|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Barbar321
|
Post subject: Re: OPRAVENO:Mordana Netrpělivá Posted: 19:57 15. May 2014 |
|
|
tu je
Attachments: |

barvířka 3.JPG [ 140.42 KiB | Viewed 3555 times ]
|
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: OPRAVENO:Mordana Netrpělivá Posted: 20:04 15. May 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
A co jsi s tím balíkem udělal?
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: OPRAVENO:Mordana Netrpělivá Posted: 20:44 15. May 2014 |
|
|
karolina wrote: A co jsi s tím balíkem udělal? Nic. Nezkoušel jsem to a nechal jsem jí ho. Být to u někoho, kdo balíky bere, pro zkoušku to vezmu. Předpokládám ale, že má jiné "jméno", proto nebere svoje balíky a posílá balíky i sobě (prostě jako by to byla jiná osoba)
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: OPRAVENO:Mordana Netrpělivá Posted: 20:46 15. May 2014 |
|
|
kouknu jestli má správně proměnné
EDIT: NAstaveno všechno dobře.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: OPRAVENO:Mordana Netrpělivá Posted: 07:20 16. May 2014 |
|
|
karolina wrote: ...
EDIT: NAstaveno všechno dobře. ve smyslu "vše bylo v pořádku, změna není nutná" a nebo "teď už je to v pořádku, byla tam malá chybka"?
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: OPRAVENO:Mordana Netrpělivá Posted: 07:28 16. May 2014 |
|
|
Informace o tom, zda má vše nastaveno správně nebyla určena tobě...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: OPRAVENO:Mordana Netrpělivá Posted: 10:45 16. May 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
ID má nastavený 33? Zkoušel jsem si snad stokrát vygenerovat náhodnou trasu a nikdy to nehodilo samo na sebe. To by fakt nemělo jít.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: OPRAVENO:Mordana Netrpělivá Posted: 10:54 16. May 2014 |
|
|
Má ID 33
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: OPRAVENO:Mordana Netrpělivá Posted: 11:15 16. May 2014 |
|
|
Tak to prostě nechápu. Taková trasa neexistuje.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: OPRAVENO:Mordana Netrpělivá Posted: 11:46 26. May 2014 |
|
|
Po zavedení nového balíku oprav, barvířka stále nepřijmá balíky, které jsou jí určené.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: OPRAVENO:Mordana Netrpělivá Posted: 15:35 26. May 2014 |
|
|
A co řiká, že nepřijímá balíky? Nefungující barvířku nikdo nehlásil.. s tou lokací se nic nedělalo. Chce to lépe popsat chybu, odkud nevzala balík? A když od ní vezmeš balík tak ho doručit lze? Co říká když balík nebere?
EDIT: Znova jsem překontrolovala nastavení té barvířky a má všechno správně.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: OPRAVENO:Mordana Netrpělivá Posted: 16:25 26. May 2014 |
|
|
Aha, je to ale napsáno hned v druhém příspěvku tohohle topicu od Assaluta. Ve třetím je psáno, že je chyba opravena a že bude s dalším balíkem.
Jinak tedy dělá přesně to, co píše Assalut. Balík pro ní určený nevidí a nepřijme. Píše standard hlášku ve stylu "nemáš pro mě balik" či tak nějak.
Teď ten balík byl od otrokáře z přístavu, ale pokud se s touto záležitostí nic nedělalo, dříve jsem pro ní zkoušel balík i z jiných míst a stále to samé. Že pro ní balík nemáme.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: OPRAVENO:Mordana Netrpělivá Posted: 22:46 26. May 2014 |
|
|
Barvirka opravena.
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: OPRAVENO:Mordana Netrpělivá Posted: 10:16 18. Jul 2014 |
|
|
tak jeste jednou Mordana , nesla jsem ji balicek , kvuli hledani jsem prisla pozde , rekla mi ze mi da petinu a balik si nevzala. potom Larien - krejci , tomu jsem ho donesla vcas a taky si ten balik neprevzal.. takze oba skoncili v odpadkach 
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: OPRAVENO:Mordana Netrpělivá Posted: 11:49 18. Jul 2014 |
|
|
rosnicka wrote: tak jeste jednou Mordana , nesla jsem ji balicek , kvuli hledani jsem prisla pozde , rekla mi ze mi da petinu a balik si nevzala. potom Larien - krejci , tomu jsem ho donesla vcas a taky si ten balik neprevzal.. takze oba skoncili v odpadkach  Nevzal si balík s nějakou hláškou? A odkud ten balík byl?
|
|
Top |
|