Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 06:15 21. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 63 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft)
PostPosted: 12:42 16. Apr 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Jeste bych doplnil, ze alchymie je otevreny craft.

Pokud ma nekdo dobry napad na lektvar, ktery jeste neexistuje, radi ho zaradime. Neni nic zvlastniho, kdyz nejaky alchymista prijde s novou, dosud neznamou slouceninou.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 12:49 16. Apr 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

kucik wrote:
Jeste bych doplnil, ze alchymie je otevreny craft.
Pokud ma nekdo dobry napad na lektvar, ktery jeste neexistuje, radi ho zaradime. Neni nic zvlastniho, kdyz nejaky alchymista prijde s novou, dosud neznamou slouceninou.

prima nápad, ale návrhy nečekej dřív jak za několik let, až se první odvážlivci začnou domnívat, že vyčerpali možnost do dna... my totiž NEVÍME, co je nový lektvar a co už tam máte :idea:

Reply with quote  

PostPosted: 12:50 16. Apr 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

photter wrote:
tys nikdy nehrál adventury "použij všechno na všechno" ? :mrgreen: :mrgreen:
málo, nebavily mně :mrgreen: inu každý nedostatek se jednou projeví :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 13:01 16. Apr 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

DenGrasse wrote:
prima nápad, ale návrhy nečekej dřív jak za několik let, až se první odvážlivci začnou domnívat, že vyčerpali možnost do dna... my totiž NEVÍME, co je nový lektvar a co už tam máte :idea:

S tim samozrejme pocitam, ze to NEVIS. Proto je to psane, jak je to psane. Navrhovat se toho da spousta. Da se usoudit, ze bezne veci jako boosty do abilit, drogy, jedy, tam budou. Jestli tam to, co nekdo navrhne uz je, nebo neni muzem jednoduse rict my, ale jako prvni musi byt navrh.

Neprijde mi divne, ze nekoho napadne uzasny lektvar a bude si myslet, ze tam takovy nejspis neni, tak navrhne jeho pridani a dostane odpoved.
a) Je to dobry napad a prida se.
b) Uz tam je.
c) Z nejakeho duvodu nelze.

Verim, ze vetsina lidi ma docela bohatou fantazii.

Reply with quote  

PostPosted: 15:59 16. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

[[/quote]málo, nebavily mně :mrgreen: inu každý nedostatek se jednou projeví

Taky adventury nebyly moje oblíbené - simulátorům a adventurám jsem se vyhýbal, vlastně hraju jen RPG a dříve trochu strategie....Všechno na všechno bez logiky ve mne vzbuzuje odpor..

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Reply with quote  

PostPosted: 20:39 16. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ono ked nieco niekomu nedava logiku neznamena to ze ta logika tam nie je, len ju niekedy treba najst. :wink:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 19:30 04. May 2008 
Nováček
 Profile

Tak nepředpokládám, že by moc lidí zajímalo, co si o craftu alchymie myslím, ale nedá mi to sem něco nenapsat. Na Thalii jsem přešel teprve nedávno a vzhledem k tomu, že alchymie je tak to jediné, co se dá na low lvl dělat, jsem se do toho vrhnul po hlavě. Když řeknu, že jsem zatím hrál dohromady asi tak 3 odpoledne, tak to neni daleko pravdy, ale rozhodně jsem proti tomu, aby se ten craft jakkoliv zjednodušoval. Už takhle je tam nápověd až až(jména bylinek) ...způsob zpracování...všecho to napovídá co a jak dělat. A 2 použitelné lektvary z 10 za 3 odpoledne myslím mluví za sebe. :twisted: (když navíc přičtu super zážitek s potulným alchymistou...nemám slov) :) díky

Sithia Bross

Reply with quote  

PostPosted: 14:35 12. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

NO tak hlavně abys na to milá štíhlá Bross pak měla prachy. Oni ty ty katalyzátory z nebe nespadnou a v lese si je taky nenatrháš..

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Reply with quote  

PostPosted: 14:42 12. May 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Darien wrote:
NO tak hlavně abys na to milá štíhlá Bross pak měla prachy. Oni ty ty katalyzátory z nebe nespadnou a v lese si je taky nenatrháš..

Tohle uz vazne hranici se spamem. Prochazet vsechny diskuze a kopirovat tam svoje narky, to uz mi prijde trochu prehnany. Nechapu, proc se mermomoci snazis otravit i vsechny ostatni.

Reply with quote  

PostPosted: 16:31 12. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

kucik wrote:
Darien wrote:

Tohle uz vazne hranici se spamem. Prochazet vsechny diskuze a kopirovat tam svoje narky, to uz mi prijde trochu prehnany. Nechapu, proc se mermomoci snazis otravit i vsechny ostatni.

