Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 12:12 28. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 151 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Next
Author Message
 Post subject: Re: Stínová zraneni
PostPosted: 16:40 27. May 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Mne prijde obecne CvC / PvP a vsechno kolem toho jako ozehavy tema. Nechapu, jak si z toho muzes delat srandu, Dariene. Tos mohl napsat rovnou do vtipku. :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 17:06 27. May 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Nechci nikoho tahat za slova, ale mam za to, ze je velky rozdil mezi PvP a CvC ... sam se totiz PvP snazim vyhejbat a vse hrat do CvC.

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 17:09 27. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Shifter wrote:
no barevné rozlišování jmen by byla už totální blbost. Říkejte si co chcete, ale i sebelepší a sebetvrdší RP hráč je ovlivněnej jménem nad postavou, lvl protihráČe a podobně. Sice to třeba normálně zahraje, ale ví svoje a v následné hře se to může(nemusí) promïtnout.

No ja treba v te bitve byl ovlivneny meny hracu tim,ze si jich mam vsimat vic nez NPC (ale stejne svitily jak vanocni stromecky, tka kdo by si jich nevsiml :wink: ) ale na koho zautocit prvni, to sem fakt nevedel.. bral sem je po jednom. Mne prave nebavi divat se do logu kdo za co hraje, jakemu jmenu priradit jake povolani, natoz lvl. Mam rad, kdyz sedi nekdo v hospode a ja nevim, jestli je to novacek, nebo je to postava, za kterou jen nekdo dlouho nehral, a proto sem ho ve hre nevidel.
Ale jestli se rad divas kdo je na jakym lvlu a jaky povolani.. tvoje vec. bohuzel to systemove nejde odstratnit.

Reply with quote  

PostPosted: 17:13 27. May 2008 
Rytíř
 Profile

Rejty wrote:
Mne prijde obecne PvP a vsechno kolem toho jako ozehavy tema. Nechapu, jak si z toho muzes delat srandu, Dariene. Tos mohl napsat rovnou do vtipku. :roll:

Ano já si myslím to samé je to velmi ožehavé téma , které může způsobit vzestup či úplný pád serveru.
A jak jsem už jednou psal snad jsem ani neviděl dobrý povedený systém CvC , vždy to byl zdroj velkých problémů. (Proto to vyřešili třeba v Guild Wars tak jak to vyřešili. ) Doufám že tady se vše zvládne v pohodě. :shock:

Reply with quote  

PostPosted: 17:23 27. May 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Ozehavy téma neozehavý tema. Z celeho serveru znam jenom svuj lvl, hraju si charakter, nekdy vic nekdy min, podle nalady. Ze bych se poustel do nejakych smrtelnych akci s ostatnimi hraci se rict taky neda. Vcelku se da poznat, kdyz nekdo da nekomu pesti a chytne zpatky vetsi, ze tudy cesta pro zpravny nevede tak je lepsi nejak sikovne sklpit vocas a jit o dum dal. Ci lip, vymyslet dabelsky plan na odplatu. Tim se da zamestnat dalsi banda charakteru => zabavi s jednim drobnym konfliktem pomalu pulka hrajich na serveru a nikdo primo umrit nemusi.

Opakem muze nastat, kdyz nekdo precenuje svoje sily a neuvedomuje si svoji situaci a snazi se ji delat este horsi, musi nekde narazit. Vidim vtom celkem neoddiskutovatelnou logiku. Predpokladam, ze je to vcelku ponauceni z dosavadnich let na tomhle svete IC i IR kazdeho tady. NE :?:

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 17:26 27. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Podla mna riesite uz totalne blbosti. CvC/PvP je tak ako je a nemenil by som to. Pokial sa stretnu dvaja/viacery normalny ludia na oboch stranach tak sa vsetko da zvladnut. A momentalne myslim, ze s drowmi/dalsimi podtemnakmi/zlakmi sa da dohodnut rozumne. Ten kto sa vyziva v nakom nezmyselnom vrazdeni skor ci neskor skonci s permkou, s cim ten dotycny musi ratat (a pokial viem, kazdy kto taku postavu hra s tym aj rata). Takze Dariene a vsetci ostatny ktorym sa CvC/PvP nepaci tak sa mu mozte vyhnut. A ako uz bolo povedane, ta strata pri suboji aspon motivuje si rozmysliet ci budem bojovat alebo uteciem ak zistim ze proti mne stoji silnejsia postava a evokuje aky taky pocit sebazachovy. Keby tam nic take nebolo tak tu mame z toho arenu, co myslim, ze nikto nechce. Viac k tomu myslim neni co dodat.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

Post subject: Re: stínová zraneni
PostPosted: 17:59 27. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

A co se týče té otázky - jak se chovat, když jsem zabit jiným hráčem (stínově nebo nestínově)...

Pokud by mělo to fakt mělo dávat smysl -tak v případě RP ZABITí měly by na svoje dosavadní CvC history zapomenout OBA. V podstatě se domnívám, že pokud Petr zabije Pavla, tak jejich jakýkoliv relationship by měl skončit a měli by se k sobě oba začít chovat jako vlastně dvě naprosto cizí osoby, které případně mohou nějaký vztah znovu navázat na základě herních situací v budoucnu.

