|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
skarbi
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 13:42 26. Apr 2008 |
|
|
Nevim sice kde tohle všechno bereš, ale neva.. Byl si někdy v Hagolu?? Najdi mi tam jedinej podle tebe smrtcící prsten, nebo cos to tam psal! A k tomu, jak můžeš takle všechno soudit..byl si u nás někdy? Posuď to, až budeš.. i dyž to je asi to poslední co by tvoje stávajíci postava nahoře teď chtěla..
Edit: K tomu, i kdyby sme tu měli něco navíc, lepší, výhodnější nebo nevim co.. každej ti řekne, že dole to nejni žádnej med.. hlavně pro postavy na začátku.. vim vo tom svý, sám sem vystrčil noc z města a dostal sem vod něj od koboldů co si tam štrádovali.. co lokace, to bestije s kterejma to neni o pokecu a čajíčku o pátý..
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 13:48 26. Apr 2008 |
|
|
1. Neviem odkial beries zas taketo prehnane dezinformacie, to co je v podtemne je aj na povrchu...ak si to doteraz nenasiel, tak to neznamena ze to na povrchu neni (a ak naozaj nahodou neni tak sa to prida) 2. Postihy su vcelku logicke a opodstatnene. Podtemnaci su obmedzeny na povrchu vo dne, kedy su obmedzeny by som povedal hodne, povrchnania su v podtemne taktiez obmedzeny ale pocas celej doby, holt je to pre nich nezvykle prostredie a musis sa s tym zmierit.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 13:49 26. Apr 2008 |
|
|
Tak zaprve jak muzes tvrdit neco o postihu kdyz si tam zpovrchu nesel ty chytraku?a zadruhe snazis se to tady skryvat jak chces ze tam dole nemate v obchodech veci co tu pisu jak muzes vedet ze tam nemam postavu ktera toto utajene cco informace zjistila a pote znechutila mou naladu.Jak rikam svet je nastaven na hrani v podtemnu.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 13:50 26. Apr 2008 |
|
|
RES wrote: Tak zaprve jak muzes tvrdit neco o postihu kdyz si tam zpovrchu nesel ty chytraku?a zadruhe snazis se to tady skryvat jak chces ze tam dole nemate v obchodech veci co tu pisu jak muzes vedet ze tam nemam postavu ktera toto utajene cco informace zjistila a pote znechutila mou naladu.Jak rikam svet je nastaven na hrani v podtemnu. Jestli to zjistujes takhle tak ses teda fakt prase 
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 13:51 26. Apr 2008 |
|
|
Prasata jsou ty co delaji nefer svet a zvihodnujou jednu stranu 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 13:56 26. Apr 2008 |
|
|
Jestli hras jak na povrchu tak v podtemne za naku postavu a zistujes takto OOC informacie, tak je to riadna prasarna a tak isto to bude aj porusenie pravidiel.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 14:06 26. Apr 2008 |
|
|
Svet kterej ma pravidla jen pronekoho je mrtvej svet. A nikde nei psano ze nemuzu hrat treba padesat postav a kde chci zalezi na hraci a RES je prase ktere ukazuje skrytou pravdu proto je prase a umlcime ho.Vic so Daanri dej to radeji do kose a zamknout tak se to tu dela ne?
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 14:09 26. Apr 2008 |
|
|
Jo RESi ze sa ty prave ozyvas na takuto vec. A hlavne s takymito blbostami a to som si myslel, ze si uz dostal rozum, ale viem, ze debata s tebou nikam nevedie, takze to necham na inych.
