|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
igor
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 01:49 14. Jun 2008 |
|
|
2RES: můžeš mi pls objasnit na základě čeho jsme lamky a vyjmenovat mi dalších 5 postav za který hraju? Odůvodnění že máme slabý buildy neberu. Popř. pokud je důvod to že brečíme, že povrch expí a lootí, můžeš uvést v čem jsem v poslednim příspěvku kecal a v čem oproti tobě děláme chybu? Díík
Rád bych se nad svym stylem hry zamyslel a poučil se od déle hrajících a zkušenějších hráčů.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 01:54 14. Jun 2008 |
|
|
K tej nekromancii len dodam, ze ked niekto vidi golema z masa tak je mu jasne ze je to nekromancia. Ten golem je zhotoveny z mrtvych tiel ludi (elfov, trposov, pulcikov atd) a je to patrne aj uplnemu blbcovi. A keby nie, tak to ma dokonca v popise.
Co sa tyka nekromantskych kuziel tak pochopia vacsinou ty inteligentnejsi a tym to ani nevadi.
Proste RESi nemienim sa s tebou tu na fore zas dohadovat a ani nic proti tebe nemam, len si proste prisposobujes veci a RP k svojej potrebe. Tot vsjo.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 10:00 14. Jun 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
No i tak si myslim ze blbovi z podsveti s 8 inteligenci, jeuplne jedno co kolem nej rube ostatni, hlavne kdyz pichne, ne? Na povrchu je to zase vc kazdeho hrace, do jake miry hodla prehlizet za cenu XP a lootu nekra po boku, kterej muze bejt este osalenej na hlave, kdyz uz mu je tolik let. Ja osobne (postava) walla nenavidi a kdykoli bude mit zakernou chvilku se ho zbavit tak to provede. Bohuzel nejakej golem mi nijak netizi. Skoda jen, ze s RESem si nikdy poradne nezahraju na jedny strane..  :D:D dycky postava musime stat proti sobe 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 10:40 14. Jun 2008 |
|
|
Daanri zda si dobre pamatujes tak ja tu nejednou zadal zda je moznost udelat vzhled nejakeho golema jako je ve vezi u maga pac muj charakter hraju ze strojem a nehcci ho hrat s opicakem ci prasetem co se knemu nehodi ale muj pozadavek na jineho golema neprosel a tak co si jineho hrac pocne kdyz chce hrat maga kteremu slouzi stroj a jedinej vehre je z lidskeho masa poradis?ja se snazil o zmenu golama udelat vse ale marne proto hraju stim koho mam a taky to tak od zacatku hraju ze jde o stroj a nedokazu ovlivnit nedostatek NWN a snazim se to hrat a jak tu nejednou padlo RP se da vzdy okecat vse.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 10:44 14. Jun 2008 |
|
|
jj Kiri ted se otocilo nase chovani ty zlak a ja dobrak noo ale na foru to je stejny jako kdyz ten silenej zabijak Dahogar povrazdil celej svet a pritom nikdy nezabil jedineho hrace vse se vzdy odstartuje jen ze zavisti jinejch mene schopnejch hracu a ty kricek a ukaziüjou kolem sebe jen diky sve neschopnosti 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 10:46 14. Jun 2008 |
|
|
A nenapadlo ta ze si prisposobujes system hry tak ako vyhovuje tebe? To je to iste co tu pisalo x hracov pred tebou, ja chcem toto ja chcem tamto a neviem co. Proste su veci v hre, ktore su dane, tak si ich neprisposobuj podla teba. Ak nechces hrat s nekromatickou priserou tak hraj s niecim inym a nevidavaj to za nieco co to v skutocnosti nie je.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 10:58 14. Jun 2008 |
|
|
smazane a poslane do PM RESovi
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 10:59 14. Jun 2008 |
|
|
No tak sice do ane veci nemam uplne co kecat (Daanri vs. RES), ale na jednu stranu se rika, ze vsecko je mozny, vsecko se da a ted to najednou zase nejde. Takze bych navr kompromis. Pokud ma RESovo sklerotickej deda nejakou RP odehranou zlazitosti s nejakym strojovym (gnomskym pokud se nepletu) goleemem, tak bych privrel klido oko, kdyz bude pouzivat tohodle (nekromanovo golema) a vzdy pri vyvolani upozorni hvezdama, ze to co videj neni to co videj okolni postavy, ale ze je to golemek ze zeleza a dratu, neco dukladne promysleneho...tak proc ne?! Este by tomu dodala vtip helma na cteni myslenek co by dedulak mel na palici  :D:D
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Last edited by Kiri on 11:00 14. Jun 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 11:00 14. Jun 2008 |
|
|
*stále čeká na odpověď* RES wrote: ... ze zavisti jinejch mene schopnejch hracu a ty kricek a ukaziüjou kolem sebe jen diky sve neschopnosti  Méně schopnej hráč = ten kdo nemá super power build a nezničí sám celej svět nebo si sám nedává ty nejhustší dungy??? PS: Hrozně se mi líbí kouzlo kvílení banshee, je fakt super zabijácký, ale je nekromantický  Nešlo by to předělat třeba na "paladinův zpěv", se stejnema parametrama, jen aby to mohli používat dobrý postavy? edit: malá nápověda, pro ty který v tom nenašli skrytou ironii: nahraď "kvílení banshee" slovy "nekromantický golem" a "paladinův zpěv" slovy "jakýkoliv jiný golem".
