|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Darien
|
Post subject: Stínová zraneni Posted: 11:01 27. May 2008 |
|
|
Naskýtá se otázka - co brání tomu nastavit to na Thalii jaksi defaultně? Nebo to je kvůli HC RP hráčům umožněno mít vypnuté?
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: První krev Posted: 11:31 27. May 2008 |
|
|
Nesmysl 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: První krev Posted: 11:46 27. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Darien wrote: Naskýtá se otázka - co brání tomu nastavit to na Thalii jaksi defaultně? Nebo to je kvůli HC RP hráčům umožněno mít vypnuté? A co bys pak dělal, když chceš někoho zabít a on by ti pořád ožíval?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: První krev Posted: 12:09 27. May 2008 |
|
|
kucik wrote: Darien wrote: Naskýtá se otázka - co brání tomu nastavit to na Thalii jaksi defaultně? Nebo to je kvůli HC RP hráčům umožněno mít vypnuté? A co bys pak dělal, když chceš někoho zabít a on by ti pořád ožíval? No já upřímně nevím, proč bych měl chtít někoho zabít úplně? Jsme na RP serveru? Tak snad pokud je v pravidlech, že po stínovém zabití musí postava odkráčet pryč, jako by tam nebyla, tak je věc vyřešena, ne? Nevidím důvod, proč bych chtěl nějakému hráči způsobit ztrátu experience a peněz, stačí, že to dělaj NPC. A hovada, která po oživení vyběhnout a jdou tě zase mlátit tu snad nehrají, ne? A pokud ano, tak to by byl kandidát na ban. Já teda nevím chlapi, ale kdo z vás má jako nějakou potřebu odeslat protivníka v PVP do podsvětí a proč?
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: První krev Posted: 12:15 27. May 2008 |
|
|
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: První krev Posted: 12:15 27. May 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Protoze, kdyz si to proste zaslouzi a mysli si, ze muze do nekonecna delat nejvetsiho tvrdaka, tak si zaslouzi sundat par XP a penez...jako vyucenou pro priste. To je snad pochopitelne, navic to probouzi adrenalin v hracich, kdyz vi ze o neco muuzou pirjit, ne?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: První krev Posted: 12:17 27. May 2008 |
|
|
Darien wrote: No já upřímně nevím, proč bych měl chtít někoho zabít úplně? Jsme na RP serveru? Tak snad pokud je v pravidlech, že po stínovém zabití musí postava odkráčet pryč, jako by tam nebyla, tak je věc vyřešena, ne? Nevidím důvod, proč bych chtěl nějakému hráči způsobit ztrátu experience a peněz, stačí, že to dělaj NPC.
A hovada, která po oživení vyběhnout a jdou tě zase mlátit tu snad nehrají, ne? A pokud ano, tak to by byl kandidát na ban. Já teda nevím chlapi, ale kdo z vás má jako nějakou potřebu odeslat protivníka v PVP do podsvětí a proč? Lol! K tomu se radsi ani nebudu vyjadrovat, protoze by to nebylo hezky...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: První krev Posted: 12:21 27. May 2008 |
|
|
Rejty wrote: Darien wrote: .... Lol! K tomu se radsi ani nebudu vyjadrovat, protoze by to nebylo hezky... To pises skoro porat...vecinou mi ten nazor celkem zajima 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: První krev Posted: 12:24 27. May 2008 |
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: První krev Posted: 12:27 27. May 2008 |
|
|
Kiri wrote: Protoze, kdyz si to proste zaslouzi a mysli si, ze muze do nekonecna delat nejvetsiho tvrdaka, tak si zaslouzi sundat par XP a penez...jako vyucenou pro priste. To je snad pochopitelne, navic to probouzi adrenalin v hracich, kdyz vi ze o neco muuzou pirjit, ne? No tak třeba pro mne jako pro hráče je ten adrenalin dost velkej i při stínových zraněních. Zažil jsem první souboj v aréně, věděl jsem, že nepřijdu o žádný expy, ale byl jsem vynervovanej až na půdu (takovej jsem, s tím nic neudělám, prostě to prožívám). Kdyby v PVP byly nestínový ztráty (což koukám, se mi může bohužel stát), tak bych do toho souboje nešel, protože to pro mne už není zábava. Nicméně - pochopil jsem, že pro některé jedince je tohle ta pravá zábava. OK. Pevně doufám, že ti, které případně ve hře potkám, to zapnutý mít budou, protože já to vypínat nehodlám.
