|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:33 23. Sep 2013 |
|
|
Jo střelba z křoví a obrat v bitvě, znám moc dobře u své SU-85B, se kterou mám hodně válečníků Mě se ted nedávno líbilo jak dobře funguje karma  . Jsem se SU-85B v křoví a už už střílím po jednom scoutovi, když v tom do mě strčí spojenecká KV-1 jen proto, aby mi vyžrala kill, což se jí povedlo, ale pak jsem jen s úsměvem sledoval jak KV-1 klesají rychle HP, páč ji z druhého křoví drtila nepřátelská Matilda  , jo karma je fajn věc. Na druhou stranu jsou někteří hráči hodně hodní, jsem s tou SU-85B měl 5 killů a předemnou skoro mrtvá matilda a jeden hráč z týmu píše "SU-85b je tvůj střílej"  A možná to tvoje VK mají nastavené jako scouta, tak tě to dává mezi ty velké no  . Ale ten tank má dělo penetraci 150, tak se to relativně dá. Nedávno mě pobavila nějaká Hanicka nebo jak se jmenovala s T-34-85 a její hláška ve hře "Dítě spí, chlap neotravuje, tak si maminka může v klidu hrát" 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:51 23. Sep 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Puxina wrote: ... Já ty TD bez otočný věže nemám moc rád (a to si dost chrochtám s SU-100M1, svižná potvora co umí jezdit i smykem "za roh"  ). Jo, souhlas Matilda je kus  . Se zlaťákama na "dlouhou" vzdálenost vyndá KV čelně (teda když mi ji někdo nasvěcuje  , protože Matildin dohled není z nejlepších) a chudák KV s tím neudělá nic. Nestihne ani zajet za roh  . Ale jako nechápu, proč to zrovna toho němce bere jako skouta, když vedle číňana tak nebere? WTF? Oba jsou stejně rychlý, stejně (ne)obratní, s podobnou penetraci a dmg (němec střílí rychleji a za míň, číňan to má obráceně). Jediný rozdíl mezi nimi je v tom, že číňan mi víc cinká  . Navíc ten němčour je neskutečně "obrovskej", nesková se spoustou křoví, narozdíl od "menší" konkurence. Prostě pakárna a´la WoT. Mám to VK celkem rád, ale to jak ho WoT nasazuje je na palici  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:20 23. Sep 2013 |
|
|
Jinak, že nekecám s těma tankama - moje statistiky: Type 58.............MT.....CN.....6.tier.....13 battles.....84.62% win (% winu časem klesne, teď má "nahráno", že byl v "duu" němcem, kterýho to MM nasazovalo systematicky jako "low" tank a především mezi idi...eee...poláky  a tak číňana v rámci "vyrovnávání her" strkalo mezi papírově lepší týmy. Dál mu pomáhá, že i v stocku je to výborný tank a to k tomu mám podezření, že každý tank je několik prvních her nasazován s příznivějším MM (neověřeno)). VK 30.02 (M)......MT.....DE.....6.tier.....59 battles.....45.76% win (prostě tomu tanku není souzeno vyhrávat) Cruiser Mk. III.....LT......GB.....2.tier.....53 battles.....69.81% win (jeden Cruiser vládne všem, jeden jim vše vládne...  )
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:37 23. Sep 2013 |
|
|
Třeba ten čínan je líp nasazovaný, páč je podobnější sovětům Ale beztak někdo musí dělat takovou tu návnadu no  Jinak s tím cruiserem musím mít i dobrou statistiku killů ne? Tam to musí létat šíleně. Já mám u SU-85B asi 60% a odehraných 543 bitev a průměr asi 1,7 killů na bitvu  .
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:02 23. Sep 2013 |
|
|
Puxina wrote: Jinak s tím cruiserem musím mít i dobrou statistiku killů ne? Tam to musí létat šíleně. Já mám u SU-85B asi 60% a odehraných 543 bitev a průměr asi 1,7 killů na bitvu  . 105 killů na 53 bitev  ...což je 1,9999999 killů  na bitvu. Jo a 36x jsem byl zničen  (většinou ke konci bitvy, kdy jsem vedl hrot útoku čistící zbytky nepřátelských "kolegů" kemperů  ). Sice exnu, ale rozsvítím nepřátele...a díky tomu vyhrajem. Ale to se o "chlup" zlepší, jen co dodělám 100% posádku a aspoň 50% na maskování. Jak říkají rákosníci - víc maskování, víc addidas. edit: Jinak s těma killama je to složitější - dost často mi to někdo vyžere, zvláště "kulometčíci" a jiní rychlopalní pižlalové  . Ale je fakt, že mi jde spíš o vítězství než "dožírání" killů...to je takový (samozřejmně příjemný) vedlejší efekt.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:26 23. Sep 2013 |
|
|
To je pěkná statistika  . Jinak ti vyžírači killů, to já zase až moc neřeším, páč to taky dělám  . Stejně mám vždy cíl, dát kill a nebo pomoct nějaký tank zabít. To je cíl, do každé bitvy. 
