Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 13:25 28. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 31  Next
Author Message
 Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně
PostPosted: 08:27 09. Jun 2008 
Bůh
 Profile

jo to sem opoměl.. tak kdyby mlátili do nějaký slečny tak bych asi jednal no :)

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 08:29 09. Jun 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Krata wrote:
Jako co sis myslel? že když napíšeš na foru že nemáš rád boje tak si tě nikdo nebude všímat?

Napadení v invis je svinárna? a proč mi teda vysvětlete? to měli stát na cestě a z dálky řvát "haloooo, my vás jdeme přepadnout!" ... od toho to je snad přepadení, aby bylo nečekaný ne?

Pamatuju jak mě přapadli ostrovani, a mučili mě a vypáili mi cejch ostrovanů na hrudník, a já si to užíval.. pak sem to Rp řešil *¨zapnul si halenu až ke krku* a nakonec sem si zahrál i pkěný RP s jitkou když mi to kněží odstranoval.. to máte všichni představu že vaše postava je nezničitelná? že to je borec? dyk to může bejt potom dobré v Rp hře, kdy budete vyprávět jak vás mučili drowové a málem zabili duergaři a vy jste to tak tak přežili.. prostě veteráni :)

Darien: mě se teda moc nezdálo že si to zahrál podle své postavy pokud tvá druidka není psychopat.. na mě kdyby večer ze křoví vyskočilo 5 týpků s ramenama jak medvěd, s šátkama přes hubu a chtěli prachy tak bych asi vybalili obsah své peněženky než se na ně vrhnul

EDIT: kiri, víš že mám víc příspěvků než ty? :lol:

ale vzdyt v pohode,ja te za sebe muzu rict ze postavu nemam postavenou na nejake kombo,zasahy 100 a vice nedavama a ani me to nevadi,a rozhodne si nemyslim ze jsem nepremozitelny,ba naopak rekl bych ze jsem nejslabsi bojovnik co tu behe s prihlednutim na lvl,ale mme to vubec nevadim mam ji postevnou takhle umyslne a jsem za to rad:)a to ze povrch neni jednotny je stara vec a tezko to tady rozebirat :D je tu jen par jedincu co rekl bych pomyslne tahne za jeden provaz kdyz je treba,ale ostani se tak trochu jen prizivuji.... :D

PostPosted: 08:36 09. Jun 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Krata wrote:
jo to sem opoměl.. tak kdyby mlátili do nějaký slečny tak bych asi jednal no :)

uz sem se lek :D

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

PostPosted: 08:45 09. Jun 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

nomis_b wrote:

Ad mrtva druidka:
To co sem tady precetl ve mne jen vyvolalo otazku: co je spatne? Neobvinujes zpusob utoceni, neobvinujes sebe ze si sam sel proti evidentni presile (Kdyz ostatni byli paralyzovani) pres vyzvy ses nechal zabit a vinis system, ze si prisel o xp, i kdyz si vedel, ze pri PvP xpy ztracis. Proste vedel si, ze tak system nastaveny je a stejne si sel do sebevrazdy. Neobvinujes ale sebe ze sve bl*** ale system, ze zrovna byl nastaven spatne. Nerozumim tomu. Diskuze o jeho nastavni byla a vis jak to dopadlo.

V té situaci, která nastala, se vizuelně nejednalo o "evidentní přesilu".

jednak jsem byla kouzlem odhozena o notný kus a my jsme byli tři a oni dva. To že použili kouzlo na omámení ze zálohy sice byla pravda, ale nemohla jsem tušit, co se stane, až vyprší Artovi a navíc jsem na něj viděla špatně, jen ho slyšela sténat. Když ze mne padlo to kouzlo, použila jsem na duergary zkameňovací kouzlo, které tiká a mohlo jim každou chvíli naskočit. Vše se tam pak událo tak rychle, že na uvažování o tom, jestli umřu nebo ne, nějak nebyl čas, chtěla jsem prostě pomoct Artovi jako postava.

Neumím si zkrátka představit, že bych zdrhnul a nechal to v tom. Mohl jsem vypít lahev neviditelnosti, co jsem měl u sebe, ale to mne vůbec nenapadlo. Celkově to ale nemění nic na té filozofii krutovlády silných PVP postav.

AD povrch versus podtemno - nemůže proboha nikdy porovnávat dvě odlišné věci. Podtemno, žijící v nuceně omezeném prostředí, živené neustálou nenávistí k povrchu a světlu - má dokonalý motivační faktor pro soudržnost a vytvoření silného společneství. Povrch, rozkládající se od nevidím do nevidím, skládající se asi ze čtyř nebo kolika ras z různých měst, prostě nemá žádný motivační faktory na to, aby se sjednocoval - ze samotnýho principu!!! Dokázal by se možná sjednotit na nějakou velkou výpravu, která by měla drowy vyhladit - jenže když všichni podvědomě ví, že zase obživnou, tak je to ztracená varta.

zatímco pro drowy a duergary je to princip jejich života - lov povrchňanů, tak postavy na povrchu nemají důvod lézt normálně do Podtemna. Nechytají otroky, mají jiný typ společnosti, prostě si žijí na povrchu. Z povahy věci se výpravy do podtemna dělají pouze na základě trestné výpravy, když už voda přeteče.

