|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Absinthorix
|
Post subject: VYŘEŠENO - (nejen) Bard spell sloty Posted: 01:37 13. Apr 2014 |
|
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Bard spell sloty Posted: 01:39 13. Apr 2014 |
|
|
Podepisuji se k této feature. Jen se nejedná o barda...
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: (nejen) Bard spell sloty Posted: 07:33 13. Apr 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Absinthorix wrote: Tak velká změna je tu... zmizely mi kouzla z pozic. Prosím pak o relevel
Edited Ktera kouzla? Vsechna? Nebo jen invis/see invis/TS? Jake ma povolani Tva postava? Hlaseni chyby odpovida popisu: "Podporo, mam problem, potrebuji resit!" PS: Pokud chybi pouze ony vyse uvedene (A avizovane spelly), tak pro wiz by postacil svitek onoho kouzla. Bardove/sorc budou potrebovat relevel. Klerikove IMHO potiz nepociti.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: (nejen) Bard spell sloty Posted: 08:31 13. Apr 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: (nejen) Bard spell sloty Posted: 08:32 13. Apr 2014 |
|
|
pavad wrote: Absinthorix wrote: Tak velká změna je tu... zmizely mi kouzla z pozic. Prosím pak o relevel
Edited Ktera kouzla? Vsechna? Nebo jen invis/see invis/TS? Jake ma povolani Tva postava? Hlaseni chyby odpovida popisu: "Podporo, mam problem, potrebuji resit!" PS: Pokud chybi pouze ony vyse uvedene (A avizovane spelly), tak pro wiz by postacil svitek onoho kouzla. Bardove/sorc budou potrebovat relevel. Klerikove IMHO potiz nepociti. Ano u mé postavy, avízovaná změna 4. kruh see invis a invis a moje postava ma povolani bard - to je napsano hned v nadpisu. Změna na kterou jsem se ptal kdy bude  a bylo mi řečeno s dalším velkým updatem a najednou se stala za pochodu bez varování. Předpokládal jsem (naivně) že z nadpisu (BARD) a "změna" kterou jsme řešili v jiném vlákně bude dostatečně srozumitelné o co se jedná. Kdybych psal někomu cizímu kdo o problému nic neví, samozřejmě bych problematiku uvedl korektně a přesně.
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: (nejen) Bard spell sloty Posted: 08:57 13. Apr 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Ahj, lvl zaklínače i barda mám za dlouho, potřeboval bych relevel jako sůl, bez invisu mi jessina chcipne jak králíček. Staci mi odebrat posledni lvl abych si dal nová kouzla.....
Prosím a děkuji moc.
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: (nejen) Bard spell sloty Posted: 10:06 13. Apr 2014 |
|
|
já nevim jak vy, ale já mám úplně přeházený kouzla  ......,,Mass hejst,, jsem měl na 3 kruhu  Edit: Když dám spell např. prodloužená vylepšená neviditellnost na 8mej kruh, automaticky mi skočí i do 5tky
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: (nejen) Bard spell sloty Posted: 10:12 13. Apr 2014 |
|
|
radekdnb wrote: já nevim jak vy, ale já mám úplně přeházený kouzla  ......,,Mass hejst,, jsem měl na 3 kruhu  Edit: Když dám spell např. prodloužená vylepšená neviditellnost na 8mej kruh, automaticky mi skočí i do 5tky Tohle nepomáhá? Myrpa wrote:
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: (nejen) Bard spell sloty Posted: 10:17 13. Apr 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Musite si srovnat 2da soubor. Ten je obsazeny v souboru co Myrpa uvedl - pro jistotu znovu cituji: Myrpa wrote: EDIT: Ted jsem byl kouzla testnout - bez Myrpova odkazu je zmatek ve slotech. S jeho odkazem (alespon co se tyce wizarda) neni potreba ani relevel postavy- kouzla se automaticky presunou do nizsich kruhu. Testovano na invis, imp. invis, see invis. EDIT END Dokud mate rozdilne verze onoho kouzla urcujiciho souboru (spells.2da), chovaji se kouzla zcela nevyzpytatelne: nemusite znat vubec zadne kouzlo, nebo je mate zprehazene, kouzla se nedaji seslat (mizi bez jakehokoli efektu pri pokusu o seslani). Neovlinuji (a ani bohuzel nevim) kdy se ktera zmena do modulu "preklopi" - takze nejsem schopen dat varovani dopredu jine jak "pri nejblizsim vetsim update".
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: (nejen) Bard spell sloty Posted: 10:24 13. Apr 2014 |
|
|
přehlídl jsem, vše je v pohodě
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: (nejen) Bard spell sloty Posted: 10:50 13. Apr 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Ja jsem zaklínač, opravdu se mi to opraví?
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: (nejen) Bard spell sloty Posted: 10:58 13. Apr 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Krysak wrote: Ja jsem zaklínač, opravdu se mi to opraví? OBavam se ze sorc a bard bude potrebovat relevel - protoze touto zmenou vetsinou prekrocil povoleny pocet sesilatelnych kouzel z daneho kruhu. Bohuzel...
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: (nejen) Bard spell sloty Posted: 10:59 13. Apr 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Jo, jsem si to myslel, moc prosím o relevely, až bude nejake gm ve hře napiste, mam jak barda tak zaklínače.
|
|
Top |
|
Douragon
|
Post subject: Re: (nejen) Bard spell sloty Posted: 16:58 13. Apr 2014 |
|
|
no taky potřebuju relevel tedy...
_________________ Moonlyen Tomino Vědátor
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: (nejen) Bard spell sloty Posted: 00:29 14. Apr 2014 |
|
|
pavad wrote: Musite si srovnat 2da soubor. Ten je obsazeny v souboru co Myrpa uvedl - pro jistotu znovu cituji: Myrpa wrote: EDIT: Ted jsem byl kouzla testnout - bez Myrpova odkazu je zmatek ve slotech. S jeho odkazem (alespon co se tyce wizarda) neni potreba ani relevel postavy- kouzla se automaticky presunou do nizsich kruhu. Testovano na invis, imp. invis, see invis. EDIT END Dokud mate rozdilne verze onoho kouzla urcujiciho souboru (spells.2da), chovaji se kouzla zcela nevyzpytatelne: nemusite znat vubec zadne kouzlo, nebo je mate zprehazene, kouzla se nedaji seslat (mizi bez jakehokoli efektu pri pokusu o seslani). Neovlinuji (a ani bohuzel nevim) kdy se ktera zmena do modulu "preklopi" - takze nejsem schopen dat varovani dopredu jine jak "pri nejblizsim vetsim update". Klerikovi vylepšená neviditelnost zůstala na 8.kruhu. Normal neviditelnost na 5.kruhu. (další kouzla jsem nekoukal) Mám hak na odkazu od Myrphy. Mám hak ze včerejška co zde postoval Rejty.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|