|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:50 09. Sep 2012 |
|
|
Díky za fajn hru dneska. Hlavně za diskuzi Rodala, Comdina a Gila o ženách. Zase mám o něco delší život. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:57 09. Sep 2012 |
|
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:52 09. Sep 2012 |
|
|
Taky tak.
Srdceryvná zpověď hráčova:
Po měsíci cestování po Francii, s internetem kořistěným z městských knihoven, a tudíž bez Thalie, jsem se cítil nezakotven, ztracen, zapuzen. Když jsem se pokusil navrátit do běžného virtuálního života a vtělil se do Comdina Poptávky, uvědomil jsem si náhle, že nemám kam jít. Komu jen zavolat? Rozhlížel jsem se kolem bolavýma očima člověka vyvrženého z Platónovy Jeskyně. Bloumal jsem po Zelených vršcích v zeleném kabátku, snad aby ze mě zelený ork nadělal zelí. Jenže jako by mě cosi naschvál drželo při životě, ani zemřít se mi nedařilo - proradný osud mě obíral i o konec!
I chodil jsem bezcílně dál. Cesty byly pusté a pěšinka vydupaná ke karathským dílnám lemovaná mulami snad ještě neosobnější a blátivější a posypanější Iónskými kameny, než obvykle. A když jsem ji míjel, v tu ránu mě to kleplo...kde nalézt spásu, kdo vám ukáže vaše místo ve světě, kdo vám vrátí smysl života, tedy iluzi, že smysl života vůbec je? Nóoo? Jsou to milosrdné sestry Juaniny a jejich PPEN (Poradna Postavám v Existenciální Nouzi)? Není to snad khardurnská tísňová linka PRUĎ (Pojď zRozmrzelosti Udělat Ďouru)?
NIKOLIVĚK! Je jím tradiční půlnoční slet slovutných čarodějnic slov u ošoupaného stolu v jednom vyhlášeném hostinci. Máloco vzpruží jako hovor o odbytu oprátek v Jižním Tyri. Vskutku sebevraždozamezující. Jakmile jsem vstoupil a chřípím vsál vyhlášený pach nevinně louhovaného čaje, bylo mi vše jasné....jsem doma! Stejně jako když servírka nabádala změnit píseň kapele, která písně ze zásady nemění. Byl jsem doma!
Proto vězte a slyšte, duše bez cíle: Racek vpravo dole, záruka kvalitních konverzací!
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Ragmon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:28 09. Sep 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Díky Rofovi za závody!
_________________ Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:54 09. Sep 2012 |
|
|
Také se přidám! Díky za akci!
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:00 10. Sep 2012 |
|
|
Děkuji za vydařenou akci závodů na koních 
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:08 10. Sep 2012 |
|
|
Díky za super podívanou! Smekám před pořadateli i závodníky. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:06 10. Sep 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Díky účastníkům za účast (jsem si říkal, aby nepřišli jen ti první tři lidi a šmytec  ). Díky kucikovi (on ví). Díky RoFovi za odkecání akce  . A drobné díky Miell za jeden Layliovský hovor zase...
_________________ .
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:02 10. Sep 2012 |
|
|
Díky Rienovi, Rodalovi, Arie a Gilovi za dnešní výpravu a následnou hygienu (tam padaly hlášky!), pak taky za lekce v aréně. Užitečný.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:12 10. Sep 2012 |
|
|
Taky děkuju soutěžícím a divákům za účast a morusákům za pomoc  , bylo to fajn, ikdyž je pořád co zlepšovat. Dobré bylo šaškování Diema a jeho poníka Následná výprava a koupání bylo taky moc příjemné A ty hlášky  ...Rodalovi vyklouzlo mýdlo a následná věta "Hlavně se neohýbej, pozor, jsou tu elfové!" 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:32 10. Sep 2012 |
|
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:44 11. Sep 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Také děkuji za pěknou přehlídku jak kdo zvládá svého koně (Diemo byl opravdu velmi působivý  ).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Ragmon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:29 11. Sep 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Děkuji Aulovi, on ví za co, a taky se mu moc omlouvám. 
_________________ Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
|
|
Top |
|
Shantee
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:20 12. Sep 2012 |
|
|
Ráda bych poděkovala Aulovi a Johnymu za včerejší povídání, opravdu to bylo bezvadné a 'emocionálně silné' 
_________________ Life is beautiful
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:53 12. Sep 2012 |
|
|
Díky Mollymu za dnešní pohádku na dobrou noc. *zív* Edit:Jen ta cenzura ve vyprávění byla poněkud nápadná. Kamelia Saadeh: "Hmmm hmmm," hmkuje Rabon.
|
|
Top |
|