|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
mandos
|
Post subject: OPRAVENO: Barvíř - úprava vzhledů Posted: 00:01 21. Dec 2013 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Dneska kolem 11 hodin večer mi nešly měnit vzhledy trupů u šatů ani u lehké zbroje vždycky je tam jen ten který to mělo jakoby, při listování dopředu dozadu to hlásí třeba "předchozí vzhled 155, momentální vzhled 155" a když zadám ručně číslem u všeho krom toho "155" to hlásí neplatný vzhled. Na jiných hadrech je to číslo zas jiné.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Barvíř - úprava vzhledů Posted: 15:43 27. Dec 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
mandos wrote: Dneska kolem 11 hodin večer mi nešly měnit vzhledy trupů u šatů ani u lehké zbroje vždycky je tam jen ten který to mělo jakoby, při listování dopředu dozadu to hlásí třeba "předchozí vzhled 155, momentální vzhled 155" a když zadám ručně číslem u všeho krom toho "155" to hlásí neplatný vzhled. Na jiných hadrech je to číslo zas jiné. Ano, včera se mi to stalo taky.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Barvíř - úprava vzhledů Posted: 16:45 27. Dec 2013 |
|
|
Nemůže být barvíř na Povrchu a v Podtemnu propojený? (nepoužívají třeba stejné proměnné k ukládání předchozích vzhledů a tak?)
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Barvíř - úprava vzhledů Posted: 18:26 27. Dec 2013 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Jo jsem málem zapoměl. Ona na to asi Pajky přišla proč to blbne, dělá to jen u některých vzhledů trupů které momentálně nejdou ve hře zvolit u barvíře, ale jsou na thalijských hadrech a v hacích, jako jsou například šaty obchodníka, diplomata, podvodníka atd...
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: OPRAVENO: Barvíř - úprava vzhledů Posted: 12:10 13. Feb 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Opraveno.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|