|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jachym
|
Post subject: Re: První krev Posted: 18:32 27. May 2008 |
|
|
Rejty wrote: Zavedl bych neco jako Thalijske perlicky... Ano správně jste to pochopili - není to humor není to vtip není to ani perlička je to jen humorná nadsázka která Vás měla nenásilně upozornit na naprostou nevyváženost onoho CVC . Vždyť kolumbijské gerili vzdorují už 50 let mnohem silnější armádě, atd atd . (on i bin Ladínek jim dává zabrat a to jsou velcí A téměř všemocní  ) Nu vzpomeňme dnes onoho slavného GT modulu, světa surového kde vládlo PvP , ano toho světa z něhož pak přišel na Demonu borec říkající si " Zabiják z Gwain Tharru " Aby už asi na 15 lvlu odcházel mladý nedodělaný s pozdravy a jižním ovocem v ruce.(bananem pro neznalé). Ano vzpomeňme při této příležitosti jak krásný byl GT svět jak nadějný a jak je v prdeli díky nezvládlému PvP. (12-10-6-4-2-0-2-1-1-0to jsou stavy pred smrtelnou křečí) Již neexistuje (nebo mám špatné informace? Když tak mne opravte).
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: První krev Posted: 18:43 27. May 2008 |
|
|
Tak za prve ja sam PvP neuznavam vobec a som tvrdo proti nemu, CvC respektujem do urcitej miery, pokial nie je pouzivane na zastrasovanie slabsich a novych hracov v style hraca ktory si rychlo vyexpi postavu a potom sa takto odbavuju. Taky hrac je rychlo "nasmerovany do spravnych kolaji". Suboje na Thalii funguju uz hoooooodne dlho, vlastne minimalne od vzniku Ostrovov este pred wipom. Vzdy sa to riesilo a neviem jak rozoberalo na fore a vzdy to zostalo pri tom isto a aj zostane. A vzdy po kazdom stretnuti sa rozhorela debata na fore a potom sa ukludnila a pokial mozem konstatovat vcerajsi suboj medzi hracmi ako DM, ktore pritom bolo, tak to bol jeden z najlepsich a najferovejsich subojov ake som kedy videl.
Najlepsie navsetko je, ze sa k tomu zas vyjadruju ludia, ktori pritom vobec neboli a len vopred maluju certa na stenu a riesia blbosti. Na zaciatku mi to prislo ako vtip, teraz to uz zacina byt trapne.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: První krev Posted: 20:12 27. May 2008 |
|
|
Ale já kupříkladu vůbec neřeším včerejší bitku - já mluvím o CvC a PvP na Thalii obecně, poukazuji na některé kritické momenty a nechápu, proč jste z toho tak jurodiví? Nebo proč vám to připadá "vtipný"? S Kucikem jsem se o PVP bavil na icq asi hodinu (z jeho iniciativy) a lecos jsme si vyjasnili, choval se normálně a jak já chápal jeho postoj a zkušenosti, on chápal můj postoj člověka, který má z boje hráče proti hráči oprávněné obavy.
Tohle je do paroma snad diskusní forum, nikdo tu nebrečí, nikdo si nic nevynucujeme, diskutujeme tu o technických podmínkách boje hráče versus hráče a mně nejde do hlavy, proč si někteří přední DM tohoto serveru z toho dělají dobrý den nebo se tváří otráveně, zpruzeně nebo nevím jak.
