|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:23 31. Oct 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
xxxMajkyxxx wrote: - Absence průchodu z Prahvozdu do močálů.
Seš si tim jistej?
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:27 31. Oct 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Derken- wrote: xxxMajkyxxx wrote: - Absence průchodu z Prahvozdu do močálů.
Seš si tim jistej? Ruku do ohně bych mnohdy nedal ani za to, že si pamatuju kde bydlím  . Ten starý, kterým jsem chodíval už není a hádám, že momentálně jediný je skrz Bhaldrill.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:44 01. Nov 2012 |
|
|
No já nevim jak je to teď, ale mě zmizel úplně murgond  šel jsem jako obvykle přes bažiny a nic 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:45 01. Nov 2012 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
nezmizel hledej
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:46 01. Nov 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Defakto innfra a Majky narazili na to samé. Že tam chybí propojení lokací, resp. je tam jen jediná možná cesta.
_________________ .
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:38 04. Nov 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Murgond stoji, ale jedina cesta k nemu vede z Prahvozdu....prechod do bazin tam proste neni. Prosel jsem to znova, prosel jsem i naprosto absurdni kouty a zadny prechod nenasel.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 22:32 04. Nov 2012 |
|
|
Musím dát za pravdu Majkymu, celkem nedávno jsem hledal nové lokace a cesta do Murgundu tam prostě nebyla...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 08:47 05. Nov 2012 |
|
|
Vadí mi, že předmětech se nezobrazuje jejich reálný vztah k minimální výšce lvl pro jeho použití - nákup přes překupníka. Vadí mi nekonečné pasti, které nelze obejít - tady bych navrhoval alespoň obchůzku, past vidím, tak to správně obejdu.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:56 13. Nov 2012 |
|
|
Navrhoval bych úpravu vyvolávaných monster. Ideální by bylo podle mě zvyšování vlastnosti monster na základě v současné době používaném skillu „vyvolávání“ event. by se mohly povolávat na tomto základě silnější exempláře daného tvora. tj. zrušil bych možnost vyvolat bytost až o dva řády silnější potvoru (pro neznalé ze 7-mého kruhu kouzla povolaná potvora z 9-tého kruhu)a zavedl bych možnost povolat na daném levelu potvoru daného typu třeba až do 5-tého stupně. Čím vyšší by byl stupeň povolané potvory, tím by měla daná potvora i vyšší vlastnosti (obdobně, jak je to rozepsáno u např. draků – první stupeň mládě, druhý stupeň dorost, třetí dospělý, čtvrtý vyzrálý, pátý epický nbo tak nějak) Důvodem tohoto návrhu je, že pro Thalii jsou nepoužitelné všechny varianty monster.
Osobně je mi to skoro jedno, protože na nich závislý nejsem, ale je opravdu deprimující, když si vyvolám potvoru 9-tého kruhu jako mazlíčka a on dostává drsnou čočku od potvor, které jsem s přehledem zabíjel sám na svém 10-tém lvl.
Když už by se vám nelíbila tahle úprava, tak aspoň jim zvedněte o něco obranu. S OČ 18 neudělá zázrak ani svatej anděl.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:59 13. Nov 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Barbar321 wrote: ... Osobně je mi to skoro jedno, protože na nich závislý nejsem, ale je opravdu deprimující, když si vyvolám potvoru 9-tého kruhu jako mazlíčka a on dostává drsnou čočku od potvor, které jsem s přehledem zabíjel sám na svém 10-tém lvl. ... Nevím, jak to myslíš. Mi osobně se teda nestalo, že by postava na 10. levelu sama dávala zuřivé gorily. A ta potvora z 9. kruhu je dávala. Pravdou ale je, že na vysokých levelech je použitelný jen jeden typ vyvolaného a to je škoda.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:46 13. Nov 2012 |
|
|
Mě vadí, že se nezvyšuje (a nebo jen velmi málo) TO (DC), zranění (dmg) a počet užití za den určitých vlastností postavy vzhledem k jejímu lvlu.