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:41 24. Sep 2013 |
|
|
Včera zabodovala...snad "poprvé", co ji hraju, německá "hrazdíra" VK 30.01 H: Attachment:
shot_059.jpg [ 737.46 KiB | Viewed 5263 times ]
P.S. Kdo neví, co je "hrazdíra", tak je to tuším Plzeňský  výraz pro brankáře. Zde je význam přenesený, tuten tank totiž chytí jakoukoli střelu  , kterou na něj protivník vypálí a díky idiocii WG mu to navíc dost často rozseká motor (idiocie proto, že tanku dali hit zónu motoru "vpředu", narozdíl od všech ostatních tanků, které mají tuhle hit zónu vzadu. Pozn.: V realu v "hit zoně" měli němci převodovku a ne motor). Aspoň, že dělo má luxusní (už mám topové), ale jinak stará zlatá dobrá KV  , tenhle papír definovaný jako heavina je k smíchu. Když se to hraje jako TD z druhý lajny, tak díky dělu úřaduje, ale jinak  . Oceňuju na něm, že je svižnějš než KV a i o něco menší, ale co je to proti "kmenové" vlastnosti KV, které odrazí i "houfnici" od KV-1S  . edit: Jo a už jsem pochopil, proč mě hra s němčourem pořád rvala mezi osmičky. Ona mě nutila, abych si vystřílel Llehvaslaiho medaili  :  Když jsem to udělal, za odměnu jsem byl hned další hru mezi samýma šestkama  . A hned další hru mě to hodilo zpátky mezi osmy  .
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:33 24. Sep 2013 |
|
|
S tou KV-1 je fakt sranda občas 
Attachments: |

shot_065.jpg [ 655 KiB | Viewed 5263 times ]
|
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:33 27. Sep 2013 |
|
|
Víte ale co je zajimavé, že do toho turnaje Wargaming se kvalifikovaly 4 polské týmy a přitom se na poláky stále nadává  . A čecha jsem tam viděl jen jednoho. Jinak tam jsou madaři, rusáci, fini, ukrajinci, němci, srbové, švédové a tak dále.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:59 27. Sep 2013 |
|
|
Puxina wrote: ... Pokud vím, tak za čechy je "použitelný" jediný klan a to BIA (v současnosti je "top" druhá divize). Ti si dokonce na poslední akci WG vyjezdili spešl bonusové tiery 10, které dostávali jen nejvýš umístěné klany. Je to podle mě tím, že je jich hodně (4-5 divizí) = 400+ lidí a dokáží tam najít dost týmově "spolupracujích" lidí. To samé na Klanových válkách - je jich dost a mají "dost" techniky, aby ji dokázali (většinou) nahradit, když ji mají na "týden" zamklou. ...zbytek Čechů jsou klasičtí "na vlastním písečku" hrající lidi čítající pár desítek hráčů, což na mezinárodní úspěch nestačí. Tj. ty klany nejsou špatné, ale je jich "málo" na to, aby když už prorazí se i udrželi. Prostě co Čech to samožer, solista a hlavně nehrát pro tým  . P.S. Naprosto výjimečná bitva za VK 30.01 H: Attachment:
shot_064.jpg [ 772.06 KiB | Viewed 5256 times ]
Střídal jsem ho s KV a v téhle hře jsem se "zapomněl" a hrál oba stejně, což by mě v 99% jiných her stálo krk (a tank) do 20 vteřin. Tady na začátku půlka týmu ZAKEMPILA průsmyk, aniž by poslali nějakého scouta dopředu. Což je většinou prohra. Tak jsem prostě zavřel oči a najel do "průsmyku" v levé části mapy (taková ta mapa jak je vpravo na kopci maják ) a nepřátelé mě díky tomu kde stáli brali zepředu "zešikma" přes pásy, takže se střely sváželi  a kupodivu  mě "zezadu" odsaportoval můj vlastní tým a všechno co sem nasvítil "vyndal", proto ta Ocelová zeď (Chladnokrevný je díky Pz s kulometem, co na mě vyjelo "čelně" a oddingalo  na mě plný zásobník). P.P.S. Mno a tady je vysloveně třešnička na dortu  : Attachment:
shot_062.jpg [ 770.58 KiB | Viewed 5254 times ]
Na začátku jsem z druhý lajny probil všechno na co jsem "zamířil" a když jsme naše křídlo prolomili, dojel jsem si "zezado-boku" druhý křídlo a vyndal i je  . Povedená bitva ve stylu "one man show". Jinak se mi povedla díky tomu, že jsem byl na začátku bitvy "hrdině" v druhý lajně a nikdo po mě nestřílel a když jsem kosil to druhý křídlo...opět po mě nikdo nestřílel a když už se začali "otáčet", naši to pushli a dorazili a tím mě zachránili...protože navzdory předchozímu "ocenění" je ten tank ve hře víc než jen velmi hořlavý (  ) papír  (s luxusním dělem, of course).