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Last edited by igor on 11:12 14. Jun 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 11:05 14. Jun 2008 |
|
|
igor wrote: *stále čeká na odpověď* RES wrote: ... ze zavisti jinejch mene schopnejch hracu a ty kricek a ukaziüjou kolem sebe jen diky sve neschopnosti  Méně schopnej hráč = ten kdo nemá super power build a nezničí sám celej svět nebo si sám nedává ty nejhustší dungy??? PS: Hrozně se mi líbí kouzlo kvílení banshee, je fakt super zabijácký, ale je nekromantický  Nešlo by to předělat třeba na "paladinův zpěv", se stejnema parametrama, jen aby to mohli používat dobrý postavy?  COZE?!!! Paladin a rozesivat smrt hromadne, leda tak nejakej padlej...!!! Nemelo by bejt zlo krapanek silnejsi svalama a ti dobraci by jej meli zneskodnovat duvtipem a napady? EDIT!!!:Ajo no ... tak to sry, od dob, kdy me nikdo nepochopil beru veskerou komunikaci (tady an tomhle foru) primo a taky ji tak podavam. Zadny dvojsmysli, ironie a podobne...kdyz uz tak rovnou priklad polopaticky podanej...no to je fuk.
Pisu sam za sebe
Last edited by Kiri on 11:29 14. Jun 2008, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 11:07 14. Jun 2008 |
|
|
Kiri precti si to este raz, asi si to nepochopil.  Nic v zlom.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 11:18 14. Jun 2008 |
|
|
RES wrote: ...charakter hraju ze strojem a nehcci ho hrat s opicakem ci prasetem co se knemu nehodi ale muj pozadavek na jineho golema neprosel a tak co si jineho hrac pocne kdyz chce hrat maga kteremu slouzi stroj a jedinej vehre je z lidskeho masa poradis? To je teda chaba vymluva na pouzivani stvury z lidskyho masa, precti si jeho popisek. Kdyz chces tak mermomoci hrat stroj, tak tam jsou na vyber dalsi dva stroje, ktery jsou z kovu a sroubku. Jenze ty asi nedavaj takovy zraneni. To je uplna blbost rikat, ze on vlastne neni z masa, ale je z kovu. To je jako chodit s nakym nemrtvym, treba zombii a rikat, ze to neni zombie, ale vlastne muj kamos, co se tejden nemyl a vali se ve srackach. Nebo ten duch je vlastne nejakej posuk co ma na sobe prosteradlo... Jednou je to stvura z mrtvol, tak podle toho musis hrat, jina moznost neni. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 11:23 14. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Hele mě se taky může líbit nějakej sumon božskýho stvoření, nešel by udělat že zradil svou víru abych ho mohl vyvolat jako zlej? Jinak se mi zdá že nekromatský kouzlo si někdo nějak domyslíš když žije ve světě kouzel, od malička mu můžou řikat "nekromacie je zlá Pepíčku, dávej si na ni pozor" pepíček jednoho dne dospěje a vidí mága jak sešle kouzle ze kterého vznikne velká paní a všechny svym křikem zabije, nebo vyletí postava v kápi s kosou a zabije na koho padne.. Pepíček se asi nepodrbe na hlavě a neřekne si "dobrá to magie světla" 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 11:23 14. Jun 2008 |
|
|
Rejty mas pravdu dalsi dva stroje jednoho ma Wallovo pritel a druhej litaci kotouc s cirkularky vazne to ne to chces po me moc  Nato konto chci opet pozadat zda nepujde udelat golem kovovej at mame vsichni klid na dusi at je slabej me to je fuk aspon tak bude veci klid u vsech 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 11:30 14. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
bylo v druhym datadisku.. půlork s barvou kůže stříbrný, vapadal jako z ocele.. mohl by sis ho i vyrobit.. ale jesli bude mít stejný staty jako masovej je na DM 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|