|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Kiri
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 23:37 08. Jun 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Neithan1 wrote: Lord_Berserk wrote: ... Ja som nevravel ze je to povinnost, ja som pytal. Ach vy cesi nicomu nerozumiete  to same muzu napsat ja o slovacich  a hned tu bude mezinarodni konflikt 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 23:40 08. Jun 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Kiri wrote: ... Do koho rypes ?
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 23:42 08. Jun 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: Lord_Berserk wrote: ... Ja som nevravel ze je to povinnost, ja som pytal. Ach vy cesi nicomu nerozumiete  PS. Tak funguju ci nie ?  ja ti dam nerozumime...vono je tezky zjistit nadalku tvy myslenkovy pochody z Kucikem sme je testovali a meli uz by bejt vopraveny...mozna ja tam nebyl u toho tak nevim Kiri wrote: tak z tehle drsnych textu lze vyvodit jediny zaver: Nasrani hraci podtemna -> snazise spestrovat hru, sobe i ostatnim Nasrani tvurci sveta -> to sami co ti nahore, akroat ztoho maj cim dal tim min ......BlaBlaBla  PS: Kiri zas ma zajimavej myslenkovej pochod  asi nejsem ve spravnym rozpolozeni abych ho pochopil 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
Last edited by Lord_Berserk on 23:45 08. Jun 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 23:42 08. Jun 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: Kiri wrote: ... Do koho rypes ? do slovaku a jejich macek, cernych 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 23:43 08. Jun 2008 |
|
|
Ano ano Berserk ma pravdu, zavedme video -chat aby kazdy videl ako sa kto tvari, popripade si mozeme ukazovat aj posunky a tak.. A kiri musis rypat do nasich macIek 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Last edited by Neithan1 on 23:47 08. Jun 2008, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 23:43 08. Jun 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: PS: Kiri zas ma zajimavej myslenkovej pochod  asi nejsem ve spravnym rozpolozeni abych ho pochopil  ja mam tak leda zachod a pak postel tedka...nevim co je na tom nepochopitelnyho?!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 23:44 08. Jun 2008 |
|
|
Darien wrote: Omlouvám se, asi nejsem ten správný hráč. K tomu ještě arogantní chování Daanriho, který mi při použití dialogu do družiny, který měl družinu pobavit, poslal výhružky o strhávání xp.
No nic, je to váš server, tak si tu dělejte co chcete. Od zítřka se spouští K2, možná je to znamení osudu:) No mne silně zaráží také to že je zde úplně zakázáno cokoli psát do družiny. Na to ten kanál asi je , PJ - DM mají svůj kanál . Já vás , budete se divit chápu - kdo to má číst v kanále, ale proto jsou tam zakázány veškeré OOC hlášky a blbý keci . Ale spěchá-li někdo , tak napsat Ahojky všem, než vypisovat 5x Ahoj . Nebo takové informace IC jako "zpět, nebo, utečte " nebo prostě jednoslovné jasné povely , protože vypisovat v boji každému - jsou tam 4 , to určitě přidá na napinavosti. Ale jak se píše výš , jste DM , takže pokud to tak nařídíte tak to u mne tak bude. Na návsi v Ivory tyto rychlé povely zatím nepotřebuji.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 23:45 08. Jun 2008 |
|
|
kurva Kiri... mě spíš zajímá report těch co tam byli a ne nějaký mezinárodnostní výhružky 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 23:47 08. Jun 2008 |
|
|
Kiri wrote: Neithan1 wrote: Kiri wrote: ... Do koho rypes ? do slovaku a jejich macek, cernych  To si prehnal ... 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 23:48 08. Jun 2008 |
|
|
igor wrote: kurva Kiri... mě spíš zajímá report těch co tam byli a ne nějaký mezinárodnostní výhružky  jo, to me taky, pac zatim breci jenom jedna strana, pred soudem je fajn slyset obe, ale sam dobre vis, ze to vyleze presne jak sem psal prvni prispevek nez se to zvrhlo. Takze se nic nevyresi, jako temer vzdy 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 23:52 08. Jun 2008 |
|
|
Raz za mnoho, mnoho rokov, sa tomuto incidentu vsetci zasmejeme *vytiahne papierik, drticku a sialene sa zasmeje*
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 23:58 08. Jun 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Jachym wrote: Darien wrote: Omlouvám se, asi nejsem ten správný hráč. K tomu ještě arogantní chování Daanriho, který mi při použití dialogu do družiny, který měl družinu pobavit, poslal výhružky o strhávání xp.
