|
View unanswered posts | View active topics
Barbar321
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:32 02. Nov 2012 |
|
|
Milí krafteři. Jistě toto znáte také:
Attachments: |

výroba.JPG [ 35.88 KiB | Viewed 2351 times ]
|
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:49 02. Nov 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Barbar321 wrote: Milí krafteři. Jistě toto znáte také: Muj rekord je zatim 14 za sebou, 16 s jednim zlepsenim 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:52 02. Nov 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Já měl jednou 98,6% a povedlo se mi to nakonec rozbít 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:09 02. Nov 2012 |
|
|
Dvě slova: Belforan včera 
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:55 02. Nov 2012 |
|
|
Kathermara wrote: Dvě slova: Belforan včera  Joo je s ním sranda 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:40 03. Nov 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Dávám to sem. Dostali jsme Linu Arnu a zahnali na útěk dalšího epika jmeénem Amanda. No myslím že jsme byli tak o 15 lvl níž v součtu:).
Proč to říkám, dostala mne Lina, ona se na zemi svázaná hihnala..... povrchnani trošku trénovat strach ze smrti, nebo ji začneme rozsévat, bojte se o svého avatárka:)
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:19 03. Nov 2012 |
|
|
Krysak wrote: Dávám to sem. Dostali jsme Linu Arnu a zahnali na útěk dalšího epika jmeénem Amanda. No myslím že jsme byli tak o 15 lvl níž v součtu:).
Proč to říkám, dostala mne Lina, ona se na zemi svázaná hihnala..... povrchnani trošku trénovat strach ze smrti, nebo ji začneme rozsévat, bojte se o svého avatárka:) kdyz je nekdo statej palenkou tak nebreci, ale hihna se preci . nemeli jste ji nutit pit kdyz je abstinent 
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:41 03. Nov 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Vilma vracející se z kalby  ...
Attachments: |

chlast.jpg [ 20.2 KiB | Viewed 2809 times ]
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:58 03. Nov 2012 |
|
|
Spontánní oslava* na počest Lareth... hlavně, že začala bez ní! *pozn.: oslava čti ožíračka
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 03:03 03. Nov 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Já myslel že to byla oslava Johanna Velikého, aspoň dle textů písní
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:44 03. Nov 2012 |
|
|
Jooo Hejáá heej!  Byla sranda super  . Aria pak na náměstí ...Jooo! tančíme! ... a už tam cupitala nahá. Ale jinak mě pobavila nektarinka od Sinae a její následky 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:16 03. Nov 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Chlast je svině.Škopková se mě začne modlit před poslem smrti
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:16 03. Nov 2012 |
|
|
Ještě mě pobavilo Quote: Aria Oria: *zaleze pod stůl* Aria Oria: *vykoukne z pod stolu* Jarri Bouřný: *v ocelových gatích se cítí bezpečně*
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:30 03. Nov 2012 |
|
|
Jak se bratr snažil bránit sestřinu neexistující čest tím, že vyzval na souboj jejího "nápadníka", ztropil scénu pro celé náměstí, přimotal se tam Rien, nabídl bráškovi že bdue bojovat za něj a nakonec se to zvrhlo v bitvu kvůli urážkám. Kdo nezažil nepochopí 
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|