Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:40 18. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Srazeni
PostPosted: 12:41 04. Aug 2013 
Nováček
 Profile

Zbezne jsem projel forum a bud to prehledl anebo vazne nenasel..
chtel jsme se zeptat jak tu vlastne probiha srazeni....

Pochopil jsem z toho co je napsano u tech dovednosti.. ze by to melo probihat tak, ze dejme tomu zautocim srazenim.. dostanu -2 do utoku a pokud zasahnu, tak se moje vysledne utocne cislo stane TO pro hod na vycvik terce.... a pokud ani vycvik nezabere, je cil srazen....

pak nechapu --- kuprikladu utoci na mne medved srazenim ...... zashne mne rekneme na 20+13= 33... ac dejme tomu teba pro priklad 40...
vycvik mam dejme tomu 35........ To pro vycvik by melo byt 33 takze pokud jsem nahodou nehodil na overeni vycviku 1, bych mel porad odolat....

Takze pokud jsem po takovem utoku srazen.... mam to chapat tak ze jsem mel nehoraznou smulu nebo se to pocita nejak jinak?

Reply with quote  

Post subject: Re: Srazeni
PostPosted: 12:47 04. Aug 2013 
Bůh
 Profile

Dej sem výpis, tohle nebude pravda.

Utok -4 = Utok s KD a hodem například 34 + 20 = 54 - 4 = 50
Byla to dvacka prosel.

CHeck AB 50 versus tva disciplína 35 např + 1d20, když hodis rovno nebo vice DC, odolal jsi.

Neznám na thalii medveda, kterej by dával KD s 13 kou, ti co ho umí jsou lední medvedi, ti maj utok kolem 40.

Reply with quote  

PostPosted: 13:00 04. Aug 2013 
Bůh
 Profile

http://nwn.wikia.com/wiki/Knockdown

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 14:16 04. Aug 2013 
Nováček
 Profile

ty cisla byla jen priklad, ne real... scr. nemam..... a jasne je to -4 misto -2.. to jsem hazel po pameti pardon....
Ale kdyz jsem pak procet ten krysodlakuv post.... tak je tam jeste ten postih za rozdil velikosti... jelikoz mma hobita a ten medved z cerneho lesa je kapku vetsi.... takze tipuju ze tam klidne -8 mohlo naskocit a to uz jsem podhodit mohl i bez jednicky...

Jo a ti medvedi z cerneho se nestydeli zacinat to srazeni treba i se zakladem 15....17.... a tak :-)) takze ta 13 ka nebyla az tak od veci.

Jinak se mi stala takova zvlastnost: jeden z tech medvedu mne vysal uroven :-))))))) to jsem koukal jako blazen :-))) si necistil zuby asi :-)))) nastesti se z toho dao vyspat :-)

Reply with quote  

PostPosted: 14:18 04. Aug 2013 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Ti medvědi v Černém lese jaksi nejsou obyčejní medvědi. Stejně jako ostatní zvířata na tom místě. Už ze vzhledu modelu by to mělo jít poznat. :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 14:33 04. Aug 2013 
Bůh
 Profile

Jestli jsi hobit, tak je to -8, jestli si medium tak jen -4 dalších.

Cernej les je pravé expoviště pro odvážné na lvl cca 12-20, ale ti mevedi co vím, mají ab 33 - 31, co si pomatuju. Takže disciplína 35 je spíš formalita. Chce to chodit ve dvou maji nastavené AI, že po tom, co srazí, tak jdou na jiný cíl, když je.
Omlouvám se za vynášení OOC informací, ale tady to je jako příklad a návod jak se chytře chovat:).

