|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Fryn
|
Post subject: OPRAVENO: Pamětní desky Posted: 17:52 13. Jan 2014 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Kel-A-Hazr-město-aréna: V aréně jsou vystaveny pamětní desky s vítězi turnajů, které se odehráli v Karathě. Nebylo by vhodnější kdyby aréna v Kelu měla svou vlastní "historii" a ty pamětní desky byly přesunuty na Karathské kolbiště (ať už je v tuto dobu přístupné nebo ne) ?
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pamětní desky Posted: 17:56 13. Jan 2014 |
|
|
Fryn wrote: Kel-A-Hazr-město-aréna: V aréně jsou vystaveny pamětní desky s vítězi turnajů, které se odehráli v Karathě. Nebylo by vhodnější kdyby aréna v Kelu měla svou vlastní "historii" a ty pamětní desky byly přesunuty na Karathské kolbiště (ať už je v tuto dobu přístupné nebo ne) ? Desky jsem tam dával, já protože aréna se v Karathře prý neplánuje. Kolbiště asi jo, ale nevím no, tam asi hodím výsledky Morusáckých soutěží a nebo možná do divadla, uvidím.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pamětní desky Posted: 18:15 13. Jan 2014 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Puxina wrote: Desky jsem tam dával, já protože aréna se v Karathře prý neplánuje. Kolbiště asi jo, ale nevím no, tam asi hodím výsledky Morusáckých soutěží a nebo možná do divadla, uvidím. Přijde mi to trochu zvláštní, protože žádný z těch turnajů se tam nikdy neodehrával. Nemluvě o tom, že spousta jmen co je na těch pamětních deskách uvedená, by asi ani nechtěla být spojována s místem, jako je aréna v Kelu (která zrovna nevyvolává dojem nějakého čestného klání apod... ).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pamětní desky Posted: 18:18 13. Jan 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Já bych hlasoval pro kolbiště, má to "povahou" asi nejblíž k aréně. Morusácký soutěže pak spíš do toho divadla, ne?
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Pamětní desky Posted: 18:22 13. Jan 2014 |
|
|
Já bych to taky směřovala na karathské kolbiště (které ještě lokaci nemá, ale mám už nějaké poznámky k tomu, jak by cca mělo vypadat), ideálně nějaký komplexní pomník akcí Morusova stánku.
Pokud chceš dělat nějaké úpravy v divadle, Puxi, tak budu ráda, když mi o nich dáš vědět předem, díky.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pamětní desky Posted: 20:36 13. Jan 2014 |
|
|
Dobrá to není problém pak přesunout. Lokaci arény v Kelu mám u sebe, tak pak pamětní desky pomažu a dám to na kolbiště. Ohledně divadla a památníku akcí Morusova stánku....právě váhám zda to dát na kolbiště a nebo do divadla, v divadle by se to asi hodilo víc.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pamětní desky Posted: 20:55 13. Jan 2014 |
|
|
IMHO je lepší kolbiště... na souboje a tak. Na různý básnický závody pak divadlo, to je jasný...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pamětní desky Posted: 20:55 13. Jan 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Co udělat stánku naproti divadlu nějaký pomníček?
_________________ .
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Pamětní desky Posted: 22:06 27. Apr 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Opraveno