|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 01:57 22. Oct 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Objevil jsem klávesu X... chivalry má uplně nový rozměr
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 13:37 22. Oct 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Dost dlouho jsem ujížděl na Panzer Generálovi. Ale nikdy už ne tolik jako poprvé, když jsem jej na několika disketách táhnul od spolužáka a v předsíni se mi diskety vysypaly z kapsy. Já pak na jednu šlápnul - teda musím říct, já vám tak ujel! Opravdu, tohle není výmysl ani přibarvovaní skutečnosti! 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:38 22. Oct 2012 |
|
|
Tak jsem dohrál Dishonored. Musím říct že je to první hra, kterou mám chuť hned po tom co jsem ji dohrál hrát znova....
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:40 22. Oct 2012 |
|
|
Shaman88 wrote: Tak jsem dohrál Dishonored. Musím říct že je to první hra, kterou mám chuť hned po tom co jsem ji dohrál hrát znova.... Já říkal, že je to geniální! Dneska jsem u toho strávil půl dne.... šílený!
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:53 22. Oct 2012 |
|
|
Bohužel celou hru jsem litoval jak jsem si rozvrhl schopnosti.
Nicméně chci to podruhé projít kompletně bez zabití kohokoli a zároveň jako duch.... třeba to budu hrát měsíc... to je vcelku jedno.... ale je to nechutně zábavné.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:01 24. Oct 2012 |
|
|
Tak jsem hru taky nainstaloval ale mám jeden problém. Nejdou mi slyšet, ani číst titulky u dialogů. Neměl s tím tady už někdo problém, popř. nevíte čím by to mohlo být.?  Hra vypadá opravdu velice kvalitně, ale bez dialogů je zaprvé mrtvá a za druhé vůbec nevím o co go.
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 12:06 25. Oct 2012 |
|
|
XŠevyX wrote: Tak jsem hru taky nainstaloval ale mám jeden problém. Nejdou mi slyšet, ani číst titulky u dialogů. Neměl s tím tady už někdo problém, popř. nevíte čím by to mohlo být.?  Hra vypadá opravdu velice kvalitně, ale bez dialogů je zaprvé mrtvá a za druhé vůbec nevím o co go. Tak nakonec to bylo češtinou... Všude byly odkazy na jednu a tu samou češtinu, která to konkrétně mě způsobovala. Co jsem četl, tak některým lidem šla, některým zase ne.. Každopádně kdyby měl někdo stejný problém, stačí si najít jinou češtinu a hra pak budeš šlapat jak má 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:39 28. Nov 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:56 01. Dec 2012 |
|
|
Tak jsem si konečně ten Day Z zahrál... je to maso. Nejhorší jsou ty zombie co běhaj rychle jako Usain Bolt. Před chvílí jsem už měl pušku Lee Enfield, hafo nábojů, zásoby na dva dny, hodinky, kombas, největší batoh ve hře a pak stačí jedna debilní zombie a ... padl výstřel... pak to nebyla jen jedna zombie. A tak to dopadá, když jste nuceni vystřelit uprostřed největšího města ve hře.  Achjo... to bylo nejdál co jsem se dostal.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 00:02 02. Dec 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Space Empire V. Hra typu musis-ji-mit pro kazdeho nerda HC vesmirnych strategii. Taktika, strategie, uzasny vyzkum, plne editovatelna vyzbroj/vystroj lodi... Nu, a chcete-li si postavit vlastni dysonovu sferu - s chuti do toho!  Video ze souboju lodstev: http://www.youtube.com/watch?v=30xVaGimRFcEdit: Varovani! Jde o typ hry "uz-jen-jeden-tah" - tzn. tim "jednim tahem" stravite nekolik hodin. 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 00:52 02. Dec 2012 |
|
|
pavad wrote: Space Empire V. Hra typu musis-ji-mit pro kazdeho nerda HC vesmirnych strategii. Taktika, strategie, uzasny vyzkum, plne editovatelna vyzbroj/vystroj lodi... Nu, a chcete-li si postavit vlastni dysonovu sferu - s chuti do toho!  Video ze souboju lodstev: http://www.youtube.com/watch?v=30xVaGimRFcEdit: Varovani! Jde o typ hry "uz-jen-jeden-tah" - tzn. tim "jednim tahem" stravite nekolik hodin.  Konečně nějaká rozumná hra ...jen škoda, že se tam dají najít "nefér" vychytávky, které hru velice usnadňují. Na druhou stranu bojovat proti celému vesmíru, kdy při nejlepší vůli je obrana proti špionům na 100 a oni mají v součtu 1000, taky není k zahození. Rychlé ztráty, rychlá smrt 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 08:01 03. Dec 2012 |
|
|
Stará pecka Europa 1400: The Guild.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 13:35 19. Dec 2012 |
|
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 01:09 26. Dec 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
predyk
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 01:29 26. Dec 2012 |
|
|
Dark Messiah of Might and Magic a Fallout 3. A DotA samozřejmě. 
_________________ Kuk ! [A]lliance !
Quote: Kdo se loví ? Predyyyyyk Já chci kamenku! Bez kamenky tam nejdu! Tak holt někomu nadělí bůh do hlavy mozek a někomu tam nadělí koňskou m***u Vypadám jak kdybych vylezl ze světa Monzunů Mám to zawardit? by Krocák
|
|
Top |
|