|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
DarK_cz
|
Post subject: Přítelíček Posted: 13:29 11. Mar 2012 |
|
|
Můžu poprosit aby zde někdo sepsal vlastnosti nových přítelíčků (opice atd.) Díky 
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 17:43 02. Jul 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
rad bych obnovil tento topic s určitym dotazem. přiteličci kteři nemaji vypsane svoje staty a tak tak jsou na Thalii nehratelne chapu to dobře?
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 18:01 02. Jul 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Zagoogli si na foru nebo počkej na někoho s aktuálnějšími informacemi, než mám já.
Na Thalii jde (za mých let šlo), při lvlupu BEZ učitele, měnit mágské přítelíčky = naházel sis nový lvl mága bez zaplacení učitele a změnil přítelíčka - systém ti naházený level hned "sebral", ale přítelíčka změnil.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 19:46 02. Jul 2013 |
|
|
Ano tito přítelíčci jsou funkční, ale otestuj si staty, jak říká kato.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 20:59 02. Jul 2013 |
|
|
A ano, při level-upu jdou přítelíčci měnit, nemluv s učitelem (alespoň ten restart), zajdi do arény, tvař se, že si dáváš novou úroveň a změň přítelíčka - úroveň spadne, typ přítelíčka zůstane.
(snad to jde i mimo arénu, jen v aréně nemusíš čekat, až ti to povolí odpočinek)
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 10:01 03. Jul 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
soul1 wrote: ... a tak tak jsou na Thalii nehratelne chapu to dobře? innfra wrote: Ano tito přítelíčci jsou funkční, ale otestuj si staty, jak říká kato. Tak nevím, jestli je to z odpovědi úplně zřejmé, ale pro jistotu: Ne. Všichni přítelíčci, které si můžeš vybrat jsou hratelní. U nově přidaných pouze nevidíš jejich staty.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 11:40 03. Jul 2013 |
|
|
Ještě bych dodal že nově přidaní jsou dostupní tuším do 25. lvlu.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|