Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 07:43 28. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1562 posts ]  Go to page Previous  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 105  Next
Author Message
 Post subject: Re: World of Tanks
PostPosted: 13:36 24. Jun 2013 
Bůh
 Profile

zachy wrote:
Fryn wrote:
kucik wrote:
Co to sakra udelali s tema artynama? S GW pantherem nez mi zamiri na jedno misto, tak je skoro konec bitvy. S plne vyexpenou posadkou a pohonem dela.
Nevím jak s GW Pantherem, ale co jsem si vyjel poprvé po patchi se SU-14-2, tak jsem byl celkem spokojený. Ze čtyř střel (SU-14-2 nabíjí celou večnost, to zůstalo nezměněno) snad dopadly na cíl všechny a to i když mi přišlo, že se ubralo (graficky u zaměřovače) na přesnosti. Mám taky pocit, že se nějak zmenšila výseč při zaměřovacím módu, takže toho není vidět tolik co předtím.

Některé artiny změnily tier (Grille je V a Hummel nyní VI). Ale slevili některé tančíky takže jsem si koupil konečně Tiger

Hustý, tak to mám první Pětičku! :D

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 23:44 26. Jun 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

Poláci

Attachments:
tank-ters-donmus-adamlar-hala-plan-yapiyor.jpg
tank-ters-donmus-adamlar-hala-plan-yapiyor.jpg [ 35.08 KiB | Viewed 4124 times ]

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Reply with quote  

PostPosted: 11:14 27. Jun 2013 
Ďábel
 Profile

:D http://cat.worldoftanks.eu.meowbify.com/

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 11:07 03. Jul 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

Nuselský most, jinak mi to hrozně připomnělo mapu Westfield.
Image

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 14:54 09. Jul 2013 
Ďábel
 Profile

:D

http://www.drsnysvet.cz/rc-bitva/

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.

Reply with quote  

PostPosted: 17:42 17. Jul 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

Jen pro zajímavost jak vypadá budoucí tanková konkurence od Warthunderu :wink: jsem zvědavej jak to pojmou.

http://warthunder.com/en/news/208/current/

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 17:45 17. Jul 2013 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Já spíš čekám až někdo udělá hru kde všechno tohle sloučí a bitva bude na nějakých velkých mapách kde budou letadýlka, lodičky, ponorky, a tančíci....

Reply with quote  

PostPosted: 18:13 17. Jul 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

Myslím že tohle by měl právě udělat Warthunder, ale nemůžu ti dát spolehlivý zdroj. Ve hře se už ted dají potkat dohromady letadla a tanky dohromady, takže když se posadí za řídítka člověk místo NPC, můžou společně fungovat na jedné mapě.
Wargaming to plánuje do klanových válek, ale bitvy tanků a letadel budou probíhat zvlášt.

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 17:09 05. Aug 2013 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

O víkendu jsem přišel na jakých algoritmech běží WoT! Jsou to ty samé, které v NWN generují hody kostkou (viz to co teď popsal Bahňák a jeho akce s Yetym).

Některé série WoT her obsahují neuvěřitelný mix:
1) "minutí" tanku v plném "zaměřovacím" kolečku s minimální šancí na minutí,
2) cinkání z boku(!) do TD (které běžně prostřeluji do těch samých pozic),
3) "průstřely" za 0 (tohle mi dělají s oblibou ruská KV-3 a vyšší) spojené "jen" s kritickým zásahem - ideálně jen do pásu BEZ "treknutí".
Ve výsledku 10(výstřelů)-6(zásahů)-3(průstřely) a jen jeden z nich dal dmg (a to ještě na minimální hranici). Kdybych tam s heavinou nebyl nebo zustal stát na startu, tak to můj tým ani nepozná :wall: :lol: .

Na druhé straně zase nepřátelé mají schopnost trefit můj tank snad i "za roh" a prostřelit všude, včetně vany v ideálním "vyúhlování" na odražení.

Ovšem tohle pak vystřídá ta samá série, kdy trefím a probiju tankem na co se podívám, místy zpestřené tím, že z heaviny za jízdy trefím "cípek" cizího tanku za horizontem (byl poslední cizí a já toho Válečníka MOC chtěl a z druhý strany se řítili meďáky s ranou "na jistotu" a tak sem to "zkusil") a vysypu ho na munici (vysypal bych ho i bez výbuchu munice, ale...když se hra rozhodne, že se má dařit, dotahuje to do neuvěřitelných výšek :wall: :lol: :lol: ).

