|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Diemo
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:56 07. Nov 2012 |
|
|
nema na to, dostava maly kapesny 
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:56 07. Nov 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Aulus wrote: Bruciacullo wrote: To nevím kdy to shodi koukam za tim na film a kratim si tak dlouhou chvíli před pádem Je to Nekonečný příběh?  bylo by to přihodne ale ne koukam na muže v černém 3 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 21:00 07. Nov 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
On uz odesel? 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 21:00 07. Nov 2012 |
|
|
verco:-D
|
Derken-
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 21:01 07. Nov 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Skoro si řikám, kdyby to shodil... jak já bych se věnoval tý škole 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 21:04 07. Nov 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Googlí si jak to shodit, tak se nemůže zapojovat do diskuze.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 21:06 07. Nov 2012 |
|
|
Jo taky si myslím - že prosí nějaké kamaráda aby mu pomohl to shodit.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 21:08 07. Nov 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já chtěl princeznu 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 21:08 07. Nov 2012 |
|
|
Shaman88 wrote: Jo taky si myslím - že prosí nějaké kamaráda aby mu pomohl to shodit. Ten jeho druhý account Casius je na fóru, jen to moc nevypadá, že by se měl k debatě. Neostýchej se, přijď mezi nás! My se na tebe nezlobíme a klidně budeme předstírat, že jsi někdo jiný, no vážně!
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 21:12 07. Nov 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Caehan wrote: Shaman88 wrote: Jo taky si myslím - že prosí nějaké kamaráda aby mu pomohl to shodit. Ten jeho druhý account Casius je na fóru, jen to moc nevypadá, že by se měl k debatě. Neostýchej se, přijď mezi nás! My se na tebe nezlobíme a klidně budeme předstírat, že jsi někdo jiný, no vážně! Casius s největší pravděpodobností není on. Psal mi PM a věřte, že ten pravopis bych poznal. Navíc Casius tu i někoho zná a ten někdo se za něj může zaručit. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
vercas
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 21:12 07. Nov 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
:] no vis schodit to a zamezit ti hrat ten shit na mesic nebo na jak dlouho se mi zlibi je o necem jinym;]
ps: se docela divim ze mate semtam i nejaky zabezpeceni klasickej exploit na nwn servery u vas najde
Last edited by vercas on 21:13 07. Nov 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 21:13 07. Nov 2012 |
|
|
vercas wrote: :] no vis schodit to a zamezit ti hrat ten shit na mesic nebo na jak dlouho se mi zlibi je o necem jinym;] Tak ukaž alespon jedno kouzličko.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 21:14 07. Nov 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
vercas wrote: :] no vis schodit to a zamezit ti hrat ten shit na mesic nebo na jak dlouho se mi zlibi je o necem jinym;] Už sis vygooglil jak na to? BTW. ty podvojný editovaný příspěvky nechápu, to ti vždycky poradí vnitřní hlas co máš dopsat?
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
vercas
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 21:16 07. Nov 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ja jsem cestny clovek psal jsem 24hodin a stale to plati :-]
puvodne jsem psal ze nebudu utocit na server pokud prestanete sikanovat moje kamarady kteri nebugujou to se nestalo takze pristupuji k dalsim krokum
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 21:18 07. Nov 2012 |
|
|
vercas wrote: :] no vis schodit to a zamezit ti hrat ten shit na mesic nebo na jak dlouho se mi zlibi je o necem jinym;]
ps: se docela divim ze mate semtam i nejaky zabezpeceni klasickej exploit na nwn servery u vas najde Mě fascinuje, jak si může někdo myslet, že někoho tahle egomasturbace zajímá... mohli bychom tu mít topic jen s vracasem a zvali bychom si sem přední zoology, aby ho mohli v bezpečné vzdálenosti pozorovat na místě, kde se cítí jako doma - v hromadě hnoje, kterou do "svého" topicu osobně na...napsal, to bylo to slovo... EDIT: Čest, selektivní paměť a vaření z vody... ha, nový poznatek o tomto nanejvýš podivném stvoření! (takže náš server nejde jednoduše shodit, ale ty jsi čestný, tak jsi na to přišel zítra a pak sis to asi oznámil pomocí stroje času? Snaž se chlape, to je moc průhledný)
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
Last edited by Caehan on 21:21 07. Nov 2012, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|