A proto je to už od samého základu nevyvážené, proto řadu hráčů, kteří si chtějí jen na povrchu žít svůj život tohle nutně otráví.

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

PostPosted: 09:29 09. Jun 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

No tak ste meli zkusit sehrat nejakou past/ pomoci toho prokletyho druzinovyho kanalu vymylset neco, co prinuti tvuj les reagovat, odlaka utocniky a vy ste se mohli jit skovat do hajku. Treba.

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

PostPosted: 10:02 09. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

nebyl sem u toho, tak nebudu soudit ale pár postřehů si nevodpustim:
mám dojem, že tvoje druidka dobře ví, že nějaký podtemno tady existuje, zná motivace temnejch ras a přesto se vydá v noci do lesa - riskovala a nevyšlo to, taková je život - tvrdá a neúprosná
potom ze všech herních možností zvolila boj a prohrála - kde je probůh chyba systému ?
jestli sem dobře čet, byla to jediná mrtvá v celý akci - nezamyslel ses proč ?

při nejlepší vůli nemůžu v celým tom tvým lamentu najít žádný rácio - jen křik " já to takhle nechci ! "
to fakt nevyšťouráš jiný řešení situace než boj nebo útěk ? vyplatit se, vyprosit milost, nabídnout sex (jak znám ty duergarský čuňata to by určitě zabralo), zkusit je oklamat...třeba že za váma de velká skupina a vy ste jen průzkum...co já vim...napadaj mě desítky možností

prostě se mi neodbytně vkrádá dojem, žes to zahrál blbě a teď hledáš viníka všude kolem sebe...ale jak sem řek...neviděl sem, jen dojem

PostPosted: 11:12 09. Jun 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

Neithan1 wrote:
Igorova devka, coz je najnizsie mozne postavenie, nizsie uz su len kamene. :(

Radši si zahraju otroka v podtemnu s partou hráčů, který umí hrát RP, než si na povrchu hrabat na svym písečku. Sami píšete že se povrch nikdy nesjednotí... tak to potom nějakou konfliktní postavu asi všichni přehlížejí. To můžu hrát singl.

PostPosted: 11:21 09. Jun 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

A nevim co všechno za sviňárny bych musel provést aby si mě mezi plyšákama někdo všimnul a řešil to, když nikomu nevadí ani to, že mezi nima hází mág nekromantický kouzla. Možná vidina xp a zlata co z toho kápne dotyčnýho ospravedlňuje před ostatníma. Nebudu vynášet OOC z podtemna, ale já jsem spokojenej.

PostPosted: 11:27 09. Jun 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Ad kecani do party:
1. Pokud se trema postavama resite quest, mate s tim prace nad hlavu a do toho vam zacne kecat sest postav z party na druhym konci sveta, fakt je to neskutecnej bordel.
2. Pokud vas nekdo smiruje a neslysi vas jenom proto, ze mluvite do party, kazite mu jeho hru a je to zneuzivani systemu.
3. Pokud na sebe vidite, nema smysl pouzivat partu. Pokud na sebe nevidite, nemaji postavy co spolu mluvit.

Ad prepadeni:
Na zacatku jsem si precetl, jake to bylo podle prepadeni a jak tam nebyla sance na zachranu. Postupne se dovidam, ze to vlastne bylo jinak a prepadeni priznavaji, ze vlastne ano.
Nevidim sebemensi chybu na tom, co duergari zahrali. Na jejich miste bych zahral to same. Kecam, mozna ne. Mozna bych sel do OOC chovani a rekl si, ze s vami zadne prepadeni hrat nebudu, protoze to, Dariene, nebudes ochotny hrat.
Co tady ctu: RP jiny, nez chci hrat ja, je spatny RP. RP kdy nemam sebevrazedny sklony je spatny RP. System je spatnej, protoze nemuzu delat sebevrazedny akce bez rizika ztraty xp. Darien odchazi uz na peti strankach.
Pokud pri prepadeni umre jen postava, ktera utika, prestoze je svazana a postava, ktera se vrhne do predem prohranyho boje, prijde mi to jako hodne citlive zahrany prepadeni. Nechapu, co dotycna druidka cekala. Ze se duergari rozplacou nad dojemnym sebevrazednym kouskem rozvazou zajatce a vsichni se zacnou objimat?

