|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: nefunkcni kotel Posted: 22:20 11. May 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
V cechovnim dome (Charaxass) sem craftil a znicehonic prestal fungovat kotel (rozumej udelal sem par lektvaru a u tak 10 se to zastavilo). Proste sem tam mohl nahazet cokoli, ale nefungovalo to. Chovalo se to jako bedna. Vim ze to muze byt nahoda, ale kdyby se to objevovalo casteji, tak je to skoda.. sem chtel stravit par hodin craftem, proto sem si taky natahal suroviny a nic. jeste to tam ted je, tak kdyby se na to nekdo chtel mrknout, snad to do dovu v noci vydrzi,.. ale asi tam na tom nic nevysledujete.. nic to nenapsalo, taky to nic ted nepise, jako ze bych neco udelal spatne. Zkousel sem to asi 10x prijit z ruzne strany, dat tam ruzne veci a tak furt nic.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 15:11 12. May 2008 |
|
|
dyz se to opet stane , tak bych potreboval vedet co bylo naposled v kotli a cos celkove delal
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 19:06 12. May 2008 |
|
|
me se to vcera stalo taky, bylo to asi ctrvrt hodky pred 18hod, nepomohl prechod do jine lokace, ani relog. Bohuzel nevim co jsem tam mel naposledy, ale priste to vedet budu jo a bylo to u Ivory.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 10:38 14. May 2008 |
|
|
mě se to občas stalo taky (v kotli u karathského hřbitiva), ale prostě jsem zopakoval pokus a zatím to vždycky zabralo.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 22:14 20. May 2008 |
|
|
Dneska jsem si skocil udelat par lektvaru u Ivory(kolem 15hod). Prvni lektvar se uvaril v pohode, ale dalsi uz jsem musel varit nadvakrat-poprvni probehne vareni jen jako, prisady zustanou v kotli, a az napodruhe se udela lektvar. Stavalo se mi to uz i driv(asi pred 5-6 dny). Dela to jeste nekomu?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 23:03 20. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nepohnul ses?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 10:02 21. May 2008 |
|
|
Ja pri alchymii pomalu ani nedejcham  jeste tak abych se pohnul.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 10:05 21. May 2008 |
|
|
já mezitim klidně i nakupuju u alchymisty, ale myslim že to na to nemá vliv. stává se to tak jednou z 10 případů.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 10:25 21. May 2008 |
|
|
Tak uz jsem na to asi prisel-moje chybka Pokud, uvarim lektvar a otevru kotel a necham ho otevreny i po dobu prichystavani surovin na dalsi lektvar, tak musim ten lektvar delat nadvakrat. Takze moje rada, vzdycky po udelani lektvaru, zavrete(teda nenaklanejte se nad kotlem)kotel a v klidu si pripravte suroviny na dalsi pokus, a az pak pouzijte kotlik 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 10:34 21. May 2008 |
|
|
kaz wrote: ... dělám to tak často a normálně to funguje...
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 10:46 21. May 2008 |
|
|
Když jsme u toho kotlíku - nešlo by udělat to, že když už alchymista ví, co se z daných surovin vyrábí, tak by mohl do kotlíku dát třeba 10 bylin X, 10 bylin Y, 10 katalyzátorů, 10 flašek a pak vždy jen třeba něco spustit? Neříkám, at se z toho udělá deset lektvarů automaticky, to ne, ale aby člověk nemusel fakt opruzně z jednoho balíčku kytek vyndat jednu, z druhé vyndat kytku, vyndat katalyzátor z balíčku, vytáhnout flašku z balíčku.... prostě mně to přijde jako fakt "ojeb". V reále bych tu bylinku vzal do ruky, že jo, ale tady ten proces nakliknout, rozdělení, zadat 1, pak překliknout na jinou část batohu, vytáhnout a dát do kotle - prostě fakt otravnej, pokud už pak vím, co to dělá a chci to vyrábět.
Takže - já nechci zavádět naprostý automat, který funguje jinde (tam stačí mít věci v báglu a zadat - dělat věc, dokud není hotová), ale tahle pomoc by fakt byla vítaná:)
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 10:49 21. May 2008 |
|
|
Ee, seriovy vyrobe se budu branit zuby nechty.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 11:10 21. May 2008 |
|
|
kucik wrote: Ee, seriovy vyrobe se budu branit zuby nechty. no, já bych tak proti tomu nebyl, koneckonců postava za to zaplatí zkušenostma, který nedostane... spíš bych viděl problém v použití katalyzátoru, který nejdou dávat do kotle po více kusech... mě spíš napadlo, protože je značná disproporce mezi velikostí kotle a obsahem lektvaru, že by se vařilo jenom v kotli bez nádoby, klidně i větší množství surovin a potom by se užitím nádoby na kotel z kotle nabíralo... ale je to jenom taková myšlenka. EDIT: a když přijdete ke kotli, museli byste si ho vymejt, protože by tam mohly zůstat zbytky po tom, kdo vařil před váma + nějaký mishap effect 
Last edited by DenGrasse on 11:20 21. May 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 11:15 21. May 2008 |
|
|
kucik wrote: Ee, seriovy vyrobe se budu branit zuby nechty. Já chápu tvý dobrý úmysly Kuciku, ale je myslím potřeba hledat křehkou hranici (nejn v tomhle) kdy je věc nějakou logickou ochranou před něčím a kdy se z toho už stává přílišný opruz. Oddělování pěti součástek z hromádek je z mého pohledu opruz. Kdybych to mohl jen myší vzít a dát do kotle, fajn. Ale to kouskování mně osobně fakt otravuje. Možná to někoho baví, ale když už je klacků pod nohama tolik,ž e je z nich živej plot, může to být kontraproduktivní. A stejně se jí nevyhneš. Když někdo bude chtít,t ak bude prostě klidně celej den vařit a ty prachy stejně vydělá. [ironie]Já vím, ež se tu zuby nechty bráníte tomu, aby si postavy něco uspořily a koupily (nizké výdělky, ceny jak z hyperinflační spirály), ale jednou se najde někdo, kdo si kupodivu koupí nějakou zbraŇ za milion. Těším se, až bude za trest popraven pro výstrahu:))))))))))))))  [/ironie] De Grass / to je docela dost dobrej nápad.
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 11:24 21. May 2008 |
|
|
Ale jo, ale vy si asi nepamatujete stav, kdy se do "stroje" nahazely 99x vsechny ingredience a behem 20ti vterin bylo 99 mistrovskejch luku. Klidne to upravim tak, ze se tam bude dat nacpat cela hromadka bylinek a pri kazdym vareni si to vezme jen jednu. To same s lahvema, ale jakmile se bude moct vyrabet x lektvaru najednou, tak to sklouzne zas do toho sameho.
|
|
Top |
|