U některých prestižních povolání sice TO roste, ale málokdy se vyplatí dávát víc jak 10lvlů prestižního povolání.
Například ohnivý dech u RDD pro 10lvl TO = 19, užití jednou za den, a zranění to dává 6k10 (průměr kolem 33hp)
U AA (tajemný lučišník) smrtící pro 10 lvl TO = 20 a použití taky jen jednou za den
U PM (pán smrti) dotek smrti pro 10 lvl TO = 17 a opět použití jednou zaden
Kdyby se upravil nějak ten růst TO, použití za den a dmg, tak by se prestižky určitě vyplatily dávat třeba až kolem 20lvlu. (osobně víc jak 20lvl prestižky je zase postava nepoužitelná v kombinaci s jiným povoláním).
Ideální by bylo se dostat třeba na 20lvl prestižky na TO kolem 35, sice to některé PC nebo NPC přehodí ale už je to určitě použitelnější.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:54 13. Nov 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
-RoF- wrote: Mě vadí, že se nezvyšuje (a nebo jen velmi málo) TO (DC), zranění (dmg) a počet užití za den určitých vlastností postavy vzhledem k jejímu lvlu... To samé platí pro TO (potažmo i dmg) u proměn měňavce! Zoufalost Vaše velebnosti, zoufalost proti Thalijským Save hodům to je! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:01 13. Nov 2012 |
|
|
Aulus wrote: Barbar321 wrote: ... Osobně je mi to skoro jedno, protože na nich závislý nejsem, ale je opravdu deprimující, když si vyvolám potvoru 9-tého kruhu jako mazlíčka a on dostává drsnou čočku od potvor, které jsem s přehledem zabíjel sám na svém 10-tém lvl. ... Nevím, jak to myslíš. Mi osobně se teda nestalo, že by postava na 10. levelu sama dávala zuřivé gorily. A ta potvora z 9. kruhu je dávala. Pravdou ale je, že na vysokých levelech je použitelný jen jeden typ vyvolaného a to je škoda. Na 10tým lvl ale nemáš potvoru z 9tého kruhu 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:05 13. Nov 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
-darkvision- wrote: Na 10tým lvl ale nemáš potvoru z 9tého kruhu  Nic takového jsem nepsal. Reagoval jsem jen na Barbarův mylný předpoklad, že postava na 10. levelu dá to samé jako vyvolaná bytost z 9. kruhu. Není to vždy pravda, protože se s jednou z bytostí dá chodit dungeony i pro level 20 a výš. Je samozřejmě pravda, že je to poněkud zdlouhavé, ale jde to.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:11 13. Nov 2012 |
|
|
Aulus wrote: Barbar321 wrote: ... Osobně je mi to skoro jedno, protože na nich závislý nejsem, ale je opravdu deprimující, když si vyvolám potvoru 9-tého kruhu jako mazlíčka a on dostává drsnou čočku od potvor, které jsem s přehledem zabíjel sám na svém 10-tém lvl. ... Nevím, jak to myslíš. Mi osobně se teda nestalo, že by postava na 10. levelu sama dávala zuřivé gorily. A ta potvora z 9. kruhu je dávala. Pravdou ale je, že na vysokých levelech je použitelný jen jeden typ vyvolaného a to je škoda. Nemusíš chodit daleko. Jde o to, že s touto obranou dostanou KAŽDOU ránu od skoro každé potvory. Takže opravdu netuším, která (nevylepšená) potvora by byla schopna zlikvidovat zuřivku (půjdu zkusit, jestli to dokáže aspoň méďa, ale s tím jeho útokem o tom dost pochybuju). A jestli máš na mysli šťítovce, tak to mi přijde jako taková krátkodobá ulítlost (štít delší dobu netrvá a další použití nemá), že je zabíjí jen tím, že se nechává sám zabíjet. Při omezení účinku elementárního štítu a počtu jeho životů si rozhodně ale vsadím na gorilu 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|