|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bhaall
|
Post subject: Chybějící textůry Posted: 12:31 08. Jan 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Soráč, že zakládám nové téma, ale nenašel sem tu odpovídající...takže: Toto se mi děje od zapojení nové grafiky...nemáte někdo tušení jak to fixnout pls? http://bhaall.sweb.cz/Thalie%201.9_0000.jpgPro upřesnění to brnění a helma mají mít černo-zlatou barvu, a ten plášt obyvatelé asi taky jinou, prostě mě to některý barvy "chybí". Po reinstallu mě dokonce chybí i ehm rouška/šerpa...
_________________ Killing equals honor...
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Chybějící textůry Posted: 12:33 08. Jan 2013 |
|
|
A zkoušels to vypnout a zapnout... eh, tedy, dát u barvíře následující a předchozí model?
EDIT: Aha, to není problém, tak nic... myslel jsem, že vadí chybějící pánev.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Chybějící textůry Posted: 12:34 08. Jan 2013 |
|
|
Caehan wrote: A zkoušels to vypnout a zapnout... eh, tedy, dát u barvíře následující a předchozí model? Tu roušku kterýkoliv jiný hráč vidí, ale nevidí ji jen on sám. Nemáš nějaké nestandartní overide?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Bhaall
|
Post subject: Re: Chybějící textůry Posted: 13:18 08. Jan 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ee, čistej reinstall.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Chybějící textůry Posted: 13:22 08. Jan 2013 |
|
|
Asi zbytečná otázka, ale stáhl sis i nejnovější CEP, ve kterém ta rouška může být? A na vypadlé textury pomáhá opravdu jen ten reinstal a pokud ne, sežeň si někoho, kdo tu hru má v pořádku a je ochoten ti ji na kompl z exteráku přetáhnout.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Bhaall
|
Post subject: Re: Chybějící textůry Posted: 13:25 08. Jan 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Stáhl sem si ted Diamond edici, installnul sem tam CEP 2.4 ergo poslední verzi. Předtím sem tam měl originál Deluxe edici. To bude to grafikou, NWN ji ani nedetekuje :/
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Chybějící textůry Posted: 13:27 08. Jan 2013 |
|
|
Pomáhá mi zapnutí "Environment mapping on creatures" (Advanced video options).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Chybějící textůry Posted: 13:32 08. Jan 2013 |
|
|
Hm, pomohlo by nastavení kompatibility na nižší win?
S tím zapnutím Mapování prostředí na bytosti, to by nemělo mít vliv, ne? Když to vypnu, tak to rozhodně nedělá efekt vypadávání textur.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Bhaall
|
Post subject: Re: Chybějící textůry Posted: 15:35 08. Jan 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Hmm tak sem to zkoušel i na K2 a je to nějakej konflikt CEPu s grafikou...základní hra funguje úplně vpoho...
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Chybějící textůry Posted: 17:13 08. Jan 2013 |
|
|
Jiné ovladače grafiky? (jsem antitechnik)
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Chybějící textůry Posted: 17:20 08. Jan 2013 |
|
|
Nevím co máš za grafiku, ale zkoušel si hledat i tady něco? http://social.bioware.com/forum/
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Chybějící textůry Posted: 18:04 08. Jan 2013 |
|
|
Podobný problém jsem řešil taky, hru spouštím BEZ nastavení kompatibility a ... 1. stáhl jsem si ovladač od výrobce, to nefungovalo, pak jsem si stáhl ovladače přes windowsáckou featuru akutalizace ovladače a bylo to lepší (asi tam mám nějaký mix obou ovladačů). 2. Určitě zkus nastavit v nwn kvalitu textur na 16bitů (nedávej kompatibiltu 16b)
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Bhaall
|
Post subject: Re: Chybějící textůry Posted: 10:58 09. Jan 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zkusím těch 16bitů...dík
Jinak fóra sem projel slušně...dokonce sem si stahoval white bug fixy pro CEP i pro 1.69 z Vaultu...
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Chybějící textůry Posted: 11:22 09. Jan 2013 |
|
|
|
Top |
|