Nic nekopíruju a byla to faktická poznámka. Řekni mi, co v tom je nepravdivé tvrzení. A řekni mi, co v tom je nářek.

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Reply with quote  

PostPosted: 16:59 12. May 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Ja nerikam, ze je to nepravdive. Prestoze je to receno jinymi slovy, je receno to same, cos psal do jinych vlaken. Za tvrzeni v tom lze povazovat jen "Oni ty ty katalyzátory z nebe nespadnou a v lese si je taky nenatrháš..", coz mi neprijde jako vecna pripominka, protoze to kazdemu, kdo uz alchymii dela, musi byt jasne.
Jinymi slovy ten prispevek imho neobsahuje zadne vecne sdeleni, tudiz ho povazuju za spam. Protoze ma, dle meho, vyvolat dojem, ze je vsechno spatne, je to pro me narek.
Staci?

Reply with quote  

PostPosted: 17:23 12. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Podívej, jsme ve flames, a narozdíl od řady jiných poznámek jiných hráčů v jiných, vážnějších diskusích, byl ten můj alespoň k věci!

To, že byl mírně jízlivý je pravda, ale to, že že je všechno špatně, si tam dosazuješ už zase jen ty, protože máš averzi na moji (přílišnou) kritičnost. To, že mi vadí, že máte u všeho moc přísné podmínky a tudíž tu není dost lidí, se kterými bych mohl hrát - což mne, neslušně řečeno, sere vlastně nejvíc ze všeho, je pravda. Ale jinak by ses odemne nedočkal nikdy nějakých souhrných prohlášení, že je všechno blbě. Jen si myslím, že je tu řada věcí blbě nastavených ve smyslu - nepodpory vytvoření dostatečné hráčské základny.

Reply with quote  

PostPosted: 17:37 12. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

No mas smolu, lacnejsie veci nebudu a dokonca ani veci zadarmo sa rozdavat nebudu a ani za 2 dni nespravis 20lvl. Thalie je nastavena ako je, extremne veci sa upravia, ale myslim, ze ani tak nebudes spokojny. Ako som uz pisal niekde inde, tymto fnukanim a spamom nic nedosiahnes. Na zaciatku to bolo aj vcelku zabavne, ale uz to zacina byt otravne. :?

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 18:09 12. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Daanri wrote:
No mas smolu, lacnejsie veci nebudu a dokonca ani veci zadarmo sa rozdavat nebudu a ani za 2 dni nespravis 20lvl. Thalie je nastavena ako je, extremne veci sa upravia, ale myslim, ze ani tak nebudes spokojny. Ako som uz pisal niekde inde, tymto fnukanim a spamom nic nedosiahnes. Na zaciatku to bolo aj vcelku zabavne, ale uz to zacina byt otravne. :?

Vcelku otravné už začínají být tvé odpovědi a komplexy z nějakých rychlokvašek 30 level za dva týdny. Nepředhazuj mi laskavě demagogicky věci, o kterých jsem já nemluvil ani je nechci. Já mluvím o rozumných nastaveních, ne o extrémech.

Ty jsi jako spokojenej s návštěvností hry? Myslíš si, že je to v pořádku? A jestli nejsi, tak co je podle tebe důvodem? Abych se teda zeptal u povolaného? Jakože snad nedodělaný craft? A až bude, tak tu najednou budou davy? Proboha, vytáhněte tu hlavu z písku!

Mimochodem - já od vás pro sebe NIC nechci. Kdybych se chtěl zalíbit DM, tak držím hubu a krok, abych byl miláčkem a oblíbencem a budu všude chválit kde co. Jenže mně jde jen o jedno - zažít na tomhle serveru nějakou zábavu, proto loguju do hry, abych se BAVIL a ne nasíral nebo byl naštvanej, že mi házíte (přeneseně) klacky pod nohy - tedy tomu, co já považuji za zábavu. Je mi jasné, že na nějakou podporu ve hře mohu po téhle kritice zapomenout, spíš si budu dávat bacha. Já jen doufám, že se vám trochu otevřou oči a uděláte server takovej, aby tu prostě hrálo víc lidí,. se kterejma se dá něco podnikat. To je asi tak všechno.

Reply with quote  

PostPosted: 18:17 12. May 2008 
Měšťan
 Profile

Darien wrote:
...Já jen doufám, že se vám trochu otevřou oči a uděláte server takovej, aby tu prostě hrálo víc lidí,. se kterejma se dá něco podnikat. ...

Neotevrou. Vynaloz energiu niekde inde, bude to uzitocnejsie. Nic v zlom, len rada. :idea:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 63 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]