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 14:11 26. Apr 2008 |
|
|
já že sem tam z povrchu nešel nebo co? Tu cestu k vám bych našel i poslepu a k tomu sme si jednho ood vás odvedli a po tellu sme si povídali jak je na tom s postihama... A jinak jestli ste tedy ty ceny zjišťovali tak jak řikáš, tak eště nevim co tu děláš.. jestli to bylo třeba tak, dyž se jendou stalo, že to všechny naházelo dolů a někomu to dalo frakci jako duergarovi a ten si pak chodil po městě.. Nevim no...ale přijde mi, že ty si ten poslendí co se tu má co vozejvat! A ještě jedna prosba.. dělej prosímtě ve větách čárky.. čeština je bohatej a hezkej jazyk, tak toho pls využívej 
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 14:21 26. Apr 2008 |
|
|
Ano i ten posledni ma pravo se vozejvat vis  Ja si neprehazuju veci neodlogovavam se pred smrti nevyuzivam bugu hry a jine veci co se tu dejou presto budu radeji za toho posledniho a vim kdo jsem nemam potrebu si na neco hrat kazdej stejne nejlepe sam co dela dobre a co ne.To ze tu vadi nekomu me behani je jen jeho pohled na vec a neberu mu ho kazdy ma svuj pohled ale ja mam ciste svodomu protoze nepodvadim vehre vse co jsem dosahnul mam jen diky snaze a casu kteremu jsem daval hrani  A jen tak pro zamyslenou je zvlasni ze hraci z podtemna si na povrchu postavu taky delaji (ne vsichni) ale o nejednom vim a tak si nejprve zamyslete nad sebou  Me zjisteni se snazite umlcet hazenim spiny jako vzdy to je jedine co pomaha obracet zrak nekam jinam a skryt vazny nedostatek.
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 14:25 26. Apr 2008 |
|
|
Máš fakt skvělý teorie 
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 14:27 26. Apr 2008 |
|
|
Fakt? tak povidej kdo z podtemna hraje na povrchu, nejak o takovejch lidech nevim...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 14:56 26. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jo resi, ukaž na něj, docela bych to rád věděl.. jesli nahoře nemáte to co mi dole stačí ukázat a říct jednoduše.. třeba by se to opravilo jenže ty to vidiš hned výhodu pro nás
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 15:15 26. Apr 2008 |
|
|
Tak tady sa pridam do tejto burlivej debaty. Musim plne suhlasit s RESom. Spravil som si raz postavu v podtemne-dotiahol na druhy lvl iba a dalej za nu nehral (a nehovorte ze to je svinstvo-vsetci v podtemne predtym hravali na povrchu takze ked oni vedia OOC veci o povrchu je to v poriadku  ale clovek z povrchnu nesmie nic o podtemne vediet). No hovorite tu ake to je zo zaciatku tazke a krkolomne, vazne? Prave naopak...2. lvl som ziskal hned co som vysiel z Charasxxsu (ci ako sa to drowi mesto vola), hral som zaklinaca, spravil som si zaklinaca i na povrchu a druhy lvl som na jezevcoch ziskaval dva dni. A staci sa len pozriet do vypisu postav pri logovani do hry na lvl podtemnakov (ano poviete si svinstvo a ooc a bla bla) ale vsetci do jedneho tam mate vyssie lvl nez my na povrchu-dalsi dokaz o tom ze dole to je asi ozaj tazsie. Takze okrem toho (podla mna i dost lahkeho lvlovania dole-minimalne na zaciatku) tam mate ozaj i veci co mi nie, jedy lacnejsie, a i taka drobnosti ako napriklad krabicka na veci (hore som ju nevidel nikde a dole hned v prvom obchode)...a mimo ine mate silnejsie rasy vsetky...postihy mate len v noci a to a noc trva nejaku hodinu a pol realneho casu co je si myslim dost na cokolvek, na akukolvek akciu na povrchu...my ked budeme chciet co i len oslobodit niekoho alebo za vami len nazriet mame postihy cely zivot-stale .... tak tu prosim nerobte zo seba v podtemne chudacikov aky mate tazky zivot .... Takze este raz, suhlasim s RESom a myslim ze podtemno je ovela viac zvyhodnene nez povrch ...
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 15:23 26. Apr 2008 |
|
|
kamo, ty rasy sou silnejsi, a taky za to maj ECL postihy(jestli nevis co to je tak to tu urcite bude) a ze mame vyssi lvly? chodime vetsinou v parte => davame silnejsi potvory, veci teda fakt nevim co mame a vy ne, lepsi jak mitril sem nepotkal a mitril obcas, level hodis zezacatku rychle, pokad ses neco co prezije 4 skrety najednou...
|
|
Top |
|