|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:44 29. Nov 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
A já bych chtěl něco pro RP hráče vymyslet no... tak v hlavě přemýšlím... ale co... Chtělo by to něco, co by motivovalo hráče k dalšímu vývoji. Jasně, motivace může být ono společenské postavení ve světě, ALE tuhle motivaci bych přirovnal ke 40lvl. Bylo by hezké, kdyby bylo i něco mezi, co by hráče potěšilo. Onen postup na vytížený vrchol, je totiž kolikrát o nervy. Nějaký postup (třeba pro creepera to mohou být levely) po krůčkách, na kterých by hráč něco získával, by byl prostě fajn.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:46 29. Nov 2012 |
|
|
Veď dlouhodobě nějakou alespoň trochu početnou gildu a výhody i postavení se dostaví samo. Jen to chce mít vizi a vytrvat v ní.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:47 29. Nov 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
A muzu taky chtit neco pro hrace, kteri se vyhradne neradi ani do jedne skupiny? Ackoliv musim rict, ze pro takove je system vlastne nejvic vyhovujici.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:48 29. Nov 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Samo se dostavuje jen Jonům 
_________________ .
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:57 30. Nov 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Jde mi o to, že creep vs. RP, je dle mě nevyrovnané. U RP hráčů se říká, že jejich výhodou oproti creeperům je možnost získání IC postavení ve světě ovšem... všichni víme jaká ta cesta za postavením ve skutečnosti je. Nedá se náročností vůbec srovnávat s creepem. Je to běh na měsíce, možná roky hry! A pak hráč třeba narazí na bariéru reálií a celé snažení je tatam... Tato odměna by podle mě vůbec nebyla na škodu.
Nejdřív říkáš že creep a RP je nevyrovnané.Pak naťukneš že oproti creeperům můžete získat postavení a pak řekneš že se to nedá srovnávat s creepem - jako že creepem získám postavení? Nebo ses z postavení přesunul najednou na level? Nebo jak ... ? Každopádně myslím že postavy co se fakt snažili a promin molly ale nevidděl jsem je tu plakat jak tebe, vložili tento čas raději do hry. A kde jsou dnes? Když se ohlédnou za sebe, čím vším si prošli a kde už jsou. Výborná ukázka je Alyffyn. Začala od píky a kde je dnes? A není to tím zda creepíš či erpíš, ale zda chceš. Ty jako člověk, zda chceš něčeho dosáhnout (předem si stanov čeho). Co taková Aria? To samé ... prostě hrajou, snažej se a neřešej to furt na foru. A zvládli to i bez odměn, které tu popisuješ. Mě se zdá, že poslední dobou si tu chce akorát každej něco zjednodušit.. ach ta lenost ..
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:08 11. Dec 2012 |
|
|
Možnost spánku v celách vězení pod Karathskou radnicí. 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:37 12. Dec 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Možnost spánku v pronajatých domech v podtemnu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:55 12. Dec 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Krysak wrote: Možnost spánku v pronajatých domech v podtemnu. Trochu konkrétněji? V těch co jsem nastavoval by to jít mělo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:43 12. Dec 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
kucik wrote: Krysak wrote: Možnost spánku v pronajatých domech v podtemnu. Trochu konkrétněji? V těch co jsem nastavoval by to jít mělo. Ajta dobehnu do toho našeho a zkusím...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:17 12. Dec 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
kucik wrote: Trochu konkrétněji? V těch co jsem nastavoval by to jít mělo.
Čímž samozřejmě neříkám že všechny, protože pokud vím, tak jeden interiér někdo předělal a přitom mu to zrušil, ale minimálně potřebuju vědět, kde to nefunguje.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:09 04. Jan 2013 |
|
|
Totok  )) Attachment:
ChouChou.jpg [ 224.65 KiB | Viewed 4430 times ]
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:21 04. Jan 2013 |
|
|
Ono by to šlo, aj v toolu tohle je, ale už vidím jak DG a spol povolují nějaké takové odchylky.
Ikdyž nevím, je možné si udělat polodraka, třeba modrého, černého a nebo tohohle zeleného?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:25 04. Jan 2013 |
|
|
to by bolo úplne super, ak by to šlo  len blbé, že by nemohol byť druid napr a tak  ako druid/shapeshifter s tým, že teda by nemal RDD build ale .... to si viem predstaviť, ako to ako rasa bude zamietnuté :/ ale tak aj RDD build, ak by šlo urobiť iné krídla, to by bolo totálne husté  ak xistujú červení draci, prečo nie iní?
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:02 04. Jan 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Tak kdysi padlo, že se "časem" sepíší reálie pro různé druhy drakonidů a draků, protože prý neplatí ty standartní DnD reálie (jakože rudý drak není třeba prý zlý apod.). Takže když by někdo uspěl s historií u DG a tam si prosadil, že je "učedník" zeleného draka, nebo zeleného rákosníčka, tak křídla asi dostane, no ne?
_________________ .
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:33 04. Jan 2013 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Taky sem to tak pochopila.