|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aillen
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:51 14. Nov 2012 |
|
|
Trochu mi vadí, nebo přesněji trochu mě mrzí poměrně velký počet různých dveří kamsi...., které nejdou otevřít (například v jednom záhadném chrámu na západě v Dorenském hvozdu, brána do Forchenhaimu nebo do Khar-Durn) nebo vchodů do jeskyní, do kterých nelze vstoupit (například v Prahvozdu dva vchody do jeskyní u Skřetvědů) 
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 03:45 16. Nov 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Barvy na kreslení - zmizí po prvním použití, jsou celkem drahé a (alespon vetešník u kterého jsem kupoval) v obchodech jsou omezené zásoby. Upravit to, nějak, ať už přidat náboje (aspon padesát na kus) nebo je udělat perzistentní, nebo udělat neomezenou zásobu u obchodníka. A samozřejmě uzpůsobit tomu cenu (v příapdě více/neomezeně použití zvednou, naopak v příadě "jen" zvýšení kapacity obchodníka ji srazit)
Je škoda limitovat RP doplňky cenou a množstvím.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Thurms
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:05 29. Nov 2012 |
|
|
Příliš velké bonusy expů při skupinovém vybíjení potvůrek. Jak už padlo ve spamu, není prý problém dosáhnout dvacátého levlu během jednoho týdne, což mě přijde dost šílené. Dříve co si vzpomínám měli například dva ve skupině zhruba 60 % toho, co by měl jeden solo (zdůvodněné to bylo tím, že pro jednoho je to obtížnější a tudíž proto by měl více expů, vcelku logické). Tenhle koncept byl opuštěn a naopak jsou za skupinu bonusy, z mého pohledu příliš vysoké.
Návrh: Nastavit expy za creep ve skupině tak, aby i postavičky v partě měly za creep jako solo jedinec (tzn. žádné bonusy, ale ani postihy). Nastavení ve stávající podobě příliš podporuje čisté creepery a dosti devalvuje význam časovek.
_________________ Nathaniel: nemůžeš-li pomáhat, pak aspoň neubližuj Lens: mluvka Sallias
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:08 29. Nov 2012 |
|
|
Pravý český přístup ke hře... naprostá závist, mě se to nijak nedotýká ale oni mají moc tak jim to zaškrtněte....
|
|
Top |
|
Thurms
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:15 29. Nov 2012 |
|
|
Nikoliv šamane, v budoucnu určitě rozjedu novou postavičku a sem reakce tohoto typu vážně nepatří.
_________________ Nathaniel: nemůžeš-li pomáhat, pak aspoň neubližuj Lens: mluvka Sallias
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:33 29. Nov 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Mě to nepřijde špatně.Prostě tu ta možnost je.Lidi co ji chtějí využít a hrajou ten styl ji mají.Těm co to stačí normálně taky tak proč něco opět měnit.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:42 29. Nov 2012 |
|
|
Thurms wrote: Příliš velké bonusy expů při skupinovém vybíjení potvůrek. Jak už padlo ve spamu, není prý problém dosáhnout dvacátého levlu během jednoho týdne, což mě přijde dost šílené. Dříve co si vzpomínám měli například dva ve skupině zhruba 60 % toho, co by měl jeden solo (zdůvodněné to bylo tím, že pro jednoho je to obtížnější a tudíž proto by měl více expů, vcelku logické). Tenhle koncept byl opuštěn a naopak jsou za skupinu bonusy, z mého pohledu příliš vysoké.
Návrh: Nastavit expy za creep ve skupině tak, aby i postavičky v partě měly za creep jako solo jedinec (tzn. žádné bonusy, ale ani postihy). Nastavení ve stávající podobě příliš podporuje čisté creepery a dosti devalvuje význam časovek. Tak zrovna tyhle expy se upravovaly tak aby se podpořila tvroba družin, bylo to někdy na začátku 2012 (nebo ještě dříve, nejsem si ted jist), takže si myslím že vracet do fáze kdy druzina ma stejne exp jak solista je dle me blbost. Jinak zkus si to vyexpit na 20lvl za tyden. Treba te to bavit nebude, treba jo, treba poznas ze si das takhle tyden a pak pauzu, co ja vim, ale pokad si to nezkousel, proc bys to chtel menit? Vzdyt do toho vlastne vubec nevidis. NAstavajici system devalvuje časovky? A jak prosímtě, to mi tedy vysvětli. Když chceš expit přes časovky tak prosím, když creepem tak prosím. Oboje jde, oboje je v jistých fázích hry výhodné, tak kde je problém  edit: Můžeš si tu expit do 27lvl. Pak už spíše časovky. Nezdá se mi, že by po Thalii běhalo desítky postav s lvl 40. A tedy proto je ten systém asi nastaven správně.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:07 29. Nov 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
-darkvision- wrote: Tak zrovna tyhle expy se upravovaly tak aby se podpořila tvroba družin, bylo to někdy na začátku 2012 (nebo ještě dříve, nejsem si ted jist), takže si myslím že vracet do fáze kdy druzina ma stejne exp jak solista je dle me blbost.
