|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:10 07. Jan 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
S hrou Arma 2 jsem narazil na modifikaci Takistan life! Jedná se o RP mod, kde se vtělíte do kůže policajta, teroristy a nebo civilisty. Počet policajtů a teroristů na serveru je omezen, zbytek jsou civilisti. Princip hry je jednoduchý. Policajti chytaj padouchy, hlídají pořádek, teroristi terorizujou a vůbec nejlepší to maj civilisti. Ty bud můžou práskat polišům, odpalovat se na náměstí nebo se živit běžnou činností (taxikaření, hornictví... nebo dokonce pašování drog, zbraní). Mile mě překvapilo, že se tam skutečně RP hraje! Nejspíše tomu napomáhá malá náročnost vžití se do role, protože se to odehrává v současnosti. A bez mikrofonu se zde neobejdete. Všechny konverzace probíhají přes mikrofon (Hra simuluje, hlas postavy, tedy vzdálenost mezi hráči hraje roli). Já hraju Chernoruského taxikáře, který se přistěhoval do Takistánu. Chernorus i Takistan jsou fiktivní země. Chernorus je navíc jakási míchanina Československa a Ruska, officiální jazyk čeština, takže už na mě kolikrát koukali, když jsem na policajty co mě pokutovali za špatné parkování spustil chernorusky  . Takistan bych zase přirovnal k takovému Afghanistanu. Nejvtipnější je, když se k vám někdo přikrade a povídá... Mám zbraně, chceš?  Je to fakt zajímavý. Doporučuju! 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:42 07. Jan 2013 |
|
|
-Medal of Honor Warfighter -Max Payne III -Mafie II s datadisky
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:18 18. Jan 2013 |
|
|
Orcs must Die 2 Killuju orky, skřety, trolly, uááá strašně návykové...
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:21 18. Jan 2013 |
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 23:10 18. Jan 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Shaman88 wrote: Orcs must Die 2 Killuju orky, skřety, trolly, uááá strašně návykové... znám, vlastním, je to řežba mimochodem BG mají nějakou recesi na steamu s předělaným MP
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 23:25 18. Jan 2013 |
|
|
Co jsem slyšel, tak tu Enhanced Edici nebrat. Prý je to plné bugů a ty nové featury (kromě vylepšeného multiplayeru) se dají velmi jednoduše do původní hry dostat modem.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 05:07 23. Jan 2013 |
|
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 03:39 24. Jan 2013 |
|
|
The Walking Dead. Je to úžasný. EDIT: Tak po dohrání musím říct, že je to jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál (trochu buguje engine, ale to vem čert). Doporučuju.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:25 03. Feb 2013 |
|
|
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:30 03. Feb 2013 |
|
|
Hrál už někdo ten novej Devil May Cry?
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 08:56 04. Feb 2013 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:33 07. Feb 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Dead Space 3: Story Trailer Tak trochu jsem se bál nastavované kaše (druhý díl mi už nepřišel až tak dobrý jako jednička - i když jsem ho stejně dojel jedním dechem snad během čtyř dnů), ale zatím to vypadá zajímavě. Mým nejočekávanějším titulem zatím ale stále zůstává Aliens: Colonial Marines.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 13:06 17. Feb 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Tak Aliens: Colonial Marines dohrán a bohužel musím přiznat, že i vzhledem k délce vývoje, nesplnila tato hra mé očekávání. V zásadě se shoduju s touto recenzí Aliens: Colonial Marines Recenze. Jediné v čem se mé hodnocení výrazně liší, je hudba, která je podle mě povedená, připomíná spoustu motivů z filmů (nese v sobě i prvky toho prvního - což mě teda náležitě potěšilo), ale přes to všechno, tak nějak nepochopitelně, nesedí k ději co probíhá na monitoru. Určitě jsem ve hře zažil okamžiky, které mě bavili nebo svedli vyvolat i trochu toho strachu,ale jinak se po většinu hry táhnul pocit - příliš přímočaré akce, příliš málo stupňovaného napětí. Docela mě překvapilo, jak moc se hra liší od dema, které vyšlo bezmála před rokem a které působí o poznání lépe než samotná hra (nemyslím graficky, ta nijak výrazně neoslnila ani v demu, ale spíš námětem). Vypadá to, jako by se tvůrci během toho roku obsahem kampaně vylekali a raději ji výrazně ochudili. Možné vysvětlení podává i tento článek Colonial Marines prý vyvíjelo jiné studio. Vydavatelství to popírá, což pokud je pravda, tak Gearbox předvedl nehoráznou laxnost k vývoji hry a jeho vedoucí činitelé si zaslouží nejméně urazit obě pazoury. Když vše srovnán se stařičkým AvP2 (nebo i prvním dílem), tak z toho výchází nejnovější počin s touto tématikou dost žalostně a to i přesto, že HW nároky jsou dnes už daleko jinde. V podstatě jsem si díky této hře uvědomil, jak byl AvP2 skvělý a s jakým citem a nadšením si s tímto námětem tvůrci pohráli. Nezbývá než si povzdechnout nad další promarněnou šancí (a opřít se výrazněji do Dead Space 3).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 23:55 20. Feb 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tak pár týpků nahrálo jak hrajou jeden mod na Armu 2, konkrétně "A very bad day". Jedná se o zombie mod kde hrajete za čtveřici policistů. Zde můžete vidět jak vypadá roleplay v armě  neříkám že jde o něco světoborného, ale je to prča. OOC končí asi tak na 1:57 http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... nGoe6npxw#!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:56 02. Mar 2013 |
|
|
|
|
Top |
|