|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: VYŘEŠENO: nelze dokončit modlitbu Posted: 22:46 16. Mar 2014 |
|
|
Sandra se pokoušela 4 x se pomodlit, a ve všech případech nedokončila modlitbu, s hláškou "přerušil jsi soustředění", i když jsem seděl metr od počítače a ničeho se nedotýkal. Klerik bez modlitby jednoduše hrát nemůže...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: nelze dokončit modlitbu Posted: 22:53 16. Mar 2014 |
|
|
byli lagy serveru, měl jsem to samé
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: nelze dokončit modlitbu Posted: 00:47 17. Mar 2014 |
|
|
Hláška "přerušil jsi soustředění" neznačí vždycky konec meditace.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Douragon
|
Post subject: Re: VYŘEŠENO: nelze dokončit modlitbu Posted: 14:22 17. Mar 2014 |
|
|
A není to tím, že jsi byl už moc unaven? Já myslím, že když jsem nebyl vysplej, tak se mi to taky přerušovalo. Po odpočinku to bylo bez problémů..
_________________ Moonlyen Tomino Vědátor
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|