|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krysak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:23 01. Sep 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Děkujem GM, že nas zařadili, snazili jsme se o ucinný odpor, .... no bylo nas totiž děsně moc. Vidět arii jak dostává přes brka za to stálo. Dik všem od nas , kdo prisli a diky gm za vlemi pekne odehrané situace na bojišti, před bitvou a po ní, opravdu se mi to moc líbilo.
Jen taková připomínka v time stopu by se útčit nemělo, ani když mag sešle timoš a ostatni přijdou z vedlejší lokace.....
|
|
Top |
|
Sideric
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:30 01. Sep 2012 |
|
 |
Poutník |
|
|
Díky DM za to, že jsme se mohli účastnit Questu a bránit podtemno. Byl to pro nás příjemný večer.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:35 01. Sep 2012 |
|
|
Bylo to skvělé, díky všem zúčastněným za hru, screeny dám na fórum asi až zítra. 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:40 01. Sep 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Díky za výpravičku, ačkoliv... no však víš. 
_________________ .
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:50 01. Sep 2012 |
|
|
Děkuji za výpravu, byla samá překvapení 
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:22 02. Sep 2012 |
|
|
Také se přidám, bylo to dost zajímavé, jen je škoda těch epických lagů, moc se v tom nedá pak udělat a NPC si vesele dělají co je třeba. Zajímavé situace a reakce postav. Jen pro příště by někteří mohli vynechat po ressnutí keci ohledně ztráty xp a třeba to tellovat ostatním a ne to zanášet do hry pro všechny.  Každopádně velký dík všem, co se na tom podíleli, jen nemít ty lagy... 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
FroziKk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:30 02. Sep 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
D_E_K_A wrote: Jen pro příště by někteří mohli vynechat po ressnutí keci ohledně ztráty xp a třeba to tellovat ostatním a ne to zanášet do hry pro všechny.  Každopádně taky díky.
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:53 02. Sep 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Ještě jednou díky všem a hlavně DM za velký kus práce to zvládnout.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:16 02. Sep 2012 |
|
|
Díky za jedno odlehčení břemene, dvě shlédnuté hádky a celkově fajn hru. A díky hráči Terk za vtipné poznámky, pobavily! 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:30 02. Sep 2012 |
|
|
Díky za akci, DM, spoluhráčům. Bylo to epický.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:56 02. Sep 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Díky všem za účast na této... akcičce... Děkuji povrchňanům - čekal jsem vás míň Děkuji podtemňanům - čekal jsem vás víc Děkuji Miel a DG za "přicmrndávání" které přišlo vhod Na to jaká to byla fuška myslím, že se to zvládlo docela dobře, tak třeba zase někdy. Ještě jednou díky všem! //a připomínám již naposledy ať mi ztráty píšete do PM tady na fóru!! Kdo mi psal ve hře, posílal pohlednici, dopis, nebo maila má smůlu.
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
Last edited by Bruciacullo on 09:22 02. Sep 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:07 02. Sep 2012 |
|
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:51 02. Sep 2012 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Taktéž se přidávák díkům, sice díky hordě NPCček to muj notas nezvládl (takže sjem ani svou smrt neviděl) ale bylo to užasný. Fakt velký díky Podtemnákum co se nezalekli a přišli. Bylo nás fakt málo, ale atmoška super. Fakt jedinné co mi chybělo byly opřené pušky o sebe a zákopy A DM velký dík, že nás zapojily a jen tak to nezavrhli za nejakou výmluvou, jakož tomu někdy bylo. A povrchu díky, za zpestření hry!
|
Thurms
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:35 02. Sep 2012 |
|
|
Taktéž se přidám k poděkování, zajímavá akce. I high epici měli s elitníma jednotka hodně co dělat, pravda, občas to díky hordám npc lagovalo. Nenapadlo by mě, že na jedné akci vypotřebuju cca 15 svitků vzkříšení a k tomu dalších pět ressů  . Hlavně konečné vyústění výpravy se mi moc líbilo.
_________________ Nathaniel: nemůžeš-li pomáhat, pak aspoň neubližuj Lens: mluvka Sallias
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:57 02. Sep 2012 |
|
|
Díky Gallimu za to, že všechno vymyslel, naplánoval, zorganizoval a odehrál. Dobrá práce.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|