Last edited by KaTo on 12:00 27. Sep 2013, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:09 27. Sep 2013 |
|
|
To je asi pravda no, že si češi možná jezdí jen tak sami pro sebe. Já osobně to beru jako zábavu. Nějaké to soutěžení není špatné. Pravda v klanu jsem byl jen chvilku a aj jsem se účastnil jedné klanové bitvy, ale pak se klan s nějakým dalším slučoval, takže jsem je opět opustil  . Dle mě je spíš problém, že nikdo se tomu nechce příliš zavazovat, aby musel stále chodit na tréninky a na skype či teamspeak a účastnit se klanovek v ten a ten čas. Holt je to asi občas moc povinností. Páč ne každý na to má čas  . Jinak hezké výsledky s tím VK. Mě včera pobavilo, jak jsme jezdili s kucikem četu, jeho T-34 měla 5hp a hrdinně na něj vyjela ta rychlá Pz-1 či co to je.....takový mrňavý, rychlý tank s kulomentem. No on do kucíka vystřílel celý zásobník a všechny střely šly mimo, jen byly vidět malé krátery kolem kucika. Jsem se tomu musel zasmát, jakou měl ten nemčour špatnou mušku. 
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:26 27. Sep 2013 |
|
|
Puxina wrote: Mě včera pobavilo, jak jsme jezdili s kucikem četu, jeho T-34 měla 5hp a hrdinně na něj vyjela ta rychlá Pz-1 či co to je.....takový mrňavý, rychlý tank s kulomentem. No on do kucíka vystřílel celý zásobník a všechny střely šly mimo, jen byly vidět malé krátery kolem kucika. Jsem se tomu musel zasmát, jakou měl ten nemčour špatnou mušku.  To byl přesně TEN samý tank, co vyjel v průsmyku na mě  , s tím rozdílem, že do mě šlo všechno (a "naštěstí" všechno dinglo). Mi přišlo, že ten zásobník je nekonečný  .
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:30 27. Sep 2013 |
|
|
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:47 29. Sep 2013 |
|
|
Násobitel za první vyhranou bitvu je x3 (svátek?) Za 15 výher je 250.000 kreditu (1x denně) Jakmile nakropíte dokupy součet 5000 rozdaného DMG (libovolnýma tankama v libovolných hrách), obdržíte 25.000 kreditu. (lze vzít X krát denně pokaždé když se vám to nasčítá na 5000) Jakmile za den naexpíte 50.000 XP, dostáváte premiový ACC zdarma (na 1 den) - Uf, ale hraju to od 8 od rána a nemám přes 30k XP...)
+ spousta veselých misí kde když smažete nepřátelský tančík tak za to dostáváte různé výhody.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:52 29. Sep 2013 |
|
|
Bahnak wrote: ...naexpíte 50.000 XP, dostáváte premiový ACC zdarma (na 1 den) - Uf, ale hraju to od 8 od rána a nemám přes 30k XP...)... To sedí - kámoš říká, že se to dá dát v "reálném" čase jen s desítkama, ideálně s takovýma, co rozdají "OP" dmg. Prej když si odjede jeho garáž desítek (tuším 16 jich má) tak těch 50k dá  .
|
|
Top |
|