|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
karolina
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:47 09. Dec 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Puxina wrote: karolina wrote: černý vlk wrote: Co mi vadí na Thalii? Třeba to, že jeden hráč (Diemo) dává odpor, když jsme ve hře skoro sami, když je více lidí, odpor nedává. No a? Odpor je OOC info, může ti to být jedno.. A propo, Diemo má nastaveny autodislike,tak ho dává asi pořád.. Počkat co? Šak autodislike funguje jen v rámci podtemno a povrch ne? A pokud vím, tak vlkova postava je povrchnanka. Tak sorry, já fakt nevím kdo má jakou postavu pokud ji neznám.. Ale fnukat,že mi někdo dává odpor je.. Hmm no divný. Ale můžeš být klidný,pokud by Diemo chtěl odpravit nějakou postavu tak nu je jedno kolik je hráčů. Spíš když je málo hráčů tak se to líp naklikavá
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:25 09. Dec 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
sandoftime wrote: Na hraničáři mi vadí jediná věc - nemá akrobacii. Celkem by mi k němu seděla, ale je to jen osobní názor. Proto se da kombinovat s povolanimi , ktera to maji.
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:20 09. Dec 2013 |
|
|
Tvoji postave davam odpor automaticky kdyz jsem na lovu, meli jsme IC problem, hodlam ho dal resit, tak nefnukej v OOC sekci.
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:36 09. Dec 2013 |
|
|
Dislike je po 99% herního času OOC informace kterou jiný hráč vůbec nemá brát v potaz. Nechápu problém.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:38 09. Dec 2013 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Diemo wrote: Tvoji postave davam odpor automaticky kdyz jsem na lovu, meli jsme IC problem, hodlam ho dal resit, tak nefnukej v OOC sekci. Doufám, že až jí potkáš, tak budeš například zohledňovat jiné oblečení postavy atd. A ne že to bude hned "hele červenej". 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:42 09. Dec 2013 |
|
|
Derken- wrote: Diemo wrote: Tvoji postave davam odpor automaticky kdyz jsem na lovu, meli jsme IC problem, hodlam ho dal resit, tak nefnukej v OOC sekci. Doufám, že až jí potkáš, tak budeš například zohledňovat jiné oblečení postavy atd. A ne že to bude hned "hele červenej".  Však ta červená září i přes barvy oblečení....
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:46 09. Dec 2013 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:59 09. Dec 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Barbar321 wrote: Infra wrote: Dlouhé a nekonečně se zvyšující rozestupy mezi meditacemi. nechci spamovat, ale ono je to odlišné od staré Thalie? Ne, neměnilo. Puxina wrote: Počkat co? Šak autodislike funguje jen v rámci podtemno a povrch ne? A pokud vím, tak vlkova postava je povrchnanka. Jsou dva druhy. Jeden dává dislike povrch/podtemno. Druhý všem mimo partu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:02 09. Dec 2013 |
|
|
Ten se treba pouzival behem utociste ne?
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:06 09. Dec 2013 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Diemo wrote: Tvoji postave davam odpor automaticky kdyz jsem na lovu, meli jsme IC problem, hodlam ho dal resit, tak nefnukej v OOC sekci. Každý není jako ty, když máš problém asi fňukáš, chápu tě (možná proto hraješ za trpaslíka tady, aby sis zahrál na tvrďáka)...takže nevkládej své emoce do mého příspěvku. Pokud má tvá postava problém s Nulieth, tak ji dávej odpor pořád a ne jen někdy. Abych nebyl OT: celkem mi na Thalii vadí, že odpor je brán jen jako OOC prostředek umožňující CvC.
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:09 09. Dec 2013 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Diemo wrote: :-D Jako by se to nekdy stalo  Jestli hrac bude hrat a nebude ignorovat, kdyz mu nekdo pise. Minule potreboval dat facku, pak zacal i hvezdickovat  prosím? Hele, chlapečku, asi si fakt o sobě myslíš moc..já hrál svou postavu pořád, to ty jsi s trpaslíkem přiletěl jak voda a začal jsi po trpaslicky něco žvástat, tvoje role play je pro mě tuctová a nezábavná ( " jsem drsný trpoš a ty ses blbě tlemil na mou robu, buum"), takže si užívej hry, přeji ti to, ale ne se mnou. Tahle hra je o zábavě a nevnuvuj mi svou hru, taky ti nevnucuju svou.
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:10 09. Dec 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
černý vlk wrote: Diemo wrote: Tvoji postave davam odpor automaticky kdyz jsem na lovu, meli jsme IC problem, hodlam ho dal resit, tak nefnukej v OOC sekci. Každý není jako ty, když máš problém asi fňukáš, chápu tě (možná proto hraješ za trpaslíka tady, aby sis zahrál na tvrďáka)...takže nevkládej své emoce do mého příspěvku. Pokud má tvá postava problém s Nulieth, tak ji dávej odpor pořád a ne jen někdy. Abych nebyl OT: celkem mi na Thalii vadí, že odpor je brán jen jako OOC prostředek umožňující CvC. 1. Přestaň spamovat. Pokud máš s nějakým hráčem osobní spor. řešte si to soukromě. 2. Odpor je OOC prostředek umožňující CvC.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:27 09. Dec 2013 |
|
|
Krysak wrote: sandoftime wrote: Na hraničáři mi vadí jediná věc - nemá akrobacii. Celkem by mi k němu seděla, ale je to jen osobní názor. Proto se da kombinovat s povolanimi , ktera to maji. Tak třeba u hraničáře je ale kombinování škoda. Přeci jen je to jedno z povolání co by mělo zůstat relativně čisté, v tom je jeho krása. Obzvlášť na NT kde z něho udělali hodně na dex orientovanou postavu. Jinak nevím jestli Vlk to s těmi salty u aragorna myslel ironicky nebo ne, ale já to vzal vážně a souhlasím s tím  Ne, opravdu. Hraničář by měl chodit v kožených zbrojích a obratností se rovnat tulákům. Opět můj názor.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:37 09. Dec 2013 |
|
|
A proto má vylepšený únik a lepší skrývání a tichý pohyb než čistý tulák. 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Mok
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:40 09. Dec 2013 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Lepší hide a sm nemá díky obratnosti, ale díky tomu, že "se vyzná" v přírodě.
|
|
Top |
|