|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
Sideric
|
Post subject: VYSVĚTLENO: Čaroděj - Drow Posted: 22:59 27. Nov 2013 |
|
 |
Poutník |
|
|
Dostává o jeden dovedností bod/lvl méně.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Čaroděj - Drow Posted: 23:01 27. Nov 2013 |
|
|
Sideric wrote: Dostává o jeden dovedností bod/lvl méně. Čaroděj získává 1 bod za úroveň.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Čaroděj - Drow Posted: 23:19 27. Nov 2013 |
|
|
Tomu úplně nerozumím, proč tomu tak je - čaroděj je jediný, kdo takhle skill pointy ztratil - vždyť jedno z lákadel toho povolání jsou právě docela ucházející počty skill pointů díky inteligenci, i když je to pořád asi méně, než dá dohromady zloděj.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Čaroděj - Drow Posted: 23:23 27. Nov 2013 |
|
|
Proč by měl mít více, osobně kdyby šlo tak bych mu dal 0 nebo -1.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Čaroděj - Drow Posted: 23:39 27. Nov 2013 |
|
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Čaroděj - Drow Posted: 23:58 27. Nov 2013 |
|
|
Vždyť čaroděj je přece knihomol... nesešle tolik kouzel, ale zná je a během studií zvládne se přiučí pár věcí navíc... není to velký bonus, ale nějaký to je, skoro se divím, že ti stálo za to ho zkrouhnout... ty body navíc jsou takové fajn pro pocit.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Čaroděj - Drow Posted: 00:02 28. Nov 2013 |
|
|
Ehm What? Prosím o vysvětlení.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Čaroděj - Drow Posted: 00:12 28. Nov 2013 |
|
|
Hm, ne každý hraje čaroděje se subrasou, takže začíná třeba jen na chabé inteligenci 18/+4 Tzn. 4+1 = 5 skill pointů/lvl
Do čeho je může tak nějak odhadem normálně cpát je: čarozpyt (řekl bych že bez přemýšlení jasná věc) soustředění (tak hodí se...) znalosti (dá sa) léčení (využije sa)
No a pak už je to random, buď nějaký RP buildík přesvědčování, jinak mě už napadá jen spousta cross/classových zvěrstev: Akrobacie, pastičky, odemykačky, obchodování, radar1, radar2, hledání pastiček, HIDE, MS,....
Podtstatné pro Shamana asi je, aby to nebyl zaskillovanej řízek co zmákne levou zadní všechno a nabírá si co mu pod ruku přijde. Hele past, na co kouzlit, zneškodním ji. Hele truhla, na co zloděj? Na co "kouzlo zaklep"? Odemknu si. Pasivní bonusy z akrobacie do AC zdarma? Proč plýtvat na low potvory invis když zadáčo můžu skočit do HIDU? ... Mýlím li se, ať mě Shaman opraví, ale tipuji že je to právě proto.
Mě třeba toto ohlodání vůbec nevadí, čaroděj by měl kouzlit a ne vyžírat skilly v cross/classech...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|