Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 13:27 28. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 31  Next
Author Message
 Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně
PostPosted: 01:09 09. Jun 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

xyz wrote:
To máš blbý! :lol:

K čemu by pak bylo podtemno? My bysme hráli dole a vy nahoře a každej by byl spokojenej?

Ještě ti odpovím - tady přeci nejde o nějaký zákaz soubojů nebo aby jedni hráli dole a druzí nahoře - tady jde o to, jak funguje princip postihu za smrt. Nic nemůžeš získat, všechno můžeš ztratit. To celé vede k tomu, že z bojů hráče proti hráče mají radost jen ti, kteří si postavy jednak cíleně staví pro tento boj, jednak jsou na hodně vysoké úrovni.

Všichni ostatní se dostávají pod tlak okolností a stávají se herními rukojmími postav, jakou máš třeba ty. Je sice faktická pravda, že by teda moje postava mohla sedět 12 hodin za zdmi města - ale k čemu mi je taková hra, ve které - nemaje PVP orinetovanou postavu, musím sedět za zdmi jako pecka nebo riskovat, že si se mnou někdo bude hrát jako kočka s myší?

Proč jste tam asi byli, schováni v invisu? Čekali jsme na nějaké hráče, kteří půjdou kolem, abyste je mohli ze zálohy přepadnout a bezvadně si užít hru. Ale jste si jistý, že si stejně tak užijou hru ti, které přepadnete??

Ne a to je ten nepoměr. To je to, co mne na tom prostě sere. Měli jste všechny karty v rukách a z vašeho pohledu to logicky musela být zábava. Mne by skutečně zajímal nezávislý, objektivní statistický údaj - kolik hráčů na povrchu by se na našem místě skutečně bavilo - adekvátně tomu, jak jste se bavili vy. A nejde vůbec o to, jestli tam došlo ke smrti nebo nedošlo. A kolik jich to v budoucnu bude bavit. Už teď jich je pět a půl, co tu hrajou.

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

PostPosted: 01:11 09. Jun 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

xyz wrote:
Konečne tu někdo nepíše jak baba! :twisted:

Vrrrr *vytasi MEKDRUID-drapky*

Neithan1 wrote:
Ja taky nemam strach z podtemna, divej na mne jak nemam Ztrach Spodtemna.

BAN BAN BAN-BAN DRUID-BAN :!:

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

PostPosted: 01:20 09. Jun 2008 
Obyvatel
 Profile

Darien wrote:
...

Podle tebe je definice zábavy to co baví tebe? Každého může bavit něco jiného.

Mám rád frakční boje, adrenalin při boji a vše kolem toho. Baví mi to i když prohraju. Byl jsem zabit takto zabit i několikrát a nevadí mi to. Proto hraji v podtemnu a konfliktní postavy. Level s tím nesouvisí, lidi co se mnou už hráli ví že moje postavy se chovají nezávisle na levelu....

Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.

PostPosted: 01:24 09. Jun 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

xyz wrote:
..adrenalin...

Adrenalin ? :lol: :lol: :lol: Aky ?

S kamosom sme sa dohadovali ci by si si nemohol do podpisu dat toto :

*doplň meno postavy* - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

PostPosted: 01:26 09. Jun 2008 
Obyvatel
 Profile

Neithan1 wrote:
Adrenalin ? :lol: :lol: :lol: Aky ?

Někdy dost velkej. By se ve mě krve nedořezali. :lol: :lol: :lol:

Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.

PostPosted: 01:38 09. Jun 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

xyz wrote:
Darien wrote:
...

Mám rád frakční boje, adrenalin při boji a vše kolem toho. Baví mi to i když prohraju. Byl jsem zabit takto zabit i několikrát a nevadí mi to. Proto hraji v podtemnu a konfliktní postavy. Level s tím nesouvisí, lidi co se mnou už hráli ví že moje postavy se chovají nezávisle na levelu....

Moje postava se také chovala nezávisle na levelu. Kdyby se nechovala a popřela princip roleplaayingu, tak by asi žila. Vtip je v tom, že ty tu postavu máš pro tenhle způsob hry myšlenou, stavěnou a s tím do toho jdeš.
Frakční boj je frakční boj. Když jsme v ultimě byli v guildě, která měla svoji bojovou frakci, museli jsme počítat s tím, že můžeme být nepřátelskou frakcí někde přepadený a zabitý. Jenže já tady nejsem v žádný frakci. Moje postava vám byla akorát vydaná na milost a nemilost - mnohem slabší, napadená ze zálohy, nevyhledávajíc žádný konflikt - byla k němu zcela pasivně dovedena.