Ale pro Petra je Pavel mrtvý a když ho znovu potká, měl by ho prostě vnímat jako jiného občana a Pavel svého dřívějšího vraha také.

V případě, že bylo pomocí stínového zranění provedeno jen omráčení - prostě vyřazení z boje, může hráč hrát ztrátu vědomí a do boje se nezapojovat, ale VŠE SI PAMATOVAT. Takže i v bitce drowů proti lidem mohou hráči padnout a prostě ztratit vědomí ztrátou krve - nemusí kvůli tomu nutně umřít. Uvědomme si, že tady nefunguje fenomén - zranění ti ubírá sílu, rychlost, životaschopnost - nic. Tady prostě bojuješ jako lev furt stejně, dokud máš pár životů. In real by spousta raněných ležela na zemi a nebojovala a přežila by.

A ještě se vyjádřím k otázce, když hráč nemá rád PVP. Problém je, že jako hráč nemusím mít rád PVP, ale moje postava přeci nemůže jednat podle toho, co má nebo nemá rád hráč - to je přece chyba, abyste radili hráčům - když se bojíte, tak se vyhýbejte CvC. Je třeba říct - i když to jako hráči nemáte rádi, tak vaše postava musí jednat sama za sebe - nejste to vy - ejt o postava ve světě Thalie. Tudíž jsme vám my DM umožnili hrát RP a bojovat, ale vy jako hráči to naopak přežijete ve zdraví, protože jsme byli natolik vstřícní, že PVP vám nepřipraví srddční kolaps ze ztráty zkušeností:))

Takhle to vídím já :)

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Reply with quote  

PostPosted: 18:20 27. May 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

A co když budu hrát děvku, ale bude mi proti mysli, hrát sexuální scény? Já chci aby mi někdo napsal systém, kdy odejdu od PC a postava to za mě zahraje, aniž bych se na to musel koukat.

Můj názor je v tomhle pořád stejný. Pokud postavu nedokážu zahrát, tak jí nehraju. Pokud se nedokážu smířit se smrtí postavy, tak nehraju hrdinu, který se neohroženě vrhá do každého nebezpečí.

over.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 18:23 27. May 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Darien wrote:
Ale pro Petra je Pavel mrtvý a když ho znovu potká, měl by ho prostě vnímat jako jiného občana a Pavel svého dřívějšího vraha také.

No nevim nevim, připadá mi to celkem zvláštní. Nedovedu si představit, že bych někoho zabil, dotyčnej respawnul a při příštím setkání jsem mu řekl: "Dobrý den pane, jmenuji se Ten Aten, mohu vědět s kým mám tu čest?" Berte to s nadsázkou, takhle bych s nikým nemluvil ;)

Reply with quote  

PostPosted: 18:27 27. May 2008 
Obyvatel
 Profile

Quote:
No nevim nevim, připadá mi to celkem zvláštní. Nedovedu si představit, že bych někoho zabil, dotyčnej respawnul a při příštím setkání jsem mu řekl: "Dobrý den pane, jmenuji se Ten Aten, mohu vědět s kým mám tu čest?" Berte to s nadsázkou, takhle bych s nikým nemluvil ;)

V tomhle pripade mi to tak divny neprijde (da se to snest) muzes to brat tak, ze jejich spolecna minulost smrti zmizi. Divnejsi je pokud se tam obevi treti strana, ktera je zna jako nepratele.

Reply with quote  

PostPosted: 18:44 27. May 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

No tohle nechám ať si vyřešej ty nahoře, prostě mi to nesedí. Někoho zabiju a najednou na něj zapomenu, to je mi prostě proti srsti. Na serveru není permka, jednou je možnost oživení a obyvatelé kontinentu o tom vědí, takže bych to ještě bral tak, že jsem jako vítěz smířenej s tím, že toho vola chce jeho bůh zátky a prostě ho budu ignorovat = důvod nepřátelství je pryč. Možna někdy nastane situace, kdy se bývalí nepřátelé můžou začít bavit.
Třetí strana je tady vždycky, oba představitelé souboje měli určitě kámoše, kteří mohli mrtvého znát. Ty co vedli souboj si pak na sebe vymažou vzpomínky, ale co bude s těma dalšíma až přijdou do krčmy a uvidí tam oba soky, jak vesele popijí.

tohle je už ale silně mimo mísu

Reply with quote  

PostPosted: 19:16 27. May 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Ja absolutne nechapem tej myslienke ze ak niekoho zabijem musim nanho zapomenut :( Pls vysvetlenie.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 19:18 27. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

No proste nekoho zabijes tak nanho musi uplne zabudnut ze si ho zabil. Proste taka psycho hygiena aby si sa nescvokol z toho kolkych si uz vlastne zabil. :lol: :lol: :lol:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 19:30 27. May 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

A ja som si vravel, ze to bude niekde, ze taketo nieco nieje mozne :oops: :shock:

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 19:38 27. May 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Nesmej se, to je vazna vec. Vis jak by byl takovej plysak deprimovanej, kdyby si pamatoval vsechny, co zabil?

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 151 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]