|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 17:15 25. May 2013 |
|
|
Já nevím, vezmu si tank který vypadá pěkně a dobře se mi s tím hraje. Nějaká síla pancíře, průraznost a další statistiky mě vůbec nikdy nezajímali... Tzn. když říkáš že kv1 bude nejsilnější no tak bude...., at si ji vezme kdo chce.... Tobě bude vadit že tě s tím tvého tanka? každý má přece možnosti si zvolit jakého tanka chce...
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 18:32 25. May 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Shaman88 wrote: Já nevím, vezmu si tank který vypadá pěkně a dobře se mi s tím hraje. Nějaká síla pancíře, průraznost a další statistiky mě vůbec nikdy nezajímali... Tzn. když říkáš že kv1 bude nejsilnější no tak bude...., at si ji vezme kdo chce.... Tobě bude vadit že tě s tím tvého tanka? každý má přece možnosti si zvolit jakého tanka chce... KV je silná, ale třeba scout nebo rychlý střeďák s otočnou hlavní (a vyšší penetrací) třeba takový M7 se 105tkovou penetrací na kanonu ji uklove...pokud se dokáže nenechat "trefit". Je to tak o 80% o skillu a o 20% o náhodě  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 19:23 25. May 2013 |
|
|
Tak přátelé WoT, dopadlo to jak jsem čekal, štěstí mě opustilo a výsledek je následovný: Klobouk : Theogil ; 2:0; vítězství Klobouk a nutno dodat zasloužené, skvělý boj, fenomenální protivník, popravdě moc šancí mi nedal Mistře Fryne co s tím, máme tu regulerní remízu.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:24 26. May 2013 |
|
|
Já jsem chtěl potrápit Fryna s vymýšlením pravidel. A Druhou bitvu jsem vyhrál se 3 hp.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:28 26. May 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Shaman88 wrote: Já nevím, vezmu si tank který vypadá pěkně a dobře se mi s tím hraje. Nějaká síla pancíře, průraznost a další statistiky mě vůbec nikdy nezajímali... Tzn. když říkáš že kv1 bude nejsilnější no tak bude...., at si ji vezme kdo chce.... Kde říkám, že KV-1 bude nejsilnější ? Naopak se na ni těším, bude to pěkná výzva. Jinak souhlas, na vzhledu stroje mi sice tolik nesejde, ale taky rád hraju s tím, s čím se mi jezdí dobře. Shaman88 wrote: Tobě bude vadit že tě s tím tvého tanka? každý má přece možnosti si zvolit jakého tanka chce... Cože mi bude vadit  ? Ještě jednou pro jistotu zopakuju, aby se to náhodou nepřehlédlo - o vyškrtnutí KV-1 z turnaje jsem nikdy neuvažoval. Jinak tvou poslední větu, vzhledem k pravidlům a nastavením turnaje, trochu nechápu. Theogil I wrote: ... Mistře Fryne co s tím, máme tu regulerní remízu. Zrovna včera jsem uvažoval nad tím, že by to takhle mohlo dopadnout  . Jste mi to zkomplikovali. Napadly mě dvě možnosti, buď se celé finále zopakuje a bude se doufat, že tentokrát bude výsledek jiný nebo vás rozlosuju do "předfinále", které bude jako předchozí vyřazovací zápasy s tím, že jeden bude mít postup do hlavní fáze finále zadarmo. Která varianta je pro vás schůdnější ? Poprosil bych aby se vyjádřili všichni finalisté a řekli ano/ne jedné z možností (žádné je mi to jedno nebo nevím), případně navhrli vlastní řešení. EDIT: Klobouk: Nj, však už ses mi hrdě přiznal  .
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Last edited by Fryn on 11:36 26. May 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:33 26. May 2013 |
|
|
Co nejvíc fér řešení je nejvíc fér, takže na férovku bych si to rozdal znova. Třeba i na jeden vítězný (i když zas tím by se zvýšila šance na další remízu), nebo zas na dva.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:45 26. May 2013 |
|
|
klobouk wrote: Co nejvíc fér řešení je nejvíc fér, takže na férovku bych si to rozdal znova. Třeba i na jeden vítězný (i když zas tím by se zvýšila šance na další remízu), nebo zas na dva. Ty dva zápasy tak dlouho netrvají, jsem pro opakování. Kuciku?
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 19:01 26. May 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, urcite.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 08:03 27. May 2013 |
|
|
Tak kdy, kde plantážníci?
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 17:04 27. May 2013 |
|
|
Našel jsem ty nahrávky z prvního kola finále trojek, kdo by se chtěl kouknout. Attachment:
IIIvsKucik.rar [668.65 KiB]
Downloaded 166 times
Attachment:
IIIvs.Klobouk.rar [852.85 KiB]
Downloaded 175 times
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 18:00 27. May 2013 |
|
|
Jdu kempit do hry, ať se potkáme.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 10:11 28. May 2013 |
|
|
klobouk wrote: Jdu kempit do hry, ať se potkáme. Muhehe, tak to jsme se včera minuli, já po šesté šel na večeři a už to nepouštěl. Třeba to vyjde dnes.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 20:37 28. May 2013 |
|
|
Theogil vs. Kucik ; 1:2 Attachment:
Tvs.K.rar [864.34 KiB]
Downloaded 158 times
Theogil vs. Klobouk; 2:0 Attachment:
Tvs.Kl.rar [397.84 KiB]
Downloaded 171 times
Kucik vs. Klobouk; 2:0 Attachment:
KvsK.rar [493.6 KiB]
Downloaded 164 times
Vítěz 3 kola turnaje je Kucik a jeho šikmoočko. 
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 17:38 29. May 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Kucik tedy získává prvenství v Třetím Thalijském turnaji. Blahopřeji  a také děkuji všem, kteří se na tomto "ročníku" podíleli (později doplním výslednou tabulku). Tímto by se mohly rozjet už nominace strojů čtvrté třídy do dalšího turnaje (vítány jsou i stíhače) a hlasování o mapě. Také by mě zajímalo, co si kdo myslí o tabulkovém systému oproti stylu vyřazování v turnajovém pavouku.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 18:01 29. May 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tabulkový systém bych uvítal. Člověk aspon porovná síly s více lidmi a bude se moct určit celkové pořadí celé skupiny účastníků. NErozhodné pozice by mohl rozhodovat další duel. Ono to trošku zamrzí když vypadneš v prvním kole 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|