|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Puxina
|
Post subject: OPRAVENO: Nefungující Falchion Posted: 21:06 04. Dec 2013 |
|
|
Tak opět zase chyba. Falchin má mít takové statistiky download/file.php?id=7558&mode=viewdmg 3k6 (takže 3-18), rozsah 18-20 a násobitel 2x Koupil jsem si v obchodě Falchion +1  Mám na něj feat zaměření i vylepšený kritický zásah.  Ale statistiky ve hře mám takovéhle.  AB mi to nepřidává +2 jak by mělo, DMG je správně, ale rozsah kritáku je špatně a násobitel taky. Bud prodávají v obchodech špatný druh Falchionu a nebo je to špatně nastaveno. Díky za případnou opravu  .
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: Nefungující Falchion Posted: 21:12 04. Dec 2013 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Nebude chybička v tom že to co máš je podle itemu Falchion 2* , a zaměření máš na Falchion?
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Nefungující Falchion Posted: 21:12 04. Dec 2013 |
|
|
Mourisson1 wrote: Nebude chybička v tom že to co máš je podle itemu Falchion 2* , a zaměření máš na Falchion? Ano to jsem psal, že to je jedna z možných chyb, že v obchodě prodávají špatný druh falchionu.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: Nefungující Falchion Posted: 21:13 04. Dec 2013 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Ale zas má ten správnej dmg, tak je to špatnj druh jen na půl 
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Nefungující Falchion Posted: 21:14 04. Dec 2013 |
|
|
Mourisson1 wrote: Ale zas má ten správnej dmg, tak je to špatnj druh jen na půl  To už nechám at se mrknou ti co to tvořili. Zaměření je ve výběru jen jedno.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nefungující Falchion Posted: 22:08 04. Dec 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, to vypada na prastarou chybu se spatnejma falchionama. Napis, kde jsi ho koupil.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Nefungující Falchion Posted: 22:59 04. Dec 2013 |
|
|
kucik wrote: Jo, to vypada na prastarou chybu se spatnejma falchionama. Napis, kde jsi ho koupil. Karatha - dolní město - Kovář Talek A ten falchion mi bude prosím vyměněn za správný?
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Nefungující Falchion Posted: 11:06 05. Dec 2013 |
|
|
Aulus včera v paletě ten falchion hledal a prý nenašel, tak nevím no 
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Nefungující Falchion Posted: 11:24 05. Dec 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Puxina wrote: Aulus včera v paletě ten falchion hledal a prý nenašel, tak nevím no  Falchion jsem našel. Dokonce spoustu různých druhů, ale žádný nebyl s bonusem.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Nefungující Falchion Posted: 11:39 05. Dec 2013 |
|
|
Aulus wrote: Puxina wrote: Aulus včera v paletě ten falchion hledal a prý nenašel, tak nevím no  Falchion jsem našel. Dokonce spoustu různých druhů, ale žádný nebyl s bonusem. Aha tak leda ho vytvořit. Já se díval do toolsetu a v tvorbě předmětu je tam Falchion 2* a Falchion *. Takže ten Falchion * by měl být snad ten správný. Jen ho vytvořit a dát mu +1 bonus vylepšení.  . No zkusím dnes odchytnout nějaké DM.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Nefungující Falchion Posted: 21:53 05. Dec 2013 |
|
|
Tak jsem od Amber dostal správný Falchion, ale opět jsem tam našel chybku. dmg je 3-18 násobitel je 2x Ale rozsah mám s vylepšeným kritickým jen 17-20 a měl bych mít 15-20 ne?  Pokud je v základu 18-20 tak s vylepšeným kritákem by měl mít 15-20 dle tohoto. http://nwn.wikia.com/wiki/Threat_rangeTak co s tím?
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Nefungující Falchion Posted: 21:58 05. Dec 2013 |
|
|
To znamená asi problém, že kritiky jsou nastavené na ten špatný falchion, resp že ten špatný falchion byl dobrý falchion se špatnými parametry.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Nefungující Falchion Posted: 21:59 05. Dec 2013 |
|
|
Chm tak to prosím nějak opravte. Pak zbytečně zaměstnávám DM a mohli by dělat něco jiné.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Nefungující Falchion Posted: 22:11 05. Dec 2013 |
|
|
A kdyžtak opravte prosím ten Falchion 2* má lepší tvar, je větší a je už v prodeji v obchodě.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Nefungující Falchion Posted: 22:17 05. Dec 2013 |
|
|
Určitě, ale bude to trvat, blíží se zápočty takže to ted bude krušné.
|
|
Top |
|