Znamená to tedy, že každý, kdo si nestaví postavu určenou pro boj s ostatními hráči, může mluvit o štěstí, když si hraje svou hru a nepotká vás. pokud vás potká, musí hrát VAŠI hru, protože jinak umře. Jinými slovy - silné bojově orientované postavy ovládají hru a ostatní si berou jako rukojmí. Každý, kdo nevyznává VÁŠ styl zábavy, je prostě chudák.

Rozdíl mezi náma dvěma je, že můj styl zábavy ostatní hráče neomezuje, nic jim nebere, může je maximálně pobavit nebo nezaujmout. Váš styl je konfrontační, jeho výsledkem je nějaká újma - psychická nebo přímo smrtící. Měl bych mít asi zábavu z toho, že můžu zahrát přepadenou vyděšenou holku - a pak by byly spokojeny obě strany, to chápu. Ale světe div se, to se mi nelíbí, není mi to přiíjemný, obzláště pokud to nečekám, spadne to z nebe ve chvíli, kdy se chystám na něco úplně jiného. Uznávám, jsem špatný roleplayer - měl bych si užít to, že jsem v tomto tak silně reálném světě Thalie prožil se svou postavou tak zapeklitou situaci a byl obětí přepadení - jaká paráda, mohl jsem si to tak skvěle užít. No, ale mně se to bohužel nelíbí, tak vysoko jsem ještě do hráčského nebe nedošel. Zjevně mea culpa.

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

PostPosted: 01:50 09. Jun 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

A opět chci podotknout - to není adresné na XYZ - to je jen poukázání na to, jak je BLÁHOVÉ myslet si, že zcela volné PVP může, za podmínek, kdy smrt při něm má těžkou újmu pro hráče - být nekonfliktní a že na takovém serveru mohou vedle sebe koexistovat hráči, kterým hra přináší různé druhy zábavy.

Ne, není tomu tak. Ve chvíli, kdy určitá skupina hráčů vládne zdrucující schopností ostatní zabíjet, tak se ostatní musí buď přizpůsobit a hrát jejich hru a nebo nehrát vůbec. To je věčný problém mezi enklávou, která ráda bojuje a enklávou, které se to příčí a která má zvýšený strach ze smrti. A to speciálně na serveru, který je velmi těžký, kde nasbírat zpět ztracenou zkušenost je opruz a drahota, kde prostě smrt bolí jako svině a neexistuje herní alternativa, která by to zmírňovala.

Nic, už na to nevidím. Nic se tím nezmění, aspoň jsem se tu mohl vypovídat ze svého rozčarování a smutku ze hry, který mne naplnil. Neměl jsem to dneska pouštět a nebo jsme neměli jít do těch hor, kam pořád Arto tak chtěl...

PostPosted: 07:17 09. Jun 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

xyz wrote:
Darien wrote:
...

prosimte co je to za adrenalin,kdyz cekate v invisblu na nejakou tu mouchu ktera pujde kolem a chyti se,vzdyt predem vite jak to bude probihat,normalni poprava tak tu nekecej a adrenalinu.....myslim ze kazdy chape jako to Darien mysli,ale hold zy musis odporovat a bojovat si za svoji pravdu,myslim ze do budoucna zde moc lidi nezustane(navstevnost myslim ze klesa tyden co tyden stale vice)ale tim nechci rict ze je to spatne ze jste temnaci a hold vas udel je zabijet nas na povrchu a skvele se pritom bavit :?: :D

PostPosted: 07:25 09. Jun 2008 
Poutník
 Profile

prosimte co je to za adrenalin,kdyz cekate v invisblu na nejakou tu mouchu ktera pujde kolem a chyti se,vzdyt predem vite jak to bude probihat,normalni poprava tak tu nekecej a adrenalinu.....myslim ze kazdy chape jako to Darien mysli,ale hold zy musis odporovat a bojovat si za svoji pravdu,myslim ze do budoucna zde moc lidi nezustane(navstevnost myslim ze klesa tyden co tyden stale vice)ale tim nechci rict ze je to spatne ze jste temnaci a hold vas udel je zabijet nas na povrchu a skvele se pritom bavit :?: :D[/quote]

My zas můžeme stejným způsobem útočit na podtemno...aby jednou nedošlo k "vypálení" podtemna!