Jo a Dariene. To, ze Ty chces, aby se svet nejak choval, neznamena, ze se tak chovat ma. To je ke vsemu tomu co mel delat les, druidi a k tomu jak zasvedcene popisujes podtemno.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 11:44 09. Jun 2008 
Obyvatel
 Profile

Tak jeste jeden prispevek k prepadeni duergary. Prepadeni bylo s invisu omracujicimi kouzly uplne necekane, ale to by tak moc nevadilo, bohuzel mi to pak padlo ale hned jsem se zase nalogoval zpatky - odlogovat se behem boje by me nikdy nenapadlo, no a s tim ze si za smrt muzu sam tentokrat souhlasim, ale vedet ze me prepadl nekdo o 8 levelu vys tak me ani nenapadne utikat, ale moje postava neni zadny zbabelec, takze se prirozene snazila prchnout, v okoli jsem zustal jenom proto, abych zjistil, zda se Artovi neda pomoci, byl jsem vsak opet chycen a zabit, no rozhodne to nebylo stinove, takze minus 3700 expu rozhodne nepotesilo, ale chci uz jenom rict ze se rozhodne na 20 levelu nesnizim k prepadavani postav na nizsich levelech a rozhodne ne s invisu, kdyz tak aspon nejake varovani priste a rozhodne si to budu pamatovat...odveta prijde a taky ne stinova.

PostPosted: 11:49 09. Jun 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

xyz wrote:
Darien wrote:
...

Podle tebe je definice zábavy to co baví tebe? Každého může bavit něco jiného.

Mám rád frakční boje, adrenalin při boji a vše kolem toho. Baví mi to i když prohraju. Byl jsem zabit takto zabit i několikrát a nevadí mi to. Proto hraji v podtemnu a konfliktní postavy. Level s tím nesouvisí, lidi co se mnou už hráli ví že moje postavy se chovají nezávisle na levelu....

S každým písmenkem souhlas!

Původně jsem se do týhle stoky plny hoven nechtěl ani zasahovat :roll:

2Darien: Zpočátku jsem nad nejakejma věcma, co jsi psal přikyvoval hlavou. Nikdy jsme spolu na tomhle serveru asi nehráli, ale slýchal jsem o tobě, že hraješ pěkný RP atd. Vůbec ale nechápu tvůj nářek, pokud tomu neříkáš nářek, tak nechápu tvůj ne-nářek. Jak už bylo psáno, tvoje postava je určitě informovaná o existence podtemna a určitě ví, že Dorenský hvozd není vždy v noci bezpečný. Takže nevím, proč jste si na milostné chvíle vybrali jedno z nejnebezpečnějších míst.
Jasný mučili někoho, kdo ti právě vyznal lásku, bylo to vůbec poprvé co ti někdo vyznal lásku, taže chápu, že to pro tvojí postavu bylo něco úchvatnýho. Vůbec ale nechápu reakci tvojí postavy, hlavně když se chceš vyhýbat soubojum. Proč si nezkoušel jinou obranu Arta, než útok na ty, kdo dokázali zneškodnit tak mocného bojovníka? Něco jako záchvat histerie (kterou tady celkem úspěšně předvádíš), začít na ně zběsile řvát a oháňet se u Artova těla klackem, nebo něco podobného.
Ano, určitě by ho to nezachránilo, ale tohle ho taky nezachránilo......
-vyhnul by jsi se smrti!!!
-obě strany by se MOHLI pobavit
-potom co by jste se z toho dostali, Arto by ti jistě olízal tvoje rány a to doslova (někdy má podivné nálady ;))

To samé k tvé definici zábavy, to že něco nebaví tebe ještě neznamená, že to nebude bavit nikoho. Kurník jednou jsme přišli na server, kde to k frakčním bojům přímo táhne. Jasné, že někomu se to možná moc nelíbí, ale někdo tady hraje třeba kvůli tomu. Jak můžeš požadovat změnu? Jediné k čemu by to vedlo, že by se zase nasrala ta druhá čast a odešla. Přijdu na server kterej je nějakym směrem zaměřenej a sdružuje nějaké hráče (tady RP+CvC), tak se buď přizpůsobím a začlením se do bojů, nebo se jim vyhýbám (téměř vždy to jde a nemusí se utíkat, prostě hraješ neschopnost, dostaneš pěstí a upadneš do mrákot atd)

K textu Danielfojta: podle dlouhodobejch statistik se mi naopak zdá, že hráči přibejvaj. Rzhodně asi nikdo neodešel kvůli bojům, jelikož zatím žádnej pořádnej nebyl (když pominu malé potyčky a "útok" na Ivory)

Last edited by Shifter on 12:04 09. Jun 2008, edited 1 time in total.