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 13:27 06. Aug 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

Docela drsná story z druhé světové :)

Barkmann poslal dva členy své posádky zkontrolovat situaci. Když se vrátili přinesli zprávu o cca 15 amerických tancích Sherman, které spolu s dalšími vozidly postupují po silnici St. Lo - Coutances. Barkmann ihned vyhledal vhodné palebné postavení asi sto metrů od křižovatky této silnice a ukryl svůj tank za terénní vlnu a stromy. Když se nepřátelská kolona přiblížila zahájil palbu. Nejprve zlikvidoval dva vedoucí tanky a následně nákladní automobil s cisternou, který jel za nimi. Tím dokonale zablokoval silnici pro zbytek vozidel. Dva Shermany se pokusily objet hořící vraky ze strany ale i ty Barkmann zlikvidoval. Panther pálil dál na vozidla v koloně, která mezitím začala kvapně ustupovat.

Dva tanky Sherman sjely ze silnice, objely Barkmanna obloukem a pokusily se na něj zaútočit zleva. Barkmann je však zpozoroval a oba neomylně zničil. Jeden ze Shermanů stačil na Panther dvakrát vypálit a i když neminul, nezpůsobil německému obrněnci žádné vážné poškození.

Překvapení a ustupující Američané ihned zavolali na pomoc letectvo. Za chvíli se nad místem objevily americké stíhací bombardéry a zahájily palbu na osamocený německý tank. Současně s tím vyrazily znovu vpřed i Shermany. Letouny zpočátku pálily mimo a tak Barkmann zvládl zlikvidovat ještě dva Shermany. Potom však jeho tank utržil několik vážných zásahů ze vzduchu, které poškodily pás a řídící mechanismus a vyřadily vnitřní ventilaci vozu. V tu chvíli Barkmann uznal, že už se dále nemůže udržet a dal rozkaz k ústupu. I přes četná poškození byl tank schopen rozjet se pryč a dokonce cestou ještě zničit další Sherman.

A něco na závěr pro zasmátí :D

Do Coutances dorazil Barkmann 28. července. Američané jej však předběhli a tak musel pokračovat dál směrem na Avranches. Vzal s sebou ale z města do vleku ještě jeden poškozený tank Panther. Po nějaké době ale bylo zřejmé, že takto oba tanky pokračovat nemohou a proto se vojáci rozhodli poškozený stroj ponechat na místě. Chtěli jej ale nejprve zničit aby jej nemohli spojenci opravit a použít. Proto posádka tank zapálila. Nešťastnou náhodou však přitom začal hořet i Barkmannův tank a obě posádky tak musely dál po svých.

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 14:02 06. Aug 2013 
Ďábel
 Profile

Jinak využíjte akce, která běží. ;)

Já už těch 300k za 30 killů měl dvakrát ;)

http://worldoftanks.eu/cs/news/44/anniversary-missions/

Reply with quote  

PostPosted: 14:20 06. Aug 2013 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

-RoF- wrote:
...měl dvakrát...
Já už 3x :P :twisted: :lol: :lol: a koupil si za ně (konečně) T32 :twisted: . Ale je to občas docela peklo si ty killy "vyžrat" ve vlastní prospěch, je tu hrozná konkurence :evil: a největší ve vlastní četě, žeeee?!! :lol: :lol: :lol:

Btw - můj osobní favorit na huntění killů je ruský "mazlík" KV-1 :mrgreen: , ten mi dokonce o víkendu zvládl Válečníka za 69k kreditů (byl peněžní bonus na tohle ocenění).

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 14:22 06. Aug 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

nabídka lákavá, ale asi to nedám :)

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 14:32 06. Aug 2013 
Ďábel
 Profile

KaTo wrote:
Já už 3x :P :twisted: :lol: :lol: a koupil si za ně (konečně) T32 :twisted: . Ale je to občas docela peklo si ty killy "vyžrat" ve vlastní prospěch, je tu hrozná konkurence :evil: a největší ve vlastní četě, žeeee?!! :lol: :lol: :lol:

Btw - můj osobní favorit na huntění killů je ruský "mazlík" KV-1 :mrgreen: , ten mi dokonce o víkendu zvládl Válečníka za 69k kreditů (byl peněžní bonus na tohle ocenění).

No vidíš to paráda, tak budeš expit s náma. Chcu s váma pak jezdit jak budete mít M103 a já si k otmu vezmu středákotěžkou IS-8 a nebo občas T30. :wink:

A vyžírání killů? Absolutně netuším o kom píšeš? :roll: :D :twisted: No coo? Když já ty cíle mám zrovna v zaměřovači a mám nabito a nebo zrovna dobíjím. :P

Jinak to cinkání z boku a netrefené střely. Mě se to stává často a zrovna s tou IS-3. Ale i tak s to občas dá no ;) Soupeři taky cinkají a neprostřelují, takže je to vyrovnaně ;).

Reply with quote  

PostPosted: 14:40 06. Aug 2013 
Ďábel
 Profile

Molly23 wrote:
.....

Vždycky nechápu proč se píše jen o veliteli tanku, to byl ten Barkmann, co? Proč se nejmenují aj ti ostatní členové posádky? Bez nich by přece neudělal ani prd.

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 1562 posts ]  Go to page Previous  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 105  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]