|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Erkwinn
|
Post subject: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 23:13 09. Jun 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Nejspíš je to záměr, ale nezdá se mi to jako přilíš chytré řešení. Pokud na mě číhá např. 5 sněžných tygrů ihned u vchodu do jeskyně a já projdu lokací a mám o 50 životů mín ještě než stačím cokoliv udělat, tak mě to štve. Proto bych žádal o přesunutí těchto bestií dál od vchodů...Ale nejsou to jen tygři...Týká se to všech, co takhle straší hned za průchodem.
Akorát se těmto lokacím musím vyhýbat nebo na ně jít až když budu silnější. Ovšem, nepředpokládám, že tygři nejsou určení pro 25lvl.
Nebo bych žádal odůvodnění...proč číhají bestie hned u vchodu? Děkuji.
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 23:15 09. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Oduvodneni je jednodychy. Nejakej ***** je tam pritahl a utekl. S timhle se nic nenadela. Dokud nekdo nezacne pouzivat mozek, budou potvory u prechodu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 23:18 09. Jun 2008 |
|
|
Presne tak, zamerom WB urcite nie je nachystat na hracov taketo smrtelne pasce, i ked si mozno niektori myslia opak. Tie prisery za prechodom su tam dotiahnute nakym hracom, ktory ich tam dotiahol bud naschval, bud nechtiac alebo pred nimi zdrhal lebo na ne nemal a oni ho prenasledovali. Pokial take prisery DM vidi v hre hned za prechodom snazi sa ich dat dalej, ale neda sa byt vsade.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 23:21 09. Jun 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Aha. To jsem netušil, protože ze 3 návštěv jsem je měl 3krát u přechodu. Půjdu se podívat do tý jejich jeskyně a uvidíme, zda.li tam budou číhat nebo nebudou..někdy pěkěn ráno. 
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 23:25 09. Jun 2008 |
|
|
Samozrejme nevravim, ze sa nemoze aj mistr WB seknut.  Urcite to vsak neni naschval a dane problemy, ak sa na ne pride su opravene, ale vazne v 99% sa jedna o prisery "natahane" hracmi.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 23:31 09. Jun 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Jasný. Tak to byla nejspíš jen velká náhoda.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 23:42 09. Jun 2008 |
|
|
Rozhodne je lepsi napsat nazev lokace, at se to overi. Snezni tygri by meli byt urcite daleko od prechodu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 23:45 09. Jun 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Uff...lokaci si nepamatuju. Ale je to jeskyně sněžných tygrů. Je dost možný, že někdo zdrhal, protože jsou silní a pak už se tam nevrátí, aby je zabil a tak tam zůstanou. 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 06:36 10. Jun 2008 |
|
|
To jeskyni som skukol v toole a mali by byt dost daleko od vchodu aby nan nevideli.
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 08:47 10. Jun 2008 |
|
|
kucik wrote: Oduvodneni je jednodychy. Nejakej ***** je tam pritahl a utekl. S timhle se nic nenadela. Dokud nekdo nezacne pouzivat mozek, budou potvory u prechodu. houby zvlast snezni tygri v jejich jeskyni jsou vzdy u vchodu takze clvek ma na krku mi. 3 bestie
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 09:03 10. Jun 2008 |
|
|
Sem se to asi nejvíce hodí tak svou prosbu napíši zde. V poslední době se mi několikrát stalo, že hned u přechodu nebo na jiných fregventovaných místech je vyčarovaný cizí povolaný po neúspěšném pokusu. Proti trénování povolání nic nemám jen prosím uvažujte a uklízejte po sobě, nasraný nebezký divočák u Šmeličky v obchodě kam chodí ostatní v civilu a beze zbraně je už silná káva, stejně jako smečka těchtýž potvor hned za přechodem. Proto prosím vyvolávejte takové potvory jež dokážete sami potom odstranit pokud se to nepovede nebo je vyvolávejte v místech kde je nulová frekvence pohybujících se PC ať nedochází k dalším zbytečným úmrtím, které mě osobně těžce SEROU! Díky moc T. P.S. pokud to je záměr tak i ten by se měl řídít nějakými zakonitostmi zdravého rozumu, potvora za přechodem nebo v obchodě nemá se zdravým rozumem co dělat ... dík
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 09:13 10. Jun 2008 |
|
|
Ma smysl říkat, ať se nad sebou zamyslí, někomu, kdo vyvolává summony v obchodě? Ne, fakt nemá. Takovej člověk se prostě nemá čim zamyslet.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 09:14 10. Jun 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
danielfojt wrote: kucik wrote: Oduvodneni je jednodychy. Nejakej ***** je tam pritahl a utekl. S timhle se nic nenadela. Dokud nekdo nezacne pouzivat mozek, budou potvory u prechodu. houby zvlast snezni tygri v jejich jeskyni jsou vzdy u vchodu takze clvek ma na krku mi. 3 bestie Žejo...taky mám ten pocit Přeci jen 3 návštěvy a 3krát u vchodu.
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 09:16 10. Jun 2008 |
|
|
Erkwinn wrote: danielfojt wrote: kucik wrote: Oduvodneni je jednodychy. Nejakej ***** je tam pritahl a utekl. S timhle se nic nenadela. Dokud nekdo nezacne pouzivat mozek, budou potvory u prechodu. houby zvlast snezni tygri v jejich jeskyni jsou vzdy u vchodu takze clvek ma na krku mi. 3 bestie Žejo...taky mám ten pocit Přeci jen 3 návštěvy a 3krát u vchodu. zas tak frekventovane to nenis ohleden lidi online na serveru a chodim tam pravidelne vim ze je to pokazde stejne me to treba nevadi,ael pro nizsi lvl je to jasna smrt
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 09:23 10. Jun 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
zas tak frekventovane to nenis ohleden lidi online na serveru a chodim tam pravidelne vim ze je to pokazde stejne me to treba nevadi,ael pro nizsi lvl je to jasna smrt[/quote]
Daanri to vokouknul a prý by měli být dál, ale nevím nevím. Je to hlavně nesmysl-protože postavičku při průchodu neovládám a pak už mám hned o 50hp mín a myslím, že tygři nejsou jedinou lokací. Třeba i medvěd skalní v opuštěných dolech často vybíhá dřív...
|
|
Top |
|