Souhlasím s Thurmsem a Grinem. Momentální systém byl utvořen pro podporu velkých družin. Bohužel se ale ukázalo, že utvořit velkou stejnolevelovou družinu na povrchu je téměř nemožné, navíc by to nebylo ani vhodné, protože povrch nefunguje na principu klanů (pokud pominu trpaslíky). Obouvat jinak smýšlející postavy trvale do stejných košil je podle mě blbost. V Podtemnu je jasně utvořená hierarchie a situace tam k čistě týmové hře přímo vybízí. Ve výsledku se tedy dá říct, že tento systém zvýhodňuje pouze klany (nikoli PC guidly, které jsou zákonitě menší a visí na postavách a ne na hráčích = ne všichni mají obdobný level) a není tedy spravedlivý.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:23 29. Nov 2012 |
|
|
Aulus wrote: -darkvision- wrote: Tak zrovna tyhle expy se upravovaly tak aby se podpořila tvroba družin, bylo to někdy na začátku 2012 (nebo ještě dříve, nejsem si ted jist), takže si myslím že vracet do fáze kdy druzina ma stejne exp jak solista je dle me blbost.
Souhlasím s Thurmsem a Grinem. Momentální systém byl utvořen pro podporu velkých družin. Bohužel se ale ukázalo, že utvořit velkou stejnolevelovou družinu na povrchu je téměř nemožné, navíc by to nebylo ani vhodné, protože povrch nefunguje na principu klanů (pokud pominu trpaslíky). Obouvat jinak smýšlející postavy trvale do stejných košil je podle mě blbost. V Podtemnu je jasně utvořená hierarchie a situace tam k čistě týmové hře přímo vybízí. Ve výsledku se tedy dá říct, že tento systém zvýhodňuje pouze klany (nikoli PC guidly, které jsou zákonitě menší a visí na postavách a ne na hráčích = ne všichni mají obdobný level) a není tedy spravedlivý. Nesouhlasím s Tebou. Tento systém akorát tak zvýhodňuje postavy reálných hráčů. Je jedno zda hraješ nahoře či dole. Vždy záleží na tom jak to chceš hrát. My jako skupina lidí jsme hráli jak dole, tak i nahoře a vždy jsme byli skupina. Každej nahoře má možnost udělat skupinu, jenže předsudky jsou hrozná věc. Když my "podtemnani" hráli nahoře, myslíš že někdo cizí s námi šel do grupy? Kolikrát já potřeboval někdy grupu a nikde nic. Nabízel jsem, erpil jsem, snažil jsem se, vyerpil se až na 7.lvl jen proto, že nikdo se mnou nikam nechtel. Naopak když jsem si zalozil nahore fake účet, joo, to jsem se snazil chvíli a najednou jsem už chodil na výpravy a ten lvl zákonite rostl rychleji. Takže jde to, ale za vaše předsudky nemůžem. Pak je častá výmluva to, že to není dost RP, že jeho postava má to a to a neslučuje se to s tím a tím. Je ale zajímavé že když něco "není košér" dá se to okecat miliony způsoby, aby to košér bylo. Ale okecat tohle, abys mohl partit, jóóó to už nejde. Takže svým způsobem za to že "nejsou party" si mohou sami hráči. Jinak pokad fakt chceš mít nějakou partu tak to jde, bez předsudků to jde. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:09 29. Nov 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Každého volba jestli chce časovkovat nebo creepet :/
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:09 29. Nov 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Koninho87 wrote: Každého volba jestli chce časovkovat nebo creepet :/ Chci na časovkách udělat lvl 20 za týden  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:11 29. Nov 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
KaTo wrote: Koninho87 wrote: Každého volba jestli chce časovkovat nebo creepet :/ Chci na časovkách udělat lvl 20 za týden  . Vem si dovolenou a někoho k sobě a možná to dáš =) Pokud to nedáš tak to byl omyl promin 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:00 29. Nov 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Celý týden nonstop 24/7 s partákem, aby to tikalo za 8 dá 80640 xp. To je lvl 13. samozřejmě je nutné ještě odečíst takové ty pauzy pro měkotiny... jako jídlo, toaleta, spánek....
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:26 29. Nov 2012 |
|
|
Joo, mě by se líbilo, kdybych si mohla na začátku navolit, zda chci mít víc expů za časovky a méně za potvory, nebo naopak. Nejvíc času proplkám a expit na potvorách mě baví jen občas. No jo, každý může mít svůj sen. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:32 29. Nov 2012 |
|
|
Braenn wrote: Joo, mě by se líbilo, kdybych si mohla na začátku navolit, zda chci mít víc expů za časovky a méně za potvory, nebo naopak. Nejvíc času proplkám a expit na potvorách mě baví jen občas. No jo, každý může mít svůj sen.  Jo tohle by se mi taky líbilo - mít víc variant pro získávání zkušeností a hráč by si mohl vybrat podle svého stylu hraní.
|
|
Top |
|