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: První krev Posted: 12:32 27. May 2008 |
|
|
Darien wrote: Tak si jeden z par kteri si uvedomujou. Kdyz tusim, ze prehanim tak taky vemu zajeci. Pud sebezachovi. Nekteri todle bohuzel postradaj
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: stínová zraneni Posted: 12:46 27. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kdyz nekoho chceš zabít, tak ho prostě umlátíš, on umře a jde do podsvětí. Tečka, Hotovo. Když ho chceš zajmout, nebo jen srovnat, tak si zapneš stínová zranění a tím pádem ho nezabiješ, ale jen omračíš a po chvilce se probere. Darien wrote: No já upřímně nevím, proč bych měl chtít někoho zabít úplně? Jsme na RP serveru? Tak snad pokud je v pravidlech, že po stínovém zabití musí postava odkráčet pryč, jako by tam nebyla, tak je věc vyřešena, ne? Nevidím důvod, proč bych chtěl nějakému hráči způsobit ztrátu experience a peněz, stačí, že to dělaj NPC. A to jsi četl kde? Když někoho zabiješ, tak holt tím nějak utrpí. Když tě bude chtít zabít skřetí náčelník, tak ho taky jen omráčíš, pak ho vyléčíš a půjdeš s nim na kafe? Jsme na RP serveru a to podle mě znamená, že smrt je smrt podle regulí světa. Nedělej z toho zase plyšákov o tom, že si hrajeme na to, že si hrajeme na rvačku. Není to už trochu přehnaný? To se už za chvíli můžou potkat dva největší nepřátelé a IC si řeknou. "Hele brouku, já tě teď jakože zmlátim a ty budeš úplně mrtvoučkej a vůbec nic si nebudeš pamatovat. Tak ťapkej do vesnice a pa pa."
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: stínová zraneni Posted: 12:55 27. May 2008 |
|
|
No kuciku krajsie si to napisat nemohol. Nastavovat nake stinove zranenia v CvC natrvalo je totalna blbost a s RP svetom to nema nic spolocne. Je to kvoli tomu aby si mohol niekoho zajat, bez toho aby si k tomu potreboval maga co nanho zosle paralyzu alebo podobne veci. Takto ho proste umlatis do bezvedomia a kym sa prebera je sviazany a zajaty. Zapinanie stinoveho zranenia v CvC je volba a nie pravidlo.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: stínová zraneni Posted: 13:01 27. May 2008 |
|
|
systém smrti, respektive možnost návratu z ní, je určitá daň hře. v různých případech se mi při hraní NWN stalo, že postava umřela kvůli špatnému ovládání, lagu, nebo prostě měla smůlu (dva kritičáky za sebou atd.). rozhodně to ale není záměna faktického stavu ve stav = smrt neexistuje, tak se netraumatizujme. beze strachu o život postavy dostane hraní poněkud jiný, pokřivený rozměr.
abych nechodil pro příklad daleko, na EfU je při CvC primárně uplatněn Subdual mode, kdy postava není zabita, ale sražena do bezvědomí. je to zejména proto, že pokud vás někdo napadne, můžete jej chtít zajmout a vyslechnout atd. můžete si jej přepnout do Sparring módu, který neuštědřuje zranění, jenom ukazuje zásahy a do Full damage módu (pomocí textových příkazů, které se dají zahrnout o maker) včetně možnosti Dislike all, která vám nastaví jako nepřátele všechny postavy na serveru vyjma vaší družiny. čili když chce někdo vraždit, přepne si mód do full damage (nic samozřejmě hráči nebrání užívat jej trvale) . navíc je k dispozici tzv. PvP tool, předmět, na nějž se dá kliknout a vzápětí kliknout na postavu, kterou to značí dislike bez nutnosti otevírat player list. znovuzrození na EfU také stojí nějaké XP (funguje full loot, tj. všechny věci a zlato zůstanou u mrtvoly), ale hlavně, postavy padlé ve frakčních bojích (CvC) jsou permanent death. samozřejmě, EfU je low-level server (do max. 10 lvl.), takže tvorba nové postavy je poměrně snadnou záležitostí, a tudíž se nedá zcela s Thalií srovnávat, ale i tak je to inspirace docela dobrá. Je to jeden z nejnavštěvovanějších NWN serverů vůbec.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: stínová zraneni Posted: 13:28 27. May 2008 |
|
|
Co je Efu?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|