|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Drow Posted: 18:02 08. Sep 2013 |
|
|
Má navíc vidění za špatného osvětlení.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Drow Posted: 18:42 08. Sep 2013 |
|
|
Vidění ve tmě to stejně přebíjí takže to nevadí.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Drow Posted: 00:47 09. Sep 2013 |
|
|
Drow a obsidiánový drow, má buglou rasovou temnotu. Všechny zasažené bytosti, se stávají vzájemně neviditelné a nejde na ně seslat kouzla. Bytosti jsou vidět, pokud má na sobě postava kouzlo ultravidění.
Takto skryté bytosti jde odkrýt rozptylem.
Temnota z kouzla tento problém nemá.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Kraken
|
Post subject: Re: Drow Posted: 21:06 29. Nov 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Čistě drow nedostává časovky ani xp z creepu, dluh od astarotha se však při creepu snižuje. Obsidiánový drow tento problém nemá.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Drow Posted: 21:27 29. Nov 2013 |
|
|
Kraken wrote: Čistě drow nedostává časovky ani xp z creepu, dluh od astarotha se však při creepu snižuje. Obsidiánový drow tento problém nemá. Špatně jsi založil postavu.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Drow Posted: 21:48 29. Nov 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: Kraken wrote: Čistě drow nedostává časovky ani xp z creepu, dluh od astarotha se však při creepu snižuje. Obsidiánový drow tento problém nemá. Špatně jsi založil postavu. já je teď nedostávám taky a to už mám založenou postavu od včerejška
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Drow Posted: 21:53 29. Nov 2013 |
|
|
Zřejmě jsi dal body do dovedností na 1. lvlu, je to protiopatření proti podvodům.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Drow Posted: 21:56 29. Nov 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: Zřejmě jsi dal body do dovedností na 1. lvlu, je to protiopatření proti podvodům. jojo, bude to tak. Bohužel (i když to jsou vlastnosti, které získá hned na druhém lvl) Najde se tu někdo, kdo by mi mohl smazat postavu (Sasha), abych jí založil znova?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Drow Posted: 22:05 29. Nov 2013 |
|
|
Barbar321 wrote: Shaman88 wrote: Zřejmě jsi dal body do dovedností na 1. lvlu, je to protiopatření proti podvodům. jojo, bude to tak. Bohužel (i když to jsou vlastnosti, které získá hned na druhém lvl) Najde se tu někdo, kdo by mi mohl smazat postavu (Sasha), abych jí založil znova? Směřuj na kucika, asi nejlépe PM.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Drow Posted: 22:24 29. Nov 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: Barbar321 wrote: Shaman88 wrote: Zřejmě jsi dal body do dovedností na 1. lvlu, je to protiopatření proti podvodům. jojo, bude to tak. Bohužel (i když to jsou vlastnosti, které získá hned na druhém lvl) Najde se tu někdo, kdo by mi mohl smazat postavu (Sasha), abych jí založil znova? Směřuj na kucika, asi nejlépe PM. Nechal jsem si od Kucíka tu postavu smazat, založil jsme jí znova, ale neobjevila se v základní lokaci ale na místě, kde jsem skončil s tou původní. Základní equip byl nějak nahozený a vůbec neodpovídá tomu, co bych ze začátku potřeboval. Nějaký návrh, co s tím?
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Drow Posted: 22:31 29. Nov 2013 |
|
|
Požádej si hezky znova, během mazání postavy nesmíš být za ni připojený (mě to příjde i celkem logické).
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Drow Posted: 22:32 29. Nov 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: Požádej si hezky znova, během mazání postavy nesmíš být za ni připojený (mě to příjde i celkem logické). nebyl jsem za ní pochopitelně připojený Ale asi nic jiného nezbyde
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Drow Posted: 22:42 29. Nov 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
OK, smazano znova.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Drow Posted: 22:46 29. Nov 2013 |
|
|
kucik wrote: OK, smazano znova. děkuju
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|