|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Barbar321
|
Post subject: Re: flame Posted: 23:26 25. Nov 2013 |
|
|
Rejty wrote: Barbar321 wrote: ... Tak my ti starou Thalii pošleme a můžeš si ji doma hrát sám se sebou jako singl, to bude určitě super.  Nu proč ne, pokud to jde 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: flame Posted: 00:04 26. Nov 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pokud si rozjedes server, mysql a nwnx, tak jo 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: flame Posted: 01:21 26. Nov 2013 |
|
|
Molly23 wrote: Postih za smrt je velmi přítelský a furt ho ještě splácím  . Postih za smrt je řešený z mého sobeckého pohledu naprosto geniálně. Dokud jsou mým hlavním zdrojem XP časovky, tak mě smrt při výjmečné výpravě někam vůbec nebolí. Jakože ale ani trochu. Ani přepadení a vražda mě netankujou. Nedokážu úplně posoudit, jak bude vypadat (de)motivace creepera k dalšímu creepu, když zrovna chcípnul, ale z hlediska časovkářského erpera to nemůže být lepší 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: flame Posted: 01:24 26. Nov 2013 |
|
|
motivuje to velice, po kazdem zabitem NPC kontroluju stav 
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: flame Posted: 01:24 26. Nov 2013 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Já tam vidím furt -19, a nějak se to nemění xD
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: flame Posted: 01:35 26. Nov 2013 |
|
|
Zamezit padání pod dosažený level je důležité. Krok správným směrem.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: flame Posted: 07:53 26. Nov 2013 |
|
|
sandoftime wrote: Zamezit padání pod dosažený level je důležité. Krok správným směrem. Obzvlášť, když je aktivní ILR 
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: flame Posted: 09:29 26. Nov 2013 |
|
|
kucik wrote: Pokud si rozjedes server, mysql a nwnx, tak jo  Hmm, tak nic ...a souběžně někde jinde běžet nemůže?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: flame Posted: 09:37 26. Nov 2013 |
|
|
Barbar321 wrote: kucik wrote: Pokud si rozjedes server, mysql a nwnx, tak jo  Hmm, tak nic ...a souběžně někde jinde běžet nemůže? Důvod? chceš zase hráče dělit?
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: flame Posted: 09:56 26. Nov 2013 |
|
|
Mě by spíš zajímal důvod, proč chce starou Thalii. Já nevím všichni se těšili na novou thalii, která se dodělává a tak dále, proč se tedy vracet ke staré  . Mě včera, co jsem hrál jen děsně ubíjely ty lagy, zvlášť při tvorbě oblečení pro postavu. Jinak lokace města moc hezké, sice jsem nenašel tu cestu do Ivory, ale už asi tuším kama by to šlo. Město je trošku bludiště, ale na to si člověk zvykne. Jinak má to město své kouzlo. Líbí se mi hodně ty sochy s popisema, nějaké ty cedule a tak dále. Jen obchodnici v přístavu prodávali všichni to samé (kudlu na stahování, křesadlo, prut a pak další věci), ale to se asi doladí. Nenašel jsem v prodeji jednoruční kopí a obouruční šavle byla za nedostupnou cenu, ale budiž  . Hezké lokace jsou i v přírodě, co jsem aspoň z části nakoukl, páč jsem tam pak kličkoval mezi vlkama a když jich bylo už moc, tak jsem radši prokličkoval zpět.  Jinak loď do Forenhaimu či jak se to jmenuje nefunguje, co?
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: flame Posted: 10:10 26. Nov 2013 |
|
|
no ja mestem bloudila taky, nenasla jsem jedinyho obchodnika, cestu do ivory jsem asi nasla ale uz byla noc tak jsem tam nesla, beze zbrane a v noci sama ne, prislo mi to trosku depresivni , ty sochy mi pripominaji hrobky , verim ze na to bludiste si zvykneme , ale jak to tak procitam tak hrat sam je dost obtizne, no uvidime do budoucna.
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: flame Posted: 10:17 26. Nov 2013 |
|
|
Tak ale zase není problém někoho potkat. V městě jsem potkával dost postav a u hospody u škopka jsem potkal nejvíc postav. Ikdyž mi tam ta hospa přišla taková zastrčená.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: flame Posted: 10:26 26. Nov 2013 |
|
|
Puxina wrote: Tak ale zase není problém někoho potkat. V městě jsem potkával dost postav a u hospody u škopka jsem potkal nejvíc postav. Ikdyž mi tam ta hospa přišla taková zastrčená. no vidis, ja krom jedne postavy nepotkala nikoho ani jsem hospodu nenasla
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: flame Posted: 10:27 26. Nov 2013 |
|
|
Tož podle mapy to najdeš, uvidíš 
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: flame Posted: 10:30 26. Nov 2013 |
|
|
Puxina wrote: Tož podle mapy to najdeš, uvidíš  ano, to byl krok správným směrem. To věčné odkrývání Karathy mi lezlo na nervy 
|
|
Top |
|