|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
photter
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 09:37 10. Jun 2008 |
|
|
Většinou je to problém malý lokace a long/very long perception range v podtemnu sem musel taky pár lokací kvůli tomudle zvětšit
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 09:40 10. Jun 2008 |
|
|
Tam to neni problem male lokace.Potvory jsou normalne az za tou stenou, takze tohle piste tem co lezou nekam, kde na to nemaj. Zrovna u tech tygru je za prechodem i cas se doboostit a dolecit, jaka je tam mezera od potvor...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 09:46 10. Jun 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
u tygru mam podobny zkusenosti, hned po nahrani lokace uz jsou primo u me a utoci, sam tam nelezu a nebo kdyz tak v hidu, ale pro jiny postavy to muze predstavovat vazny problem...
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 10:41 10. Jun 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Tam to neni problem male lokace.Potvory jsou normalne az za tou stenou, takze tohle piste tem co lezou nekam, kde na to nemaj. Zrovna u tech tygru je za prechodem i cas se doboostit a dolecit, jaka je tam mezera od potvor... hele vim co jsem videl a je to pkazde kdzy tam vejdu i po restartu tak me nekydej hnuj na hlavu,hraci nejsou blbci,nejde o to jestli na to nemaji ale kdyz tam vejdes tak dostanes sodu,jak rika erkwinn
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 11:10 10. Jun 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Tak milá DMka a WBčka--laskavě se přesvěčte:
lokace: Studené vršky-sever-jeskyně bestie:sněžný tygr
Několi tygrů(5) je ihned u přechodu do lokace-ted jsem to otestoval.
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 11:21 10. Jun 2008 |
|
|
Imho taky zalezi na tom, jak dlouho se to nekomu nacita ta lokace a zda ma nebo nema summona ci pritelicka.
Je fakt, ze jak skalni medvedi (ti urcite), tak zrejme i tygri na ten prechod vidi. Nejsou sice primo na nem, ale vidi na nej, takze hned jak tam clovek vleze, tak na nej nabehnou. U skalnich medvedu je to ten spawn 2-3 medvedu, ktere by slo myslim dat proste dal do te velke jeskyne ve ktere jsou a u sneznych tygru si nejsem jist (zatim nemam level, abych chodil mimo partu), byva to tak 3-5 z jedne ci obou stran.
Myslel jsem, ze je to svym zpusobem tvurci zamer.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 11:59 10. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Co takhle se zamyslet jesli to není jen chyba než tady začnete okolo sebe prskat.. hráči nejsou hovada ale DM a WB asi taky ne, v tolika dungech se může stát že se na něco zapomene a než začít vykřikovat že se vám to zdá jako hovadina zkuste se slušně zepat zda to není bug.. DM vám asi shválně lže aby jste tam znova vlezli, on to sledoval a pak z toho měl radost 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 12:06 10. Jun 2008 |
|
|
Krata wrote: Co takhle se zamyslet jesli to není jen chyba než tady začnete okolo sebe prskat.. hráči nejsou hovada ale DM a WB asi taky ne, v tolika dungech se může stát že se na něco zapomene a než začít vykřikovat že se vám to zdá jako hovadina zkuste se slušně zepat zda to není bug.. DM vám asi shválně lže aby jste tam znova vlezli, on to sledoval a pak z toho měl radost  klidek
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 12:07 10. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
já v klidu sem 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 12:42 10. Jun 2008 |
|
|
Tygry bych neřešil.Je pravda,že většinou člověka napadnou u vchodu.Já to beru rp.Je to jejich doupě a mají výborný čich. 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 13:39 10. Jun 2008 |
|
|
danielfojt wrote: Sorrow wrote: Tam to neni problem male lokace.Potvory jsou normalne az za tou stenou, takze tohle piste tem co lezou nekam, kde na to nemaj. Zrovna u tech tygru je za prechodem i cas se doboostit a dolecit, jaka je tam mezera od potvor... hele vim co jsem videl a je to pkazde kdzy tam vejdu i po restartu tak me nekydej hnuj na hlavu,hraci nejsou blbci,nejde o to jestli na to nemaji ale kdyz tam vejdes tak dostanes sodu,jak rika erkwinn Ach jo, trosku rozhozene nerviky ne... Ja sem tam zase byl xxx a ani jednou jsem je nevidel u prechodu.Ale ty asi vis nejlip kde sou spawnpointy, ze?
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 13:52 10. Jun 2008 |
|
|
No ja som sa nato dival v module a zdalo sa mi to dost daleko, ale nie je problem tu lokaciu trosku zvacsit a vchod posunut o jeden stvorec dal. Ked budem delat v toole tak to skusim pripadne upravit a poslat Rejtymu, ak s tym bude suhlasit.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 14:02 10. Jun 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Pivo wrote: Tygry bych neřešil.Je pravda,že většinou člověka napadnou u vchodu.Já to beru rp.Je to jejich doupě a mají výborný čich.  ************ Mít 17 level, tak je taky neřeším. Ale v tuhle chvíli je pro mě lokace "uzavřená". A řekl bych, že už dost lidí potvrdilo, že i sněžní tygři jsou u vchodu.Tudíž bych poděkoval Daanrimu pokud je odsune dál. A ti skalní medvědi se daj přežít, protože jsou slabší a je jich mín.
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 14:06 10. Jun 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Krata wrote: Co takhle se zamyslet jesli to není jen chyba než tady začnete okolo sebe prskat.. hráči nejsou hovada ale DM a WB asi taky ne, v tolika dungech se může stát že se na něco zapomene a než začít vykřikovat že se vám to zdá jako hovadina zkuste se slušně zepat zda to není bug.. DM vám asi shválně lže aby jste tam znova vlezli, on to sledoval a pak z toho měl radost  Jo, nečerti se. 
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Bestie hned po přechodu lokací. Posted: 14:14 10. Jun 2008 |
|
|
Erkwinn wrote: Pivo wrote: Tygry bych neřešil.Je pravda,že většinou člověka napadnou u vchodu.Já to beru rp.Je to jejich doupě a mají výborný čich.  ************ Mít 17 level, tak je taky neřeším. Ale v tuhle chvíli je pro mě lokace "uzavřená". A řekl bych, že už dost lidí potvrdilo, že i sněžní tygři jsou u vchodu.Tudíž bych poděkoval Daanrimu pokud je odsune dál. A ti skalní medvědi se daj přežít, protože jsou slabší a je jich mín. Ano jsem lvl 17!!Na tygry chodim uz dlouho a to jsem lvl 17 neměl!Pokud máš lvl 5 a chodíš na tygry to už je tvůj problém!!!
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|