|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Author |
Message |
Jachym
|
Post subject: VYSVĚTLENO: časové expy Posted: 15:16 24. Jul 2014 |
|
|
Zdravím. Dnes mi skoro celý den nejdou časové expy , zkoušel jsem zabít kraba a nedostal jsem také nic . Tak nevím nedělal jsem nic divného.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: časové expy Posted: 15:21 24. Jul 2014 |
|
|
"e="Jachym"]Zdravím. Dnes mi skoro celý den nejdou časové expy , zkoušel jsem zabít kraba a nedostal jsem také nic . Tak nevím nedělal jsem nic divného.[/quote] "na časovky musis mluvit , v doupatech a bydlistich potvor časovky nejdou ,nejspíš proto že tam máš expy z nich
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: časové expy Posted: 15:23 24. Jul 2014 |
|
|
Přesně tak. A vyhledej si k mluvení i kamarády, čísla který pak začnou z časovek padat budou více než zajímavé.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: časové expy Posted: 17:52 24. Jul 2014 |
|
|
Spíš jestli není problém ve špatně založené postavě nebo třeba ve výběru domén odlišných od povolených pro daného boha.
Měl jsem toto taky. Hrál jsem snad dva dny v pohodě, než se mi zasekly časové expy
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|