|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 01:01 09. Aug 2013 |
|
|
Nalkanar wrote: Skupina je "Pro otrlé", očividně na to nemáš, tak odejdi ze skupiny a bude klid. Nadále sem má přístup každý a nadále se i zde občas řeší zajímavé věci. Z 90% tu jsme povětšinou dospělí, tak prostě nechápu proč se nemůžeme vyjadřovat alespoň na společensky přijatelné úrovni. A nějak jsem si v "pravidlech vyjadřování na foru "nevšiml dodatku, který by dovolil ve SPAMu vulgarity používat. Prasokralik wrote: Mimochodem, taky bys mohl podat návrh na předělávku toho pravidla, už jsem ho pro tvé účely vhodně upravil ve tvé citaci, aspoň to zaručí, že se nikdo nikdy nebude cítit pohoršen. To bych mohl, ale netuším proč bych měl podávat jakýkoliv tebou sepsaný návrh za tebe, jsi snad nesvéprávný? Ty i Nalkaran jste oba v prohřešcích za nevhodné chování na foru - oba jste za něj dostali trest. Tedy by jste se oba mohli nad svým vyjadřováním zamyslet a ne mi říkat ať to nečtu či ať si někoho dávám do ignorlistu. Mé povzdechnutí není mířeno urážlivě, ale věcně. A oba jako dospělí by jste se občas mohli i dospěle zachovat.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 01:16 09. Aug 2013 |
|
|
Prasokralik je dospělej? Já myslel, že je mu tak 15.... 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 01:27 09. Aug 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Nu Bahňáku, k tomu výrazivu mě dohání lidi jako ty. Co si tu třeba stěžují na stagnující questy apod. Ty a tvoje polovička tu věčně melete totální výkaly, víte totální výkal o tom, co se ve hře děje v těhle věcech a na všechny si vyskakujete těma vašema nechutnejma egama, který nikoho nezajímaj. Takové lidi já bytostně nesnáším, takže nevidím důvod se vůbec kvůli takovým lidem mírnit. Kór když říkají takové exkrementy.
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:28 09. Aug 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
J.F.Payne wrote: Prasokralik je dospělej? Já myslel, že je mu tak 15....  bude
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:29 09. Aug 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Nalkanar wrote: Nu Bahňáku, k tomu výrazivu mě dohání lidi jako ty. Co si tu třeba stěžují na stagnující questy apod. Ty a tvoje polovička tu věčně melete totální výkaly, víte totální výkal o tom, co se ve hře děje v těhle věcech a na všechny si vyskakujete těma vašema nechutnejma egama, který nikoho nezajímaj. Takové lidi já bytostně nesnáším, takže nevidím důvod se vůbec kvůli takovým lidem mírnit. Kór když říkají takové exkrementy. Prosímtě klid Nalku, akorát se rozčílíš a on si pak bude ztěžovat, žes ho pohoršil slovem výkal.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:32 09. Aug 2013 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Souhlasim s Bahňákem, poslední dobou je to forum "ostřejší" nebo možná spíš "sprostější" než kdy dřív
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:35 09. Aug 2013 |
|
|
Stěžovat si budu já, abych vám takové příspěvky do příště ztěžovala.  To abyste si nemysleli, že to dělám na tajňačku, tohle ztěžování a stěžování.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:38 09. Aug 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nalkanar wrote: Skupina je "Pro otrlé", očividně na to nemáš, tak odejdi ze skupiny a bude klid. Že je to ve vláknu ,,pro otrlé" neznamená, že tam kdokoliv bude mluvit jako dlaždič. To berte jako varování.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:35 09. Aug 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Osobní neshody si řešte jinde. Vše co se dále nevztahuje k tématu mažu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Elverin
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 01:03 03. Sep 2013 |
|
|
Nalkanar wrote: Nu Bahňáku, k tomu výrazivu mě dohání lidi jako ty. Co si tu třeba stěžují na stagnující questy apod. Ty a tvoje polovička tu věčně píšete totální hlouposti, NEvíte nic o tom, co se ve hře děje v těhle věcech a na všechny si vyskakujete těma vašema nechutnejma egama, který nikoho nezajímaj. Takové lidi já bytostně nesnáším, takže nevidím důvod se vůbec kvůli takovým lidem mírnit. Kór když říkají takové nesmysly. Fixed. A abych nebyla mimo topic, vadí mi nepřátelskost kvůli odlišným názorům a banalitám, ale lidi asi nikdo nezmeni. Bylo by hezke, kdyby se vetsina lidi pred psanim zamyslela, jestli je fakt nutny vztekat se na forech. Ale..to ja jen tak, aby me to tu moje moudro nekdo nesmazal za off-topic 
_________________ Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:29 06. Sep 2013 |
|
|
Takovej... tak trochu zvláštní textík jsem našel při registraci na toto fórum, možná by bylo vhodné, aby se buď upravil a nebo aspoň dodržoval Quote: ...You agree not to post any abusive, obscene, vulgar, slanderous, hateful, threatening, sexually-orientated or any other material that may violate any laws be it of your country, the country where “Thalie” is hosted or International Law. Doing so may lead to you being immediately and permanently banned...
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:47 30. Nov 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Trošku mě krká to zvýšení cen léčiv. Jakože chápu, že to bude potřeba udělat, ale osobně bych s tím počkal, až přibudou nějaké rozumnější metody výdělku (balíčky, bylinky etc).
_________________ .
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:21 30. Nov 2013 |
|
|
Cena léčiv a výše výdělků jsou v řešení.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Alquist
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:01 30. Nov 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Hraju tu chvíli možná se tu to řešilo ale přidám trošku svého :
1. Statická nepojmenovaná NPC ( Farmář, Racek, Jezevec ....) - všichni stojej pořád na místě. Jak zvířata tak i farmáři, obyvatelé atd. ( Nemyslím stráže u brány atd )
2. Je nějaká možnost "craftu bez craftu" ? - Napíšu DM že chci z těchto a těcho materiálů vytvořit plácnu prošívanici. Pošlu jim postup a DM mi sdělí že OK nebo si hodí a řekne promin ale ne.
Možná si pak ještě na něco vzpomenu ale tohle by mě zajímalo. Děkuju
_________________ Vladimir Morzanov - "Nejsem upír...jen tak vypadám." Ara Nerug - "Ara silná! Ara mlátit!"
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:05 30. Nov 2013 |
|
|
Alquist wrote: Hraju tu chvíli možná se tu to řešilo ale přidám trošku svého :
1. Statická nepojmenovaná NPC ( Farmář, Racek, Jezevec ....) - všichni stojej pořád na místě. Jak zvířata tak i farmáři, obyvatelé atd. ( Nemyslím stráže u brány atd )
A čemu to vadí? Lepší než aby se courali po celé lokaci ne?
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|