PostPosted: 07:47 09. Jun 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Erkwinn wrote:
prosimte co je to za adrenalin,kdyz cekate v invisblu na nejakou tu mouchu ktera pujde kolem a chyti se,vzdyt predem vite jak to bude probihat,normalni poprava tak tu nekecej a adrenalinu.....myslim ze kazdy chape jako to Darien mysli,ale hold zy musis odporovat a bojovat si za svoji pravdu,myslim ze do budoucna zde moc lidi nezustane(navstevnost myslim ze klesa tyden co tyden stale vice)ale tim nechci rict ze je to spatne ze jste temnaci a hold vas udel je zabijet nas na povrchu a skvele se pritom bavit :?: :D

My zas můžeme stejným způsobem útočit na podtemno...aby jednou nedošlo k "vypálení" podtemna![/quote]

topujde tezko jelikoz nahore si kazdy jede na svojem pisecku....

PostPosted: 07:48 09. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

danielfojt wrote:
...topujde tezko jelikoz nahore si kazdy jede na svojem pisecku....

A koho je to problem, resp. kto zato moze???

Miesto masovych expiacich vyprav zvolavanych cez tell skuste skor zorganizovat nake pekne a zaujimave RP, ksakru ved moznosti je tolko, ale holt ked neni snaha (cest vynimkam), tak neviem co cakate.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

PostPosted: 07:59 09. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Jakej adrenalin? No proste jednoduchy.. omylem misto 1 postavy narazite na vypravu 10 postav, ktere zrovna naboostil kouzelnik protoze se chystali do/z dungeonu a proste chcipnes sam :mrgreen:
Staci at jedna z postav ma treba see invisible a vhodne kouzlo... nebudu se fusovat, zda kvileni baanshi, podle mne by stacila hromadna slepota a z duergaru by nic nezbylo :lol:

Jenom to ze sem na povrchu, ktery je cely vuci mne nepratelsky ve mne rozproudi krev a ja dost znervoznim.. je to proste tak to napeti ze nevis jestli nekoho potkas, jestli nahodou neudela nejaky DM treba neplanovanou projizdku karadskeho vojska tvou lokaci.. fakt sem napnutej. Ver tomu ci ne, ale je to tak.

Ad mrtva druidka:
To co sem tady precetl ve mne jen vyvolalo otazku: co je spatne? Neobvinujes zpusob utoceni, neobvinujes sebe ze si sam sel proti evidentni presile (Kdyz ostatni byli paralyzovani) pres vyzvy ses nechal zabit a vinis system, ze si prisel o xp, i kdyz si vedel, ze pri PvP xpy ztracis. Proste vedel si, ze tak system nastaveny je a stejne si sel do sebevrazdy. Neobvinujes ale sebe ze sve bl*** ale system, ze zrovna byl nastaven spatne. Nerozumim tomu. Diskuze o jeho nastavni byla a vis jak to dopadlo.

PostPosted: 08:00 09. Jun 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Prepadavani at invis, nebo ne, je dycky adros. Nemusi to pokazdy vyjit, ale to by se tu nekam este musel napsat navod, co vsecko se da delat pri prepadeni, na co se da hodit atd. Navic cekas nekde, kde predpokladas, ze nekdo pude, ale muzes cekat hodinu a nikde nikdo...

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

PostPosted: 08:15 09. Jun 2008 
Bůh
 Profile

Jako co sis myslel? že když napíšeš na foru že nemáš rád boje tak si tě nikdo nebude všímat?

Napadení v invis je svinárna? a proč mi teda vysvětlete? to měli stát na cestě a z dálky řvát "haloooo, my vás jdeme přepadnout!" ... od toho to je snad přepadení, aby bylo nečekaný ne?

Pamatuju jak mě přapadli ostrovani, a mučili mě a vypáili mi cejch ostrovanů na hrudník, a já si to užíval.. pak sem to Rp řešil *¨zapnul si halenu až ke krku* a nakonec sem si zahrál i pkěný RP s jitkou když mi to kněží odstranoval.. to máte všichni představu že vaše postava je nezničitelná? že to je borec? dyk to může bejt potom dobré v Rp hře, kdy budete vyprávět jak vás mučili drowové a málem zabili duergaři a vy jste to tak tak přežili.. prostě veteráni :)

Darien: mě se teda moc nezdálo že si to zahrál podle své postavy pokud tvá druidka není psychopat.. na mě kdyby večer ze křoví vyskočilo 5 týpků s ramenama jak medvěd, s šátkama přes hubu a chtěli prachy tak bych asi vybalili obsah své peněženky než se na ně vrhnul

EDIT: kiri, víš že mám víc příspěvků než ty? :lol:

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 08:20 09. Jun 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Krata wrote:
J........

si nebyl nikdy zamilovanej?

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 31  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]