No nic, je to váš server, tak si tu dělejte co chcete. Od zítřka se spouští K2, možná je to znamení osudu:) No mne silně zaráží také to že je zde úplně zakázáno cokoli psát do družiny. Na to ten kanál asi je , PJ - DM mají svůj kanál . Já vás , budete se divit chápu - kdo to má číst v kanále, ale proto jsou tam zakázány veškeré OOC hlášky a blbý keci . Ale spěchá-li někdo , tak napsat Ahojky všem, než vypisovat 5x Ahoj . Nebo takové informace IC jako "zpět, nebo, utečte " nebo prostě jednoslovné jasné povely , protože vypisovat v boji každému - jsou tam 4 , to určitě přidá na napinavosti. Ale jak se píše výš , jste DM , takže pokud to tak nařídíte tak to u mne tak bude. Na návsi v Ivory tyto rychlé povely zatím nepotřebuji. *************** Jo, tak tohle taky nechápu. Proč nemůžu psát normálně do družiny, když sem v družině s šesti lidmi.Zvlášt, když se nepíšou žádný OOC hlášky, který DM nebaví číst a to se jim ani nedivím. Ale že nemůžu psát klasický RP v kanálu družiny mě zaráží a i vadí, protože nemůžu psát v přechodu mezi lokacema a navíc je jasný, že všichni členové družiny si to přečtou..normální větu nemusí.
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 00:02 09. Jun 2008 |
|
|
Erkwinn wrote: .... No mam pocit, ze jste si to zase prelozili jak se vam hodilo, btw berte veci logicky a ne prekroucene  udela se vsem hnedka lip takze druzina se samo pouzivat smi, je nekde asi i napsano konkretne jak. Pokud ale do druziny napisete: Tak diky kocouri za dnesni uzasnou parbu du hajinkat...tak teda jako nic moc.  edit: no a kdyz to prehodnotim do svoji hry tak komunikaci mezi lokacemi provadime tellem (nikoho to neprovokuje k zbytecny pozornosti trti osoby), vzdy je poverena osba ktera hlida co se deje a rozdava povely dal. Celkem vporadku sinchronizovanej rad, ne? Tim odpada psat IG zalezitosti 8 lidem do tellu, kdyz zrovna neni cas. staci napsat jednou a ten jeden preposle dalsim v blizkosti (logicky normlane mluvenym slovem - psanym),
Pisu sam za sebe
Last edited by Kiri on 00:06 09. Jun 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 00:05 09. Jun 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Kiri wrote: Erkwinn wrote: .... No mam pocit, ze jste si to zase prelozili jak se vam hodilo, btw berte veci logicky a ne prekroucene  udela se vsem hnedka lip takze druzina se samo pouzivat smi, je nekde asi i napsano konkretne jak. Pokud ale do druziny napisete: Tak diky kocouri za dnesni uzasnou parbu du hajinkat...tak teda jako nic moc.  ********** Fajn..budu psát normálně do družiny, když je parta více lidí.Nevím, kdo tu šíří takové zprávy. Právě jsem se tomu divil.
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 00:06 09. Jun 2008 |
|
|
Aha, tak duergaři, já je v tý tmě těžko rozeznám.
co se týče té diskuse tady - já nikoho neobviňuji. Ale tohle prostě není můj šálek kávy. Já nemůžu tu hru hrát napůl jako RP a jako napůl non RP, abych si zachránil kůži.
Ti duergaři - nebo jejich hráči - nemohli samozřejmě tušit souvislosti,a le prostě chvíli předtím Arto vyznal Karieně lásku a šli pokojně lesem do hor... a najednou ze zálohy kouzla omámení....
Duergar tam do Arta spoutanýho kouzlem mlátil jak hluchej do vrat, takže Kariena, když se probrala, tak nikod nemohl čekat, že jako bude snad poslušně čekat nebo snad utíkat? Já jako postava vím naprostý HOUBY o tom, že ti skrčkové tam v tý tmě maj o osm levelů vyšší postavy! A nevěděl jsem to konec konců ani tak. Moje postava holky, který poprvé někdo vyznal lásku prostě musela v tu chvíli po omráčení zaútočit. No a ten duergar mne zabil na tři rány.
