Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 22:00 16. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 63 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:57 27. May 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Mas nato trezor, alebo si kup dom s truhlicou. A nevrav, ze je to vela penazi a nedaju sa zarobit...pretoze to je totalna blbost.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 12:58 27. May 2007 
Obyvatel
 ICQ  Profile

Z vlastní zkušenosti vím, že dvě až tři záložky pro postavu stačí po většinu času. Plný mám u svý postavy asi tak dvě a v nich tři batohy a postavu zatíženou většinou na 50 - 60% maxima. Takže se třema záložkama může přežít každej. Ale pokud najdu něco těžšího, jako zbraně, zbroje, tak to narvu do kouzelnýho batohu. V těch batohách co vypisoval Rejty batoh na smíšený předměty nemá bejt?

Mula by crafterům problémy vyřešila, ale může se něco stát, může bejt třeba výpadek, a o náklad se může přijít.

Napadlo mě, jestli by se dalo udělat, že kdyby mula umřela, tak že by na místě zbyl její náklad.

A pokud by nějaký takovýhle omezení začlo platit, tak by mohlo bejt užitečný obrovský craftový předměty, třeba jako dřevo, stackovat až do maximálně 5.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 13:00 27. May 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ked mula zomrie tak predmety zostavaju na zemi, aspon ja som mal ten pocit ze to tak je.

S tym stackovanim velkych predmetov by som suhlasis...po tych 5 by to bolo akurat.

Ten batoh na zmiesane veci sa mysli jeden vseobecny...bud normalny alebo rozne kuzelne.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 13:11 27. May 2007 
Obyvatel
 ICQ  Profile

Předměty zůstávaj na zemi? Super. Už sem dlouho nehrál, tak sem si nebyl jistej. Tak přepadávejte craftery, ne :twisted:

Já když jsem hrál nejvíc, tak těch drahejch předmětů nebylo tolik a říkal sem si, že je nereálný toho tahat tolik, tak sem měl s lehkou zbrojí a standartní výstrojí zátěž do 70 liber. Teď nějaký postavy tahaj třeba půl tuny, uf :) Já bych se přimlouval za to, abyste si koupili truhličku, nebo to prodali, peníze budou vždycky, my nebudem, tak nesyslete :wink:

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 13:21 27. May 2007 
Nováček
 Profile

Daanri wrote:
Mas nato trezor, alebo si kup dom s truhlicou. A nevrav, ze je to vela penazi a nedaju sa zarobit...pretoze to je totalna blbost.

Nejvic sem vydelal jen s Glenem, s kterym sem jen behal po craftu. Za mesic a pul sem mel v bance osmdesat jablek. Takze s domkem moc nepocitam. Navic nez sem tohle vsechno vydelal, tak uz sem byl hned po pul mesici plnej zbytecnych veci.

Jediny co bychom meli vyresit nejakym systemem je ta zatracena zhrzena laska. :wink:

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 13:34 27. May 2007 
Měšťan
 Profile

Nápad to není určitě špatný. Nevěděl jsem, že postavy chodí tak nacpaný itemy. Kažodpádně já ty záložky v inventáři používam čistě kvůli přehlednosti

- první záložka - šaty a zbraně
-druhá záložka - trofeje
-třetí suroviny, čtvrtá polotovary a tak..

Spíš bych zvýšil váhu předmětů a omezil kouzelné batohy, ale to je asi moc práce..

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 13:55 27. May 2007 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

To se mi libi ten napad se scitanim surovin typu drevo na 5 ks.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 14:02 27. May 2007 
Obyvatel
 ICQ  Profile

Váhu předmětů? jak kterejch předmětů. Zbraně a zbroje někdy vážej i víc než by bylo v reálu. Jak který, ale kdyby se váha zvýšila, tak by to byl nesmysl. Pak jsou i předměty, který vážej míň než by asi ve skutečnosti měly, nějaký z craftu, ale teď si žádný takový přesně nevybavuju :) Spíš si vybavuju v craftu předměty, který se mi zdály malý. Třeba byly na jedno políčko a já bych je dal tak na 4. Ale u většiny předmětů ve váze problém nevidím.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 14:38 27. May 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Rejty wrote:
Ja bych u postavy povolil jeden batoh od nasledujicich typu:

-brasna na obvazy
-brasna na lektvary
-pouzdro na svitky
-toulec na sipy
-brasna na suroviny
-mesec na zlate a drahokamy

A jak psal Daanri, kazdy by mohl byt magicky se snizenim vahy - nic vic, nic min.

pokud budou tyhle věci, těžko lze něco namítat, eště bych zaved kufr na šaty, pro elfky parádnice ale nevím, jestli by dokázal odlišit šaty od zbroje

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 14:40 27. May 2007 
Poutník
 ICQ  Profile

Nevim jak kdo ale myslim ze vaze predmetu neni ale v hlavne malo misto inventari, proto maji nekteri hraci tolik batohu jak magickych tak i normalnich ...ja osobne mam asi 21 batohu priznavama uz jsem to i rikal DM ze to neni RP ale zase je to nutnost :?

Nevim jak ostatni hraci ale kdyz delate craft na ostrovech tak musite na pevninu Mlzn. ostrovy jsou omezeny surovinama (vim spatna puda, malo skal na tezbu rudy atd) :evil:
Tak kdyz jedete na pevninu neco hledat je jedno co tak to stoji neco penez casu , tak se nevyplati jenom tam tezit jednu vec berete dase rict vse co najdete :wink:
Nechci si tu stezovat jenom chci ukazat ze by stacilo to omezeni co navrhuje Rejty snizit inventar na 3 zalozky a omezit batohy.
Penize se daji vydelat a koupit baracek neni problem i kdyz to trva i nekolik mesicu ale nasetrit se da na baracek mensi.
Spis tu je problem prodat veci z craftu jak uz jsem tu jednou psal nikdo skorem nic nekupuje a delasi radci veci sam :)

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 15:30 27. May 2007 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Morn wrote:
Spis tu je problem prodat veci z craftu jak uz jsem tu jednou psal nikdo skorem nic nekupuje a delasi radci veci sam :)

Neboj, jeste radi je koupi :twisted:

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 15:44 27. May 2007 
Obyvatel
 ICQ  Profile

To chce taky zahájit pořádnou marketingovou kampaň ať hráče ani nenapadne kupovat si něco v obchodě, nebo používat ten krám co našli v lootu. Přesvědčit je reklamou, že výrobky tý který postavy jsou kvalitnější než jiný.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:13 27. May 2007 
Mistr
 ICQ  Profile

Daanri wrote:

Ale aby se daly vydělat, tak je třeba nejdřív tahat spoustu věcí !

Doporučuju nepřehánět to s omezováním, nebo tu nakonec budete hrát sami !

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:15 27. May 2007 
Mistr
 ICQ  Profile

Rejty wrote:
Morn wrote:

Neboj, jeste radi je koupi :twisted:

Už tři dny mi visí na dvou nástěnkách inzeráty, co koupím, nikdo se neozývá :(

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:21 27. May 2007 
Mistr
 ICQ  Profile

[quote="Michal"]
Mula by crafterům problémy vyřešila, ale může se něco stát, může bejt třeba výpadek, a o náklad se může přijít.

A co permanentní mula - která by se zakoupila a ovládala jako se koupí a ovládá kůň ? A její náklad by přežil i restart - a nebylo by poptřeba tolik beden.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 63 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]