|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Caehan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:44 03. Sep 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Caehan wrote: Nevím, jak je tomu u hlav, ale nemohl jsem si nevšimnout, že třeba u holení jsou některé modely dvakrát a to myslím ve stejných barvách. To sice jo, ale jednou je tam dominantní barva "oblečení1", jindy "oblečení2" nebo "kůže1", "kůže2", což umožňuje si hadry líp barevně nakombinovat. Neřekl bych, ne vždycky...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Ragmon
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:19 03. Sep 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Chybí mi možnost sám si opravovat zbroj. Jsem plátnéř a je mi to dost na nic. Stejně musim ke kováři.
_________________ Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:14 03. Sep 2012 |
|
|
Mně hodně chybí nějakej pořádnej systém hráčských knih. Aby se daly prakticky psát, kopírovat, aby text nemizel po uložení v perzistentní truhle...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:23 03. Sep 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
To všechno jde ( jde udělat) jen s tou perzistencí asi nikdo nic nuedělá.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:38 03. Sep 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Na EQ to šlo... třeba nám pak Myrpa objasní v čem je zakopaný pravlk.
_________________ .
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:01 04. Sep 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Pokud tedy neni jeste pocet hlav na maximu, nebo pokud bz se dali nejake nepouzivane vymayat, mam k dispozici dve elfi, zenske, pouzitelne hlavy
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:23 04. Sep 2012 |
|
|
Chybí mi dalši zkušenosti na mistrovských levelech kraftu. Je deprimující pořád koukat na to samé číslo.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:12 04. Sep 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Barbar321 wrote: Chybí mi dalši zkušenosti na mistrovských levelech kraftu. Je deprimující pořád koukat na to samé číslo. Spíš bych uvítala kdyby se od 20. lvlu zobrazovaly jen procenta výrobku...
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:49 04. Sep 2012 |
|
|
karolina wrote: Spíš bych uvítala kdyby se od 20. lvlu zobrazovaly jen procenta výrobku... ...i to by bylo vhodný řešení
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:25 06. Sep 2012 |
|
|
hodila by se nejaka skola nebo ucitel, u vseho ostatniho vam nekdo poradi ale ne tohle, bylinek je moc a taky jsem nikde nenasla vysvetleni zkratek a nechci se porad jen doptavat . a nechapu jak to ze mi nejdou udelat lektvary ktere jsem drive delala bezne, hledala jsem po foru jestli se neco zmenilo a nic nenasla. vsechno me zranovalo a neudelala jsem nic a to jsou pak vyhozene zlatacky a i cas .
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:28 06. Sep 2012 |
|
|
rosnicka wrote: hodila by se nejaka skola nebo ucitel, u vseho ostatniho vam nekdo poradi ale ne tohle, bylinek je moc a taky jsem nikde nenasla vysvetleni zkratek a nechci se porad jen doptavat . a nechapu jak to ze mi nejdou udelat lektvary ktere jsem drive delala bezne, hledala jsem po foru jestli se neco zmenilo a nic nenasla. vsechno me zranovalo a neudelala jsem nic a to jsou pak vyhozene zlatacky a i cas . Jojo je to tam napsané v informacích viewtopic.php?p=101974#p101974
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:29 06. Sep 2012 |
|
|
ha, diky ti chlape. koukam ze maji doma pravdu ze ja opravdu ale opravdu neumim hledat .. 
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:32 06. Sep 2012 |
|
|
tak ted vidim ze tohle ale neni ono co jsem mela na mysli... ja mam problem se zkratkami beznymi jako je dejme tomu proal.... ted uz vim na co je ale jako novacek v alchymii neco udelam a nevim co to je a na co .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:34 06. Sep 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
To by nebylo to pravé ořechové. Na demoně si ti non-RP alchymistaé dokonce dovolují udělat lektvar o kterém ví(!!!!) na co se bude používat a taky tam ten kraft každý odsuzuje a nikdo je vlastně nemá rád.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:41 06. Sep 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Vsak ja bych v tom i to zabavne na alchymii videl......musis zkouset, zapisovat si, zkoumat, overovat, proverovat, vyslichat obeti, obetovat male deti bohum a tak.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|