PostPosted: 11:52 09. Jun 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

igor wrote:
A nevim co všechno za sviňárny bych musel provést aby si mě mezi plyšákama někdo všimnul a řešil to, když nikomu nevadí ani to, že mezi nima hází mág nekromantický kouzla. Možná vidina xp a zlata co z toho kápne dotyčnýho ospravedlňuje před ostatníma. Nebudu vynášet OOC z podtemna, ale já jsem spokojenej.

Hele neházej nás do jednoho pytle, jsou mezi námi tací, co tohle nepřehlížej. No zas tolik těch hráčů neni :oops:

PostPosted: 12:07 09. Jun 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Hacanus wrote:
...no a s tim ze si za smrt muzu sam tentokrat souhlasim, ale vedet ze me prepadl nekdo o 8 levelu vys tak me ani nenapadne utikat, ale moje postava neni zadny zbabelec....takze minus 3700 expu rozhodne nepotesilo, ale chci uz jenom rict ze se rozhodne na 20 levelu nesnizim k prepadavani postav na nizsich levelech a rozhodne ne s invisu, kdyz tak aspon nejake varovani priste a rozhodne si to budu pamatovat...odveta prijde a taky ne stinova.

cho cho...takze nakonec rozhduje rozdil lvlu, ktre si zjistite pred logem do hry? podle toho se postava pak chova uctive/neuctive k ostatnim ... no ja smekam teda ... no a ta odveta urcite bdue dobrej napad, kdyz tva postava padla a nic si z okolni doby nepamatuje ;-) ... jak by rekla moje kolegine ze skoly: Pane boooze. Tak to je RP ze slabikare!!! Jenom se mi potvrzuje to co vidim kazdym pruchodem Ivory :D

EDIT: neda mi to...Vybirat si cile a styl hry podle okolnich lvlu je fakt sila. To si za dob prepadavani mam vybirat..Ano pane hranicar vy ste na prvnim lvlu? opravdu? tak to jdete smele dal, tady nemusite nic platit, my sme bandyti jenom pro lvl 10 maximalne 12 aby sme mohli dostat naprdel ...

Hraje se na hrdiny, ale ve skutecnosti nikdy zadnej hrdina nebyl, vyhral kdo utek, nebo kdo byl vychcanej... i Billi Kid vesmes kazdyho zastrlil kdyz spal, nebo zezadu...nejcastec se vyndavaly kulky z bubnu, nebo se pistole uplne zabavovali a ted se pisou romany o hrdinech ze zapadu :D Kdo si hraje nablejskanyoh cestnyho hrdinu (Limonadovyho Joeo), musi pocitat, ze ho to bude stat hodne neprijemnosti :mrgreen:

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Last edited by Kiri on 12:19 09. Jun 2008, edited 1 time in total.

PostPosted: 12:15 09. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

1. Co sa tyka lvl postavy tak je to cisto OOC vec, ktora by nemala ovplyvnovat hru. Niektori "novackovia" to este, ale nevedia. Ked sa v noci v divocine predomna postavia trpaslici zakovany v zeleze a ozbrojeny od hlavy az po paty, tak sa spravam uctivo a hodne opatrne bez ohladu na lvl ktory nemozem nikdy vediet.

2. Co sa tyka paralyzi z neviditelnosti, tak je to myslim logicke. Duergarovia su znamy svojimi necakanymi utokmi zo zalohy. Nastastie sa jednalo o omracujuce kuzlo, na zaklade ktoreho mohlo nasledovat nake RP. Ked by sa pred vas postavili a nieco na vas zakricali, tak to mohlo dopadnut este horsie. Mohol nasledovat okamzity utok a vasa nasledna smrt bez ziadneho RP, co by bolo v ramci duergarov logicke, kedze by sa len branili. Takze ta paralyza z invisu bola velmi logicka, keby boli taky zbabelci a zly hraci tak mohli na vas z invisu hodit rovno prst smrti, kvileni banshee alebo ine smrtiace kuzlo, co by bola riadna svinarna.

3. Cela tahle debata je zas klasicka odozva po nakom CvC ked niekto nevie uniest nasledky svojich cinnov. Skor ako zacnete vykrikat na fore aky je svet nefer a ako sa proti vam skaredo zachoval, skuste najskor hladat chybu u seba, ako ste sa mohli zachovat vy aby ste sa danej situacii vyhli. Myslim, ze navrhov tu uz padlo dost.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

PostPosted: 12:23 09. Jun 2008 
Bůh
 Profile

Hacanus: takže ted se před každym přepadem zeptáme dotčných do tellu "čau, sem bojovník na 20 lvl a chci tě přepadnout, jakej máš lvl?"

Skvělej nápad :) .. a stínový nefungujou a pokud seš ten kdo si myslim že seš tak mě si zabil dvakrát po sobě bez stínovejch

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 31  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]