A jelikož tady prostě jen umírám (vždycky dvě hodiny hrajeme prostě roli, pak jdeme do akce něco získat a prostě smrt) - tak když mne k tomu ještě zabijou hráči, tak já na to fakt nemám. Pracně získanej a tak tak udržovanej blbej dvanáctej level vzal za svý a já to nemám za potřebí. Zvlášt když jsem o žádný PVP nestál, jasně jsem to deklaroval.
A vážně nebudu sedět nevím jak dlouho v naprostý nudě za vratama Ivory ze strachu před něčím tam venku.
NEMÁ TO LOGIKU a to mne prostě SERE. O pár pitomých lokací dál je druidský les plný druidů, kteří dělají naprostý houby. TEn les by prostě VAROVAL, že v něm jsou vetřelci. Druidka by si normálně prostě takhle nenaběhla, varovali by ji ptáci, zvířata, cokoliv. Prostě není možný, aby se jen tak promenovali v lese, který chrání normálně as dvacet driudů. Aby se tam druid bál strčit nos nebo se musel plížit.
Prostě tady je RP a není tu RP, jsou tu DM a nejsou tu DM a já jsem asi zaujatej. Možná jsem na to už moc starej, ale ne, není to můj šálek kávy došlo ale naprosto PŘESNĚ na to, o čem jsem hodiny diskutoval s Kucikem, o čem jsem tu psal - ze zálohy vypálený kouzla z invisu, bylo úplně jedno, že jsme byli tři, že tam byl nabušenej Arto a ještě jeden mág, uprostřed "mého" lesa jsme padli do pasti a mohli jsme bud hrát poslušný ovečky, na kterejch se duergaři vyřáděj a nebo bojovat a umřít.
Sorry, tohle mne nebaví. A nemůžu to ani těm duergarům vyčítat - prostě sem asi nepatřím. Kdyby se hrálo na stínový zranění - fajn, byl by to pěknej případ dvou milenců, co padli do pasti zlejm duergarům, ale právě ta zbytečná ztráta zkušeností je to, co mne naprosto znechucuje, protože při všem tom umírání v PVP pak přijde ještě tohle.
(Při posledním loginu jdu po stopách svého miláčka jako panter, doženu je v Alansijské vrchovině, vlezeme do jeskyně, tam HNED u vchodu šest tygrů a tygří samice a jsme okamžitě - mrtví - víte co? Jděte s tím nastavením NPC fakt do háje. To se prostě nedalo přežít).
Takže jo - jsem ublíženej, jsem plnej hořkosti, pořád jsem tomu dával šanci zejména kvůli těm lidem, se kterýma pro který jsem to hrál, ale je pro moji osobu je to tu lautr na nic. Za své připomínky na foru jsem si akorát vysloužil arogantní chování od některých DM, jejich naprosto deiblní poznámky na foru, při kterých se opakovaně chodím dívat na icq do popisu, kolik že jim to je let, že se chovají jako malí frackové, jakýchkoliv questovních záležitostí jsem byl asi tajným rozhodnutím naprosto zbaven, a tohle je asi tak poslední, co jsem tu nechtěl zažít a zažil jsem.
A vím naprosto bezpečně, že se svět nezboří, hráči budou odcházet a přicházet a brzo tu po mně neštěkne ani pes, ale já jako jeden z těch mnoha, kteří jsou hráči na různých serverech mám také právo mít nějakou představu o hře. Thalie mne jednoznačně zklamala. Krom krásných lokací, před kterými skutečně klobouk dolů jsem tu nenašel její duši, nenašel jsem život tohoto světa, který je mrtvý, jen protkaný tu a tam mátožícími se postavami, které zabíjejí hordy npc pro kůže.
Ano, jsem ublíženej. Ublíženej tím, že postupný sled kroků způsobil, že odcházím ze světa, na který jsem se těšil, který jsem si vybral po dlouhém uvážení a odk kterého jsem očekával asi příliš. Nemohu to klást za vinu konkrétním jednotlivcům, to by bylo příliš jednostranné. Možná jsem jen moc nepřizpůsobivej a můžu si za to sám. Konec konců - my jsme autory svých svobodných rozhodnutí.
Pevně doufám, že snad jednou najdu svět, kde se budu cítit skutečně doma a ne jen jako trpěný host.
Top |
|