Reply with quote  

PostPosted: 14:47 04. Aug 2013 
Nováček
 Profile

jop diky.. jo a hlavne to neberte ze si na neco stezuju :_) to ne :-))) ja jen rad chapu veci .-) a pro mne to tam vyzva teda je :-))))

Reply with quote  

PostPosted: 14:54 04. Aug 2013 
Bůh
 Profile

wallndwill wrote:
jop diky.. jo a hlavne to neberte ze si na neco stezuju :_) to ne :-))) ja jen rad chapu veci .-) a pro mne to tam vyzva teda je :-))))

Za mne jen malé doporučení:
1. hledej kamose, sam je to nuda, ve dvou, třech das necekane hodne a je to vetsí sranda

2. dobre si hlidej projevy přítomnosti GM, jak se zacne objevovat, uber na plynu, rozmysli si, zda nepůjdete pryč. Potvory vedené umělou inteligencí jsou prostě lepší i když nejsou vylepšené nad standard.

3. Cti furt log - potvory maj i jine schopnosti nez utok, je lepsi byt v obraze. DC na smrt se snadno přehlidne, když si to hodíš, nepřehlidnes ho při nacitání podsvětí.

4. Nejsem krysodlak, ale krysák, to by jsi si mel zapomatovat, protože jsem hnusné PK, bez kouska RP.

Reply with quote  

PostPosted: 18:01 04. Aug 2013 
Nováček
 Profile

njn mne ten Dlak nejak unik mezi prsty...

a mam jeste jednu otazku.... nerad bych si ji zjistoval primo ve hre.. nerad se nehavam srazet.... ale pokud jsem srazenej.. je namne jen tech +4 do utoku... nebo jsem i obranej o dexku tumble a ty bonusovy veci do obrany z dexterity.. jak to tady nekdo psal Flated?

docela dulezity.. bo u mne je to skoro o vsechno :-)

Reply with quote  

PostPosted: 18:36 04. Aug 2013 
Bůh
 ICQ  Profile

http://nwn.wikia.com/wiki/Prone

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 20:05 04. Aug 2013 
Nováček
 Profile

doprcic takze je to v Pecku... flat-footit..

chjo :-)))

a jeste jednu nemilou vec jsem zjistil... na ability je cap z predmetu nebo celkovy cap?

nejak nemuzu presahnout pres 36 :_(

Last edited by wallndwill on 21:20 04. Aug 2013, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 20:14 04. Aug 2013 
Bůh
 Profile

wallndwill wrote:
njn mne ten Dlak nejak unik mezi prsty...

a mam jeste jednu otazku.... nerad bych si ji zjistoval primo ve hre.. nerad se nehavam srazet.... ale pokud jsem srazenej.. je namne jen tech +4 do utoku... nebo jsem i obranej o dexku tumble a ty bonusovy veci do obrany z dexterity.. jak to tady nekdo psal Flated?

docela dulezity.. bo u mne je to skoro o vsechno :-)

jj. Přijdeš na obraně opravdu o dost (pokud jsi dexová postava, plechovky jsou na tom podstatně lépe).

Standardně přicházíš o bonus z obratnosti, akrobacii a bonusy z uhýbání (např. boty). Myslím, že i sko dává bonus do uhýbání (což mi sice mysl nebere, ale holt je to tak nejspíš nastavený).

Pokud máš vlastnost neuvěřitelného uhýbání (či tak nějak podobně), tak by ti bonus z obratnosti měl zůstat.

Takže stručně řečeno, pro sraženého dexaře to bývá v nezanedbatelném množství případů cesta nejen na zem, ale rovnou i pod zem.

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

PostPosted: 21:26 04. Aug 2013 
Ďábel
 ICQ  Profile

Tak dexař může mít hodně slušnej výcvik v dobrým buildu. A ještě k tomu Epic dodge, takže je co se obrany týká lepší než silová plechovka. IMHO.

Reply with quote  

PostPosted: 22:02 04. Aug 2013 
Bůh
 Profile

Na tomhle serveru sráží npcčka siláky. Dexař i s dobrým výcvik buildem bude sražen taky. Epic dodge v tom hraje uplně jinou roli.

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 22:23 04. Aug 2013 
Nováček
 Profile

a jak je to s tim capem?

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]