|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:18 19. Aug 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
J.F.Payne wrote: Já děkuju těm, kdo se dneska nechali naverbovat na výpravu, bavil jsem se celou dobu, včetně podsvětí (tam padaly hlášky!)... Jinak jsme to nedali jenom kvůli smůle, žejo...  Jasně prostě ten server padnul a tim to je.... Příště ho dáme s prstem v nose. Je to jen hnilobník. Tak dík a zas příště.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:09 24. Aug 2012 |
|
|
Dík Desmondovi za včerejší hru, sic jsem musel dvakrát afk. Stejně tak i ostatním díky  PS: Hlavně Galli mě dostal tím Time stopem. Už jsem očekával příchod nějakého mocného mága, který se tam teleportuje ještě. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:35 24. Aug 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
D_E_K_A wrote: PS: Hlavně Galli mě dostal tím Time stopem. Už jsem očekával příchod nějakého mocného mága, který se tam teleportuje ještě.   vadná myš... 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:29 24. Aug 2012 |
|
|
Taky moc děkuju za včerejšek. Snad se ostatní neurazí, ale hlavně Dekovi, jak stíhal i odbíhat a poskytovat první pomoc. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:14 24. Aug 2012 |
|
|
díky za včerejší náhodné setkání s elfy 
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:39 24. Aug 2012 |
|
|
tao kan wrote: díky za včerejší náhodné setkání s elfy  To ale mohla být pořádná mela 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:42 25. Aug 2012 |
|
|
Děkuji za včerejší hru Rofovi, Barbarovi a Frynovi stejně tak jako DM týmu 
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:23 25. Aug 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Díky moc za fantasy obrázky všem přispěvovatekům. Pravidelene stahuji a ukládám do databáze. Díky
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:38 25. Aug 2012 |
|
|
Taky děkuju. Můj oblíbený topic. A teď tam přibyly moc pěkné (Ta drudí paní je skvělá, nebo Lareta v šatech a kanadách, atd.).
Stejně tak děkuju za Detailní popisy postav. Ve hře zapomínám popisy číst, kdežto na foru, když si vzpomenu, tak si je přečtu v klidu a vždy vím, že je tam můžu dohledat, když potřebuju. Takže plňte.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:52 25. Aug 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Take diky za obrazarnu 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:28 25. Aug 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Paulus wrote: Děkuji za včerejší hru Rofovi, Barbarovi a Frynovi stejně tak jako DM týmu  Já děkuji za všechny včerejší zajímavé situace.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:25 26. Aug 2012 |
|
|
Za dnešek děkuji DMs i všem, koho jsem potkal. A taky se omlouvám za rušivé zařehtání, ale hráli jsme si s Rodalem s koníčkama...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:41 26. Aug 2012 |
|
|
Děkuju za super akci, která se málem zvrhla v grilovačku. Moc se mi líbily různé reakce postav, ať už PC nebo NPC.  A taky díky za následnou dohru.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:05 26. Aug 2012 |
|
|
Děkuji za dnešní večerní sezení v hostinci U Racka. Trocha teologie trocha úvah nad věcmi minulými i možná budoucími. Omlouvám se těm jejichž postavám spíše Paul přinesl nudu 
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:44 26. Aug 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Děkujeme s Diemem za dnešní akci zúčastněným brachům i Aulovi. Snad bude mít brzo pokračování.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|