|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Charm person Posted: 14:03 24. Feb 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Shaman88 wrote: No mě to příjde jako hodně drsné kouzlo pro bosse jak zabránit aby ho někdo zabil. Degradovat to na obyčejný confusion mi příjde dost blbé.. A zachránilo ho to před tím zabitím teď?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Charm person Posted: 14:11 24. Feb 2014 |
|
|
No pokud bys mu nastavil co jsem navrhoval prvně, že by postava z toho nic neměla tak by zbytečně zrušila bosse do dalšícho bosspawnu....
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Charm person Posted: 14:17 24. Feb 2014 |
|
|
Takže by hráč bosse zabije stejně, protože v 90% případů nebude vědět, co se to divného stalo. Pak zjistí, že z bosse nepadnul loot. Vybere pouze loot v okolí a nahlásí chybu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Charm person Posted: 14:28 24. Feb 2014 |
|
|
Nalkanar wrote: Pro IC pochybnost čarování bych tam asi celkově dal to omámení. Pak by to bylo i bojově použitelné. Souhlas.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Charm person Posted: 14:29 24. Feb 2014 |
|
|
Já ti nevím, ale já si všimnu že mám modré NPC na které útočím. Ale jak myslíš. Jenže je to masivní oslabení no. Ale ok.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Charm person Posted: 14:31 24. Feb 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Pokud se to bude upravovat, tak nezapomeňte upravit všechny varianty:
1: charm person 2: charm person or animal 3: charm monster 8: mass charm
_________________ .
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Charm person Posted: 14:35 24. Feb 2014 |
|
|
.... a černokněžníkův charm.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Charm person Posted: 14:43 24. Feb 2014 |
|
|
Co je masivní oslabení? Že to kouzlo nebude při seslání NPC k ničemu? Já jen chci, aby to kouzlo aspoň něco udělalo, když je seslaný na PC. A to pokud možno aspoň něco, co dotyčnému PC zabrání dál mlátit sesílatele. To je oslabení kouzla?
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Charm person Posted: 14:46 24. Feb 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
... a pro mága to přidá další možnost jak paralyzovat nepřítele. Win win.
_________________ .
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Charm person Posted: 14:50 24. Feb 2014 |
|
|
kucik wrote: Co je masivní oslabení? Že to kouzlo nebude při seslání NPC k ničemu? Já jen chci, aby to kouzlo aspoň něco udělalo, když je seslaný na PC. A to pokud možno aspoň něco, co dotyčnému PC zabrání dál mlátit sesílatele. To je oslabení kouzla? No jistě, v nynější variantě je to trvalý charm, a to to chceš předělat na něco na způsob omámení, které bude pouze dočasné. A nebo celou tuhle diskusi chápu špatně.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Charm person Posted: 14:54 24. Feb 2014 |
|
|
Problém je, že to sice je trvalý charm, ale PC oběti není nijak zabráněno sesilatele dál nepufat. Dokonce ani nemá jiné upozornění, že by tak neměla činit, krom OOC zmodrání. Už vidím to CvC 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Charm person Posted: 14:58 24. Feb 2014 |
|
|
Shaman88 wrote: No jistě, v nynější variantě je to trvalý charm, a to to chceš předělat na něco na způsob omámení, které bude pouze dočasné. A nebo celou tuhle diskusi chápu špatně. Opravte mě, jestli se pletu, ale teď po seslání na PC to kouzlo nemá źádný účinek, který by se na postavě skutečně nějak projevil. žádný. Je tedy sice hezké, že má to kouzlo neomezené trvání, ale neomezené trvání žádného efektu mi nepřijde lepší, než trvání alespoň nějakého ač třeba jen dočasné. PS: Jsi si jistej, že teď to ovlivnění appraise funguje, když tam není ten efekt? PPS: A ne, není to trvalý charm. Teď tam efekt charmu vůbec není.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Charm person Posted: 15:27 24. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
kucik wrote: Opravte mě, jestli se pletu, ale teď po seslání na PC to kouzlo nemá źádný účinek, který by se na postavě skutečně nějak projevil. žádný. Je tedy sice hezké, že má to kouzlo neomezené trvání, ale neomezené trvání žádného efektu mi nepřijde lepší, než trvání alespoň nějakého ač třeba jen dočasné.
PS: Jsi si jistej, že teď to ovlivnění appraise funguje, když tam není ten efekt? PPS: A ne, není to trvalý charm. Teď tam efekt charmu vůbec není. Ono je momentalne o dost vic kouzel ktere byly nasobnymi upravami znepouzitelneny. Jsem schopen dodat senzam s poznamkami - jen mam (z reakci na probirane wiz upravy) dojem ze to nikdo cist nebude. Edit: POkud to neni tajemstvi strazene lepe jak korunovacni klenoty - jak moc se zvedne appraize pouzitim tohoto kouzla? Ptam se, priznavam se rovnou, s oheldem na instestovane body do cross-class skillu smlouvani.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Charm person Posted: 15:31 24. Feb 2014 |
|
|
pavad wrote: Ono je momentalne o dost vic kouzel ktere byly nasobnymi upravami znepouzitelneny.
Jsem schopen dodat senzam s poznamkami - jen mam (z reakci na probirane wiz upravy) dojem ze to nikdo cist nebude. Klidně dodej, ale chce to dávkovat postupně, aby to bylo možné probrat jednotlivě a vymyslet řešení. Na foru se řeší spousta věcí najednou a často rychleji, než je možné nad tím udělat nějaký result a rozhodnout úpravu.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Charm person Posted: 15:32 24. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
kucik wrote: pavad wrote: Ono je momentalne o dost vic kouzel ktere byly nasobnymi upravami znepouzitelneny.
Jsem schopen dodat senzam s poznamkami - jen mam (z reakci na probirane wiz upravy) dojem ze to nikdo cist nebude. Klidně dodej, ale chce to dávkovat postupně, aby to bylo možné probrat jednotlivě a vymyslet řešení. Na foru se řeší spousta věcí najednou a často rychleji, než je možné nad tím udělat nějaký result a rozhodnout úpravu. Ja uz jsem navrhoval - jsem schopen upravit skripty - ale musim mit moznost si je vyzkouset/otestovat u sebe. Spatne se mi neco pise takrikaje "naslepo". Sveho casu jsem i vyrabel nova kouzla - predelavka stavajicich neni takovou obtizi. Jen je treba k tomu mit posveceni teamu. Mnohe veci mi tu prijdou totalne presilene... JIne zcela degradovane (a k nicemu).
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|