Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 20:54 05. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 214  Next
Author Message
 Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
PostPosted: 09:16 22. Oct 2014 
Bůh
 Profile

Shaman88 wrote:
Mě se to líbí.

Tak v takovém případě mi za Zaklínače moc moc chybí epická kouzla..... takovej town portal mi chybí strašně moc.... (lvl na něj dávno mám:)

Reply with quote  

PostPosted: 09:18 22. Oct 2014 
Urozený
 Profile

Shaman88 wrote:
Strigo wrote:
Strigo wrote:
Zkratky pro Druidy, Hraničáře a Tuláky

Druidové by v lesích a hvozdech měli možnost v duši bytosti vybrat cestování a tam by měli všechny (nebo většinu) lokací daného hvozdu, vybrali by kam chtějí jít a po pár kolech by je to do dané lokace portlo

Druidové přeci chodí lesem skrytí, znají všeljaké zkratky a cestičky zvěře. Jsou to strážci hvozdů

Hraničáři by zase mohli nacházet různé zkratky, obdobně provedené jako skrytá tlačítka pro tajné chodby, které by byly různě spojeny s dalšími, buďto dají na výběr z více lokaček nebo bude každá zkratka spojena s nějakým bodem a tak by mohli cestovat

Hraničáři totiž chodí jen po svých, dokáží se rychle pohybovat v přírodě a znají kdejakou zkratku a zákoutí.

Tuláci by mohli mít něco podobného co Hraničáři, ale bylo by to v městě, mohlo by je to navádět do obchodů a na významná místa.

Tuláci znají kdejakou temnou uličku a zákoutí měst

Nikdo nemá žádný názor?

Mě se to líbí.

Mě se líbí koncept ale navržené řešení už ne, rozhodně bych to neřešil teleportama.

Spíš bych rozházel po lesích různé skryté výhody pro tato lesní povolání, sem tam třeba studánku/keř co by dal druidovi/hraničářovi kouzlo spěšný ústup na pár kol, bylinku co vyléčí pár hp jemu nebo kamarádům nebo skryté tlačítko, které může použít pouze druid/hraničář které otevře tajný průchod na nějaký obzvlášť otravně vysoký kopec/klikatou cestu a to klidně pro celou partu - dokud mají hraničáře aby jim tu zkratku ukázal, tam kde je řeka která se musí třeba přes dvě lokace obcházek k mostu by občas mohl hraničář vyčmuchat brod a převést sebe i partu rovnou a tak dál.

Rozhodně něco co vyžaduje aby ten stopař skutečně stopoval a prolézal lez, nikoliv aby po něm cestoval jak metrem, jak pražáci co neznají prahu ale jen plánek A-B-C.

Last edited by sandoftime on 09:20 22. Oct 2014, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 09:19 22. Oct 2014 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Krysak wrote:
Shaman88 wrote:
Mě se to líbí.

Tak v takovém případě mi za Zaklínače moc moc chybí epická kouzla..... takovej town portal mi chybí strašně moc.... (lvl na něj dávno mám:)

A to souvisí jak?

Reply with quote  

PostPosted: 10:27 22. Oct 2014 
Nováček
 Profile

To co navrhuje sandoftime je taky jedna z možností, příspěvek jsem tady dal převážně proto, že bych rád aby různá povolání byly zajímavé i v jiných věcech.

Nyní se dívám na mechaniku a vidí +2 k AB +1 AC, sesílání kouzel, magická odolnost apod.
Což je pěkné, nicméně by se mi líbilo, aby povolání byly zajímavé i jiným způsobem.

Třeba zaklínači a čarodějové mohli najít magická místa, které by jim umožnili restit víckrát během chvíle, nebo když zrestí na daném místě dostanou navíc nějaký bonus.

Něco podobného pro kleriky, po cestách se objevují kapličky a jiná posvátná místa.

Mnichové už by sami o sobě mohli mít lepší meditaci, třeba častěji... jsou to přeci mnichové, vnitřně vyrovnaní lidé (převážně)

Rád bych aby byly povolání zajímavější v těchto ohledech.

Reply with quote  

PostPosted: 11:24 22. Oct 2014 
Bůh
 Profile

Shaman88 wrote:
Krysak wrote:
Shaman88 wrote:
Mě se to líbí.

A to souvisí jak?

To jedno je celkem hezký nástroj pro skupinu. To druhé je blbost na třetí:).

Reply with quote  

PostPosted: 23:15 24. Oct 2014 
Urozený
 Profile

Chybí mi pro kováře možnot kovat vlastní nástroje tzn. stahovací nože, lopaty, krumpáče, sekery, kladiva atd. Samozřejmě čím lepší materiál, tím větší výdrž nástroje. Tohle měli zmáknuté na demoně dobře.

Reply with quote  

PostPosted: 00:12 25. Oct 2014 
Bůh
 Profile

sandoftime wrote:
Chybí mi pro kováře možnot kovat vlastní nástroje tzn. stahovací nože, lopaty, krumpáče, sekery, kladiva atd. Samozřejmě čím lepší materiál, tím větší výdrž nástroje. Tohle měli zmáknuté na demoně dobře.

Taky bych se za to přimlouval. event. aspoň, aby se ukazovalo, v jakém asi tak stavu ten nástroj je.

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

PostPosted: 15:10 25. Oct 2014 
Měšťan
 ICQ  Profile

mě zase chybí protiklad odbornosti/featu Drtivý utok nešlo by udělat něco že by se srazil -5dmg a přidal +5AB?

"Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer
"přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý

Reply with quote  

PostPosted: 15:16 25. Oct 2014 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

To není vůbec špatný nápad.

Reply with quote  

PostPosted: 15:16 25. Oct 2014 
Urozený
 Profile

U lékáren mi chybí napsáno kolik je na kterou potřeba léčení. Aby si člověk mohl koupit tu kterou zvládá i bez metody pokus omyl.

Reply with quote  

PostPosted: 15:18 25. Oct 2014 
Urozený
 Profile

Uradin wrote:
mě zase chybí protiklad odbornosti/featu Drtivý utok nešlo by udělat něco že by se srazil -5dmg a přidal +5AB?

To by byl hodně OP feat. Když už tak srazit OČ o 5, ne dmg.

Reply with quote  

PostPosted: 15:19 25. Oct 2014 
Mistr
 ICQ  Profile

Co je na něm tak strašně OP?

sandoftime wrote:
U lékáren mi chybí napsáno kolik je na kterou potřeba léčení. Aby si člověk mohl koupit tu kterou zvládá i bez metody pokus omyl.

viewtopic.php?p=208401#p208401

Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes.
Elrienavien - Nico Robin #2
Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře
El'thien Erume - “As above, so below”
Lothias Telvunar Tarlen

Reply with quote  

PostPosted: 15:44 25. Oct 2014 
Bůh
 Profile

Bahnak wrote:
To není vůbec špatný nápad.

Zdar, ono to na první pohled vypadá fajn, ale druhej pohled říká.... nejsou amulety na obranu. Uz ted mají WM utok jak naboostena DD na stejném lvl obranu. A sacrifice -5 dmg za +5 Attack v kombu s KD není špatný kšeft, staci vetsí parta a ztrata se dozene po sražení. Osobne bych byl s tímto featem opatrný a muselo bý to být v kontextu sirších změn. Nejde o klasické fightery, ale jde o to, ze by to velmi posililo dexové zužlaly, kteří by pak profiovali ze sneaku....

Neni vsechno zlato, co se třpytí.....

Edit: ja souhlasim s prasetem a králíkem..... asi jsem se zbláznil...

Reply with quote  

PostPosted: 15:59 25. Oct 2014 
Urozený
 Profile

Mourisson1 wrote:
Co je na něm tak strašně OP?

sandoftime wrote:

viewtopic.php?p=208401#p208401

Dík

Reply with quote  

PostPosted: 16:10 25. Oct 2014 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Uradin wrote:

Nešlo.

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 214  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]