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: První krev Posted: 21:11 27. May 2008 |
|
|
Nic ine nam uz nezostava len si z toho delat prdel, ak by sme to brali vazne tak sme uz davno na praskoch.  A sranda musi byt vzdy. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: První krev Posted: 21:39 27. May 2008 |
|
|
ted mi zrovna Menhiri povídá, že třeba takovej Male Davis, co včera spadnul díky tomu PVP o level, se tak moc nesměje. No, ale k tomu, abychom si nastavili defaultně stínová zranění DM nepotřebujeme. Já u sebe rozhodně začal, nehodlám nikomu působit smutek nebo naštvání a bude na ostatních, zda se připojí. Nikomu se to nutit nedá, ale každý, kdo se připojí k Hnutí za stínová zranění, bude vítán 
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: První krev Posted: 22:37 27. May 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Daanri wrote: Nic ine nam uz nezostava len si z toho delat prdel, ak by sme to brali vazne tak sme uz davno na praskoch.  A sranda musi byt vzdy.  na prascich mylsis tym, nebo hrace?  sranda tu je stale, mapuju to uz nejakej patek ( mi napada, kde je RES proc taky neco nenapise? )
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: První krev Posted: 00:36 28. May 2008 |
|
|
Darien wrote: No, ale k tomu, abychom si nastavili defaultně stínová zranění DM nepotřebujeme. Já u sebe rozhodně začal, nehodlám nikomu působit smutek nebo naštvání a bude na ostatních, zda se připojí. Nikomu se to nutit nedá, ale každý, kdo se připojí k Hnutí za stínová zranění, bude vítán  Zapni, aj tak zatial nefunguju 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: První krev Posted: 05:52 28. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Darien: Male Davis spadnul o lvl.. no já sem podruhý dosáhnul 12 lvl a podruhý sem si ho ani nenahodil, k tomu sem při tý bitce umřel dvakrát rukou jednoho člověka (podruhé to už bylo asi nechtíc ale stalo se) ale stejně sem se bavil.. teda tu chvíli co sem byl na bojišti 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: První krev Posted: 07:28 28. May 2008 |
|
|
Dlouho jsem nepsal na fórum a připomínky jsem řešil SZ jednotlivým uživatelům. Dnes udělám jednu vyjímku potvrzující pravidlo a zase se odmlčím. Dělám to z toho důvodu aby byl všem známý můj postoj a sami vyhodnotili jak se k tomu postaví. Po přečtení všech topiců na fóru a reakcí jak podtemňanů, povrchňanů tak nejužšího vedení při plných smyslech konstatuji, že se odmítám účastnit jakýchkoli incidentů a CvC bojů mezi frakcemi (není myšleno na turnaje) a to z důvodů na které tu narážel Darien, Jachym a ve hře i jiní. Zatím mluvím jen za sebe, ale předpokládám, že se k tomuto postoji přidá i brácha a není vyloučeno, že i jiní. Naložte s touto informací jak uznáte za vhodné, já budu doufat v to, že hraji na servru s rozumnými lidmi jež pochopí mé konání a mě. Tohle myslím naprosto vážně (Reity pokud si myslíš že je to Thaliijská perlička klidně si to někam zkopíruj), osobně mi na tom nepřijde nic zábavného a nehodlám se místo relaxace a zábavy nervovat a mít z toho špatné spaní - to mám i tak. S úctou Theogil. P.S. Rejty oprav mi prosím chyby - zvykl jsem si na to a učím se z toho. Děkuji. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: První krev Posted: 08:09 28. May 2008 |
|
|
Vy děláte jako kdyby vás od ted měli všichni začít lovit.. pokud třeba podtemno nebude mít důvod tak nezabije, ale nečekej že když se otočíš na útěk před skupinou drowů že ti jen zamáváme.. hold noci se musíte začít bát 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: První krev Posted: 08:11 28. May 2008 |
|
|
Já šel přes dábla na lvl 16 a nebrečím!Za tu hromadu ztracených expů to rozhodně stálo!Černé huby si to příště rozmyslí útočit na nevinné občany Ivory  Nakonec mě dostal otrok....fuj
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: První krev Posted: 08:12 28. May 2008 |
|
|
Pche, příště budeme vychytralejší a podpálíme Ivory 
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: První krev Posted: 08:13 28. May 2008 |
|
|
Krata wrote: Vy děláte jako kdyby vás od ted měli všichni začít lovit.. pokud třeba podtemno nebude mít důvod tak nezabije, ale nečekej že když se otočíš na útěk před skupinou drowů že ti jen zamáváme.. hold noci se musíte začít bát  Po tom co jsem zažil se drowů bát nemusíte!!!To se víc bojím cigánů 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: První krev Posted: 08:15 28. May 2008 |
|
|
jen šiř falešné naděje  .. aspon to bude potom o to jednoduší
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: První krev Posted: 08:45 28. May 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Dlouho jsem nepsal na fórum a připomínky jsem řešil SZ jednotlivým uživatelům. Dnes udělám jednu vyjímku potvrzující pravidlo a zase se odmlčím. Dělám to z toho důvodu aby byl všem známý můj postoj a sami vyhodnotili jak se k tomu postaví. Po přečtení všech topiců na fóru a reakcí jak podtemňanů, povrchňanů tak nejužšího vedení při plných smyslech konstatuji, že se odmítám účastnit jakýchkoli incidentů a CvC bojů mezi frakcemi (není myšleno na turnaje) a to z důvodů na které tu narážel Darien, Jachym a ve hře i jiní. Nez se odmlcis, tak jen pro jistotu - mohl bys ty duvody konkretne vypsat? Nemam nic proti tvemu rozhodnuti, jen si chci byt jisty, ze te chapu spravne. Darien toho pise hodne a neni snadne sledovat, jaky je jeho aktualni nazor (dava spis navrhy ruzne jak ho co napadne) a Jachym dal spis radu dotazu. Takze jake jsou konkretne ty duvody pro ktere se odmitas zucastnovat CvC stretu mezi frakcemi?
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|