|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 20:44 18. Jan 2013 |
|
|
Darku, seš decánko out právě protože netušíš o čem je řeč. Já koníky svého času hledal, tak znám četnost jejich útěků na střechy či na opačné konce lokací, atd... Děje se to každý den. Prostě je to problém, prudí to a nasírá. Co já už si vyslechl o židli dál sprostých slovíček...
Stávající systém koní je prostě nedořešený, buguje, a pokud existuje nějaké jednoduché řešení, docela dost postav to pak uvítá s hlasitým potleskem. Ne všechno se prostě musí točit kolem celého shardu. Osobně třeba i já uvítám toto zlepšení, a to povrch nehraji. Jinak Karolíně doporučuji k přečtení nějaké ty knihy o Drizztovi, ať ví že na konících ani hadech podtemno jezdit nechce. Měl jsem tu čest nahlédnout na možné jízdní potvůrky které jsou NWN/Thalie kompatibilní a i podtemno tam má pěkné volby jako brouk, ještěr, pavouk... Ale asi se jich dočkáme až v NT. Držím palce.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 21:04 18. Jan 2013 |
|
|
Bahnak wrote: Darku, seš decánko out právě protože netušíš o čem je řeč. Já koníky svého času hledal, tak znám četnost jejich útěků na střechy či na opačné konce lokací, atd... Děje se to každý den. Prostě je to problém, prudí to a nasírá. Co já už si vyslechl o židli dál sprostých slovíček...
Stávající systém koní je prostě nedořešený, buguje, a pokud existuje nějaké jednoduché řešení, docela dost postav to pak uvítá s hlasitým potleskem. Ne všechno se prostě musí točit kolem celého shardu. Osobně třeba i já uvítám toto zlepšení, a to povrch nehraji. Jinak Karolíně doporučuji k přečtení nějaké ty knihy o Drizztovi, ať ví že na konících ani hadech podtemno jezdit nechce. Měl jsem tu čest nahlédnout na možné jízdní potvůrky které jsou NWN/Thalie kompatibilní a i podtemno tam má pěkné volby jako brouk, ještěr, pavouk... Ale asi se jich dočkáme až v NT. Držím palce. Zvláštní je že já měl koníka. Používal jsem ho. Netoulal se mi .. hm hm hm .. kde je asi chyba že se jim furt toulá Prudí to a nasírá vás Dm že to musíte vracet. Prudí to a nasírá povrchnany že se neumej postarat a ztrácej se jim furt.. A podtemno koně nemá, chodí po svejch. Neumíte používat koně? Tak je nepoužívejte omg. Nechcete přidělávat práci Dm? Tak si nekupujte koně když to s nima neumíte. So easy. Nebo to opravte a dejte i nám down něco .. Shaman je hroznej borec a kdyby ted nahoře odsouhlasili že můžem mít dole "ještěrky" tak shaman by to zvládl do měsíce (myslím si). Ale proč taky, koho nějací podtemnácí zajímají že ...
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 21:11 18. Jan 2013 |
|
|
A když už jsme u toho upravovaní, je to půl roku, možná rok co jsem navrhoval aby se do podtemna přidali alchymistické stolky. Dal jsem i přesné lokace, umítění v té lokaci. V podtemnu jsou dohromady jen 2. Často jeden rozbitý. Nahoře jich je kolik - 6? 7? Furt jsou dole jen dva ... S..u vám na koně! Do salámu! 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 21:15 18. Jan 2013 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
karolina wrote: -darkvision- wrote: *fňuk* kéž by byly koně i dole *fňuk* Blbost, dole je to samej tunel, na ničem větším než na hadovi bys tma jezdit nemohl, páč by ses nevešel. Blbost, dole v tunelech radi dvakrat vetsi hovada nez kone 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 21:45 18. Jan 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nahodou posledni vec co jsem delal byla pro podtemno  A pro ty, co pouzivali kone kdysi davno: Od jisty doby se ovladaj jeste hur nez drive.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 21:46 18. Jan 2013 |
|
|
kucik wrote: A pro ty, co pouzivali kone kdysi davno: Od jisty doby se ovladaj jeste hur nez drive. Co ti k tomu říct... kdybys někde zahlédl mého Ryzáčka, dej vědět. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 21:53 18. Jan 2013 |
|
|
Kdyby byli mounti jak ve wowku - aktivuje předmět vyvolá se kuň, kdykoli ho můžeš odvolat a zase přivolat - tak by nebyl žádný problém.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 21:55 18. Jan 2013 |
|
|
Stačili by mi klasicky v družině. Kdyby si šlo tuto variantu alespoň vybrat oproti této, počet summonů v partě mne fakt netrápí.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 22:00 18. Jan 2013 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
S těma stolkama má Dark pravdu.Dobíječka ti Kuciku taky zabrala pár minut tak proč nám je dolů nikdo nehodí. Když koně dělají jen problémy tak proč je nezrušíte? Jaký to má přínos,když se to furt jen ztrácí.Lidi zapomenou kde to nechaj tak raději napíšou,že se jim chuděrka ztratil,to je určitě větší část všech případů.Viděl jsem koně i hluboko v Krynu u nějaké jeskyně a nikde ani živáčka.Takhle se lidi starají o své mazlíčky? 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 22:03 18. Jan 2013 |
|
|
Radim wrote: Lidi zapomenou kde to nechaj tak raději napíšou,že se jim chuděrka ztratil,to je určitě větší část všech případů.Viděl jsem koně i hluboko v Krynu u nějaké jeskyně a nikde ani živáčka.Takhle se lidi starají o své mazlíčky?  Zbytečně rejpeš. Vážně je to někdy tak, že jdeš přes přechod, a kůň na jednou nikde... a najde se třeba na střeše o dvě lokace dál...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 22:05 18. Jan 2013 |
|
|
Radim wrote: S těma stolkama má Dark pravdu.Dobíječka ti Kuciku taky zabrala pár minut tak proč nám je dolů nikdo nehodí. Když koně dělají jen problémy tak proč je nezrušíte? Jaký to má přínos,když se to furt jen ztrácí.Lidi zapomenou kde to nechaj tak raději napíšou,že se jim chuděrka ztratil,to je určitě větší část všech případů.Viděl jsem koně i hluboko v Krynu u nějaké jeskyně a nikde ani živáčka.Takhle se lidi starají o své mazlíčky?  Ale ja jsem dobijecku dolu daval. Musi tam byt.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 22:12 18. Jan 2013 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
kucik wrote: Radim wrote: S těma stolkama má Dark pravdu.Dobíječka ti Kuciku taky zabrala pár minut tak proč nám je dolů nikdo nehodí. Když koně dělají jen problémy tak proč je nezrušíte? Jaký to má přínos,když se to furt jen ztrácí.Lidi zapomenou kde to nechaj tak raději napíšou,že se jim chuděrka ztratil,to je určitě větší část všech případů.Viděl jsem koně i hluboko v Krynu u nějaké jeskyně a nikde ani živáčka.Takhle se lidi starají o své mazlíčky?  Ale ja jsem dobijecku dolu daval. Musi tam byt. Neříkám,že si ji tam nedal.Jistě,že ji tam máme!!! Zabralo ti to pár minut,stolky budou to samé odhaduji.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 22:13 18. Jan 2013 |
|
|
Radim wrote: Neříkám,že si ji tam nedal.Jistě,že ji tam máme!!! Zabralo ti to pár minut,stolky budou to samé odhaduji. A jaky stolky? Ja porad nechapu.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 23:01 18. Jan 2013 |
|
|
Alchimistickí at můžem dělať čóro móro 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Systém koní Posted: 21:00 19. Jan 2013 |
|
|
Radim wrote: Lidi zapomenou kde to nechaj tak raději napíšou,že se jim chuděrka ztratil,to je určitě větší část všech případů.Viděl jsem koně i hluboko v Krynu u nějaké jeskyně a nikde ani živáčka.Takhle se lidi starají o své mazlíčky?  Ten byl zřejmě můj. 2-3 měsíce u zlobrů a stejnou dobu u malorových panterů bo jak se jmenujou.  Má tuhej kořínek.
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|