|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:43 18. Dec 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Né, upálíme ho a pak s ním půjdem na pivko...
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:47 18. Dec 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Shaman88 wrote: Nazývejme věci pravými jmény. To nejde, kdybych tě tak nazval, mám zas ban na forum.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:51 18. Dec 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:00 18. Dec 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Doprdele Shamane, vždyť to se děje. Jenže když už se ten "kacíř" chytí, nebo je mi přivedenej, přizná se, nic nepopírá a ještě popíše, co všechno a s kým dělal, a jak to dělali, a kdy, a kde se učil temným praktikám, a na list přiznání se podepíše "Helgaronův kněz", tak co s ním jako?
Jak bys reagoval ty jako zákonně dobrej paladin? Udělal bys "tyty, oškliváku" a pustil ho, ať si hraje dál?
Ano. To ze dvou věcí co tady řeším. A ta druhá je že se mi nelíbí že mají hráči možnost to uhrát na něčí permici... třeba ti paladini.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:01 18. Dec 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Shaman88 wrote: Nazývejme věci pravými jmény. To nejde, kdybych tě tak nazval, mám zas ban na forum. Tak piš PM.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:05 18. Dec 2012 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Stojim za Pynem (a to sem to raději zas nečetla celé) někdy ta permka prostě bejt musí..To je jako by se chytil azhaelík, inkvizice by mu přistřihla křídla a zas ho pustila vesele ťapkat po světě.. Blbost. Každej musí uvažovat o následkách  .. na víc dyť je to jen hra 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:35 18. Dec 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Shaman88 wrote: J.F.Payne wrote: Doprdele Shamane, vždyť to se děje. Jenže když už se ten "kacíř" chytí, nebo je mi přivedenej, přizná se, nic nepopírá a ještě popíše, co všechno a s kým dělal, a jak to dělali, a kdy, a kde se učil temným praktikám, a na list přiznání se podepíše "Helgaronův kněz", tak co s ním jako?
Jak bys reagoval ty jako zákonně dobrej paladin? Udělal bys "tyty, oškliváku" a pustil ho, ať si hraje dál?
Ano. To ze dvou věcí co tady řeším. A ta druhá je že se mi nelíbí že mají hráči možnost to uhrát na něčí permici... třeba ti paladini. Hráč to nemůže ,,uhrát na něčí permici", pouze na svojí vlastní.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:45 18. Dec 2012 |
|
|
A odpoví mi někdo, zatraceně, na to, kolik permanentních smrtí si za posledních pár let na Thalii pamatuje?
ja za rok hrani dvě. Ters a Laise . jestli byli jeste nejaci tak o nich nevim
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:47 18. Dec 2012 |
|
|
Desmond, Elenë, Werdigo (nebo jak to měl), Bers, pak nějakej drowák měl myslim permku...
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:47 18. Dec 2012 |
|
|
kucik wrote: Shaman88 wrote: J.F.Payne wrote: Doprdele Shamane, vždyť to se děje. Jenže když už se ten "kacíř" chytí, nebo je mi přivedenej, přizná se, nic nepopírá a ještě popíše, co všechno a s kým dělal, a jak to dělali, a kdy, a kde se učil temným praktikám, a na list přiznání se podepíše "Helgaronův kněz", tak co s ním jako?
Ano. To ze dvou věcí co tady řeším. A ta druhá je že se mi nelíbí že mají hráči možnost to uhrát na něčí permici... třeba ti paladini. Hráč to nemůže ,,uhrát na něčí permici", pouze na svojí vlastní. No Jon psal že se můžou rozhodnout někoho upálit. Takže to mají ve svých rukou.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:49 18. Dec 2012 |
|
|
No, ale neupalují postavy jen tak každej den 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:55 18. Dec 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Shaman88 wrote: kucik wrote: Shaman88 wrote: Ano. To ze dvou věcí co tady řeším. A ta druhá je že se mi nelíbí že mají hráči možnost to uhrát na něčí permici... třeba ti paladini. Ale DM jim to může překazit Hráč to nemůže ,,uhrát na něčí permici", pouze na svojí vlastní. No Jon psal že se můžou rozhodnout někoho upálit. Takže to mají ve svých rukou. Ale Dm jim to může vždy překazit 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:24 18. Dec 2012 |
|
|
Hm... já vám napovím, koho jsme za dosavadní hraní inkvizice upálili... pár nekromantských svitků zabavených postavám a pár mnou vytvořených kacířských knih...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:27 18. Dec 2012 |
|
|
A zabavili jste vázu. Na to nezapomínej 
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:28 18. Dec 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
rosnicka wrote: A odpoví mi někdo, zatraceně, na to, kolik permanentních smrtí si za posledních pár let na Thalii pamatuje?
ja za rok hrani dvě. Ters a Laise . jestli byli jeste nejaci tak o nich nevim Izrrar, Bers, Carcaroth, Gemli, nějaká elfka od Pajky a víc si nevzpomínám.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|