|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
pavad
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:32 17. Jan 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
kucik wrote: Kinkin wrote: Nešlo by přidělit xp /třeba minimální / za práci s pastmi? Za odstranění, vzítí, označení, položení. Když už se ten chudák tulák, tak natrápí. Je to myslím nebezpečnější práce, jak xp za časovky + pokec. Většina tohle neřeší, ale "odpasťování" potřebuje skoro každý  . Šlo a dokonce si myslim, že na dynamicky spawnovaných pastech na zemi to tak už je (dělal jsem to před měsícem asi ve tři ráno, takže je třeba ověřit). Jedná se tedy jen o zneškodňování pastí náhodně umístěných spawnem. Pro pokládání pastí, ani pro sbírání pastí položených hráčem to z pochopitelných důvodů neplánujem. Nevsim jsem si ze bych dostaval XP za zneskodnovani pasti - ktere jsou prakticky vzdy dynamicky generovane...
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:20 17. Jan 2014 |
|
|
Jo no, zneškodnil jsem taky jednu past - klasickou dynamickou v kanale na těle (občas tam je, občas ne, tak tipuji že je to dynamická) a XP v logu žádné...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:01 17. Jan 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Problem nwn cen je, ze vlastnost na itemu muze mit vzdy jen nulovou, nebo kladnou hodnotu. Nikdy nemuze cenu zmensovat. Proto je nejjednodussi brat jako nejhorsi +0 veci. Samozrejme je to pokus, u ktereho se teprve casem uvidi, jestli to tak opravdu muze byt nastaveno.
Do toho odpastovani zkusim pridat debug log. Uvidime, kde je problem.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:29 17. Jan 2014 |
|
|
Když už jsme u rogue záležitostí. Chybí mi využití pro Open Lock, za celou dobu jsem viděl jen jednu jedinou zamčenou věc a to dveře v kanálech.
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:32 17. Jan 2014 |
|
 |
Poutník |
|
|
knez v ivory, knez v ivory, knez v ivory, knez v ivory, knez ivory..............................................................................................
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:00 18. Jan 2014 |
|
|
Zeerit wrote: Když už jsme u rogue záležitostí. Chybí mi využití pro Open Lock, za celou dobu jsem viděl jen jednu jedinou zamčenou věc a to dveře v kanálech. Loot bedny byvaji az neprijemne casto zamcene.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:06 18. Jan 2014 |
|
|
kucik wrote: Zeerit wrote: Když už jsme u rogue záležitostí. Chybí mi využití pro Open Lock, za celou dobu jsem viděl jen jednu jedinou zamčenou věc a to dveře v kanálech. Loot bedny byvaji az neprijemne casto zamcene. Divný, to mám asi mega supr dupr krutopřísný ultra štestí ,že jsem na žádnou nenarazil  Neva no, budu hledat dál.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:47 18. Jan 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
kucik wrote: Zeerit wrote: Když už jsme u rogue záležitostí. Chybí mi využití pro Open Lock, za celou dobu jsem viděl jen jednu jedinou zamčenou věc a to dveře v kanálech. Loot bedny byvaji az neprijemne casto zamcene. Ono to bude tim, ze zamcene bedny na sobe mivaji past. A kdyz past neodstrani - tak rozstrili bednu, past i zamek naraz... Klicnik tezka kuse. 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:49 18. Jan 2014 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Open lock se určitě v budoucnu využije. Možná to tak zatím nevypadá... ale.. 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:47 18. Jan 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Kněz v Ivory Možnost dobíjet předměty s nábojemi
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:54 18. Jan 2014 |
|
|
Nalkanar wrote: s nábojemi Au. Pridame zas nekam dobijeci trubku.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:57 18. Jan 2014 |
|
|
Podle mě by měl kněz být v každé z velkých osad. A to z několika důvodů:
1) Veliké vzdálenosti - pokud někdo zemře na výpravě daleko od Karathy, v podstatě pro něj (a většinou i pro ostatní) výprava končí, pokud nemají svého osobního klerika. S tím, že je nutno se opět vrátit do Karathy. Mnohem hratelnější a přátelštější by bylo jen "do nejbližší obydlené vsi".
2) IC logika - každý potřebuje kněze, a kněží rádi budou působit na jednom místě. Jinými slovy, každá větší osada by si vydržovala léčitele. Klidně to může být i druid, v oblastech kde by se dal očekávat.
3) Každý z kněží by měl nabízet svázání duše s místem. Tedy by šlo hrát i člověka, který se respawnuje v Isilu, Tartenu, Ivory aj...
4) Různé jedy, choroby, vysátí... dělají opět bez osobního kněze solidní neplechu.
Na druhou stranu je pravda, že je teď po kněžích vellká poptávka (a užívají si to).
EDIT: Možná by tedy nemuseli být "v každé větší osadě", ale rovnoměrně rozložení po světě. Aby každá herní oblast měla "svého".
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Last edited by J.F.Payne on 13:08 18. Jan 2014, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:59 18. Jan 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Nu a hlavně v Ivory i býval dlouhodobě. Takže bych čekal, že tam bude i nadále.
_________________ .
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:36 18. Jan 2014 |
|
|
pronájem tažných zvířat u Karathy - třeba v lokaci západní farmy, přeci jen jít si pro tažné zvíře až do Ivory je trochu z ruky
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:48 21. Jan 2014 |
|
|
kucik wrote: Do toho odpastovani zkusim pridat debug log. Uvidime, kde je problem. Pokud jsi ho už přidal, tak jen hlásím že to stále nefunguje.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|