral! A to moje postavy vetsinou trpose moc nemusej 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:01 29. Feb 2008 |
|
|
Děkuji duergarům, pěkně se mi s nimi dole hraje. Až na těch pár úletů, dotyčný ví určitě o čem je řeč. Stále hledáme nové odvážné duše s touhou proslavit jméno klanu a samotného Helgarona! 
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:25 29. Feb 2008 |
|
|
JJ, musim se přidat  Je to fajný. A jinak ten nábor je otevřen široké veřejnosti a můžeme se pochlubit novým sídlem.. stálým osazenstvem..pár ostřílenými bojovníky, hlavním mágem naší skupiny ... z jiného soudku..nádherné všenabízející okolí města.. prostě ráj na zemi..ehm v Podtmenu 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:22 05. Mar 2008 |
|
|
Nevim kam to dát, ale tak třeba sem... Děkujem za zábavu ve formě pravidel Dungeons&Dragons http://www.tyden.cz/rubriky/lide/nekrol ... 47353.html
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:43 06. Mar 2008 |
|
|
Co dodat, musime tam vsichni.Dekujeme...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:17 06. Mar 2008 |
|
|
Pivasovi díky za pěkný včerejší večer, tomu druhému (zapoměl jsem nick) elfovi zase za přesvědčovací metody, kterými chtěl nebohého trpaslíčka poslat do hrobu.  Jsem rád, že potkávám na servru tento druh lidí - zatím se královsky bavím. S úctou Theogil.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:11 07. Mar 2008 |
|
|
Diky ty divny panince vod "K" co se nechala dobrovolne znasilnit pred skretim stanem...a rekla mi proroctvi vo vlkach a nakym ublizovani lesu  Vcera sem mi vyplnilo sem mel nahnano  takze ji neberte na lehkou vahu a Berserk